Keystone logo
© EU Business School Switzerland
EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

EU Business School Switzerland

Johdanto

EU-kauppakorkeakoulu

Tarjoamme englannin opetettuja säätiö-, kandidaatti-, maisteri- ja MBA-ohjelmia aiheissa, jotka edistävät yrittäjyyttä, innovaatioita ja johtajuutta ja ovat yritysten erittäin kysyttyjä. Näitä ovat muun muassa liiketoiminnan hallinto, viestintä ja suhdetoiminta, kansainvälinen liiketoiminta, digitaalinen liiketoiminta, urheilunhallinta, markkinointi, rahoitus ja yritystoiminta.

EU-kauppakorkeakoulussa upotamme opiskelijat reaalimaailman liiketoimintaympäristöön herättämällä liiketoiminnan eloon muun muassa puhujaistuntojen, yritysvierailujen, opintomatkojen, tapaustutkimusten, liikesimulaatioiden ja harjoittelujaksojen kautta. Arvostetut vieraiden puhujien tapahtumat, joissa on tunnettuja kansainvälisiä johtajia, ja usein vierailut organisaatioissa, kuten BMW, Yhdistyneiden Kansakuntien virastot, Siemens ja UEFA, antavat EU: n opiskelijoille mahdollisuuden saada omakohtaista kokemusta globaalien liike-elämän jättiläisten sisäisestä toiminnasta.

Ansaitse valtion akkreditoituja ja valtion tunnustamia tutkintoja EU: n kampuksilla

Akkreditoivien akateemisten yhteistyökumppaneidemme, Derbyn yliopiston ja Lontoon Roehamptonin yliopiston kautta opiskelijat ansaitsevat valtion akkreditoituja Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulututkintoja. Heillä on myös mahdollisuus ansaita korkeakoulututkintoja Universidad Católica San Antonio de Murciassa (UCAM), Espanjassa (título propio) .

Opiskele kumppaneidemme kanssa maailmanlaajuisesti

Maailmanlaajuisen verkostomme avulla kannustamme opiskelijoita osallistumaan vaihto-ohjelmiin sekä Euroopassa että kumppanilaitosten kanssa ympäri maailmaa. EU: n kumppaneita ovat Pace University New Yorkissa; Kalifornian yliopisto Riversidessa; Fisher College Bostonissa Yhdysvalloissa; Tecnológico de Monterrey (ITESM) Monterreyssä, Meksikossa; ja Stamfordin kansainvälinen yliopisto Bangkokissa Thaimaassa. Kumppanuutemme tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita lisäpätevyyttä ja opiskella monipuolisissa ja rikastavissa ympäristöissä.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Geneva

    Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

Kysymyksiä