Keystone logo
Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Eastern Macedonia and Thrace Institute of Technology

Johdanto

Tervetuloa TEI Itä-Makedonia ja Traakia (ΤΕΙ ΑΜΘ)

TEI Itä-Makedonia ja Traakia (ΤΕΙ ΑΜΘ) perustettiin vuonna 1976 nimellä TEI Kavala. Esillä muoto on seurausta institutionaalisten uudistuksia ja muutoksia. Ensin avataan keskus tekninen koulutus (KATE), vuoden kuluttua sen Center for Technical Training (Katee) ja vuonna 1983 teknillisestä oppilaitoksesta (TEI). Vuoden 2001 teknillisestä oppilaitoksesta (TEI) ja vuodesta 2007 korkeakoululaitos (HEI).

Alussa (1976-1983), Kate / Katee oli kuusi osastoa, tunnetaan nykyään antiikin osastot TEI. Vuonna 1985 perusti ensimmäisen liitteen TEI Drama, jossa hän asettui metsäosasto ja Luontoympäristöosasto Management, mutta joka aloitettiin vuonna 1986. Samana vuonna perustettiin and Business Administration, joka liittyi Taloustieteen School (GFS).

Aikana 1999-2007 4 enemmän osastoja lisättiin TEI AMTH, tunnetaan laajentuminen osastot. Toiminnan kanssa toisen osaston Drama, että maisema-arkkitehtuurin (2003), perustettiin ja kolmas tiedekunnan TEI AMTH nimeltään School of Agricultural Technologyn (STEG).

Vuonna 2009 se perustettiin kolmannen Drama osasto, Enology osasto, joka ei kuulu STEG vaan toimii itsenäisenä osasto kunnes vakiinnuttaa School of Agricultural Technologyn ja elintarviketeknologian ja ravitsemus jossa tiede kuuluu.

Nykyinen rakennus TEI Itä-Makedonia ja Traakia on cardioid rakennus vertaansa vailla näkymät kentän lahden Kavala. Sen rakentaminen alkoi vuonna 1983 ja lopulta antautui vuonna 1995. Kompleksi (kampus) pinta-ala on 132000 m2, kansi 36.000 m2, josta 11.000 m2 on luokkahuoneita, 11.000 m2 työpajoja (TOL ja korjaus), 11.000 m2 kolme asuntoloita kapasiteetti 450 vuodepaikkaa ja 3000 m2 ovat rakentaminen Kirjasto.

ΤΕΙ ΑΜΘ liikennöi kuusi erillistä Jatko ohjelmat (PSP). Lukuun ottamatta uusin osastojen TEI Itä-Makedonia ja Traakia, viinitieteen ja maisema-arkkitehtuuri, joille välitön liikkeeseen presidentin asetuksilla (PD) kaikki muut yksiköt ovat lakisääteisen oikeudet.

ΤΕΙ ΑΜΘ on kymmenen joukossa 16 TEI ja 28. keskuudessa 82 yliopistojen ja korkeakoulujen maassa. Maailmassa ranking on ensimmäisellä puoliskolla (asema 5264) 12000 parhaiden yliopistojen maailmassa. Mittaus (metodologia) on linjassa Cybermetrics Lab indikaattoreita, erityisesti niitä, jotka liittyvät tuotantoon ja akateemisen julkaisemisen tieteellisen tiedon.

Koulutusprosessi at ΤΕΙ ΑΜΘ suorittaman opetus tiedekunnan jäsenet (pysyvä), jotka hierarkkisesti jaettu 4 ryhmään: a) professori b) apulaisprofessori, c) apulaisprofessori ja d) lehtori. Jäsenet OP avustetaan työssään Scientific and Laboratory Associates (väliaikainen), lab teknikot ja ylläpitäjät.

ΤΕΙ ΑΜΘ antaa erityisen suuri merkitys tutkimuksen ja innovoinnin. Sen tavoitteena on luoda tiukkoja menettelyjä huippututkimuksen kaikilla akateemisen toiminnan. Tätä varten TEI AMTH julkaisee kahta lehteä Englanti.

Tärkeä institutionaalinen väline, joka yhdistää akateemisen henkilöstön ΤΕΙ ΑΜΘ tutkimus- ja innovaatio on Itä-Makedonia ja Traakia Tekniikan tutkimuskeskus (TRC-AMG). Keskus perustettiin vuonna 2004 ja on yksityinen yksikkö (yksityiset yhteisöt), ja se toimii seitsemällä aloilla: a) Säteily b) Polttoaineen, c) marmori, d) uusi tuote suunnittelu, e) Marketing f) Tietokone ja g) Ympäristö.

Sijainnit

  • St. Lucas, Kavala

Kysymyksiä