Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona CRM ja tiedot
ESEI International Business School Barcelona

CRM ja tiedot

Online

7 Weeks

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Etäopiskelu

Johdanto

Tällä kurssilla perehdytään syvällisesti CRM-työkaluihin ja niiden rooliin tiedonhallinnassa. Saat keskeiset taidot, joiden avulla voit optimoida asiakaskohtaamiset ja tehdä strategisia liiketoimintapäätöksiä. Lähde matkalle CRM:n perusteista edistyneisiin tietoon perustuviin oivalluksiin.

Tervetuloa asiakassuhteiden hallinnan (CRM) ja tiedonhallinnan (CRM ja Data) maailmaan! Tämä moduuli on laadittu huolellisesti, jotta saat kattavan käsityksen CRM-työkaluista ja niiden tärkeästä roolista tiedonhallinta-alustoina.

Tällä kurssilla lähdet matkalle, joka vie sinut CRM:n perusteista datan voiman hyödyntämisen hienouksiin strategisten liiketoimintapäätösten tekemisessä. Aluksi selvitetään, mikä asiakassuhteiden hallintaväline todella on, mikä on sen tarkoitus ja moninaiset sovellukset. Kun syvennymme syvemmälle, paljastuu CRM-järjestelmien keskeinen rooli vuorovaikutuksen hallinnassa ja optimoinnissa asiakkaiden, kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Tarvitsee tietää

  • Aloituspäivämäärät - Milloin tahansa
  • Suositeltu kesto - 7 viikkoa
  • Kieli - 100% englanninkielinen opetus
  • Opiskelutila - Itseopiskelu - 100% verkossa
  • Muoto - Esitallenteet, verkkotestit ja arvioinnit.
  • Sertifiointi - Ammattitutkinto (Certificate of Achievement)

Todistus todistuksesta

ESEI-tutkintotodistus on virallinen tunnustus, jonka ESEI International Business School myöntää tietyn kurssin tai koulutusohjelman suorittaneille henkilöille. Tämä todistus on osoitus vastaanottajan omistautumisesta, ponnisteluista ja osaamisesta kyseisessä oppiaineessa, ja se on tunnustus hänen sitoutumisestaan huippuosaamiseen ja opintojen aikana hankituista kehittyneistä taidoista. Se on arvokas todistus uranäkymien parantamiseksi ja alan asiantuntemuksen osoittamiseksi.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä