Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona SEO (hakukoneoptimointi)
ESEI International Business School Barcelona

SEO (hakukoneoptimointi)

Online

7 Weeks

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Etäopiskelu

Johdanto

Tässä moduulissa selvitetään, miten verkkosivuston näkyvyyttä hakutuloksissa parannetaan. Hanki keskeiset taidot, joilla voit parantaa verkkoläsnäoloa, houkutella käyttäjiä ja lisätä liikennettä. Navigoi digitaalisessa maisemassa asiantuntemuksella ja tee verkkosivustostasi suosittu kohde.

Siellä aloitat mullistavan matkan digitaalisen näkyvyyden ja verkkopromootion maailmaan. Tässä moduulissa selvitämme, miten verkkosivut nousevat hakukoneiden tuloksissa ja miten niistä tulee tietoa, tuotteita ja palveluja etsivien käyttäjien ensisijaisia kohteita.

Aikakaudella, jolloin verkkoläsnäolo on ensiarvoisen tärkeää, SEO:n taiteen ja tieteen ymmärtäminen on tehokas taito. Tämä moduuli on suunniteltu huolellisesti, jotta sinulla olisi tarvittavat tiedot ja tekniikat, joiden avulla voit liikkua digitaalisessa ympäristössä tehokkaasti.

Tarvitsee tietää

  • Aloituspäivämäärät - Milloin tahansa
  • Suositeltu kesto - 7 viikkoa
  • Kieli - 100% englanninkielinen opetus
  • Opiskelutila - Itseopiskelu - 100% verkossa
  • Muoto - Esitallenteet, verkkotestit ja arvioinnit.
  • Sertifiointi - Ammattitutkinto (Certificate of Achievement)

Todistus todistuksesta

ESEI-tutkintotodistus on virallinen tunnustus, jonka ESEI International Business School myöntää tietyn kurssin tai koulutusohjelman suorittaneille henkilöille. Tämä todistus on osoitus vastaanottajan omistautumisesta, ponnisteluista ja osaamisesta kyseisessä oppiaineessa, ja se on tunnustus hänen sitoutumisestaan huippuosaamiseen ja opintojen aikana hankituista kehittyneistä taidoista. Se on arvokas todistus uranäkymien parantamiseksi ja alan asiantuntemuksen osoittamiseksi.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä