Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Johdanto

Emerson College on omistanut viestinnän ja taiteen aloilleen perustamisestaan, vuodesta 1880 lähtien, jolloin se perustettiin. Viestintätieteiden ja -häiriöiden laitos jatkaa nykyäänkin näiden alati tärkeiden tieteenalojen tutkimuksen ja koulutuksen innovointia ja edistämistä.

Emersonilla on kampuksia Bostonissa, Los Angelesissa ja Alankomaissa, ja Emerson tuo energiaa ja innovaatiokulttuuria jokaiseen perustutkinto- ja jatko-opintokokonaisuuteensa - sekä verkossa että kampuksella, Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Monimuotoinen yhteisömme edistää uteliaisuutta ja luovaa ajattelua, jonka avulla opiskelijamme ja valmistuneet opiskelijat muokkaavat 21. vuosisadan yhteiskuntaa.

Viestintätieteiden ja häiriötekniikan laitos

Emersonin viestintätieteiden ja -häiriöiden laitos on ollut omistautunut auttamaan ihmisiä selviytymään puheeseen, kieleen ja muihin kommunikaatiohäiriöihin liittyvistä haasteista yli 80 vuoden ajan. Osaston uraauurtavat perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmat valmistavat opiskelijoita erilaisiin alan ammatteihin, kuten puheterapiaan, audiologiaan ja toimintaterapiaan.

Viestintätieteiden ja -häiriöiden laitos on tunnettu siitä, että se on tutkimuksen eturintamassa, ja sillä on maine huippuosaajana alan ammattilaisten kliinisessä valmistelussa.

Sijainnit

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Kysymyksiä