Keystone logo
© Euler-Franeker Memorial University with public domain portrait of J. Euler
The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

Johdanto

EULER (lyhyt muoto, pitkä muoto: The Euler-Franeker Memorial University Institute) on itsenäinen akateeminen instituutti, joka on virallisesti perustettu EUCLIDiin (Euclid University), hallitustenväliseen sopimukseen perustuvaan organisaatioon, jolla on yliopiston peruskirja. EULER on myös erillinen yliopiston peruskirja Alankomaiden kuningaskunnassa, mikä mahdollistaa EUCLID- ja EULER tutkintojen myöntämisen kansallisen ja kansainvälisen oikeuden mukaisesti.

Tämän strategisen historian ja suhteen ansiosta EULER pystyy hyödyntämään täysimääräisesti EUCLIDin infrastruktuuria ja institutionaalista tunnustusta säilyttäen samalla ainutlaatuiset ominaisuudet ja visionsa.

Perinteen ja nykyaikaisuuden risteyksessä

EULER visio "muistoyliopistona" on jatkaa ja elvyttää tieteellisen kurinalaisuuden, kiistan (muodollinen keskustelu) ja yhteiskunnallis-hengellisen sitoutumisen perinnettä Euroopan suurissa yliopistoissa, erityisesti alkuperäisessä Franekerin yliopistossa, joka tarjosi poikkeuksellista koulutusta vuodesta 1585. ja 1811. EULER hyötyy hallitustenvälisen organisaation taloudellisesta, teknologisesta ja akateemisesta tuesta jatkaakseen maailmanlaajuisen akateemisen huippuosaamisen perinnettä ja ottaakseen sen käyttöön.

Historia

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Alankomaiden kuningaskuntaa, sillä juuremme ulottuvat syvälle historiaan aina Alankomaihin asti 1500-luvulla, tarkemmin sanottuna 1585, Franekerin yliopiston perustamisvuonna. Tämä merkittävä yliopisto säilyi alkuperäisessä muodossaan, kunnes Ranskan keisari Napoleon hajotti sen vuonna 1811, ja lopulta lopetti toimintansa, jopa Athenaeum-muodossaan vuonna 1843. Kuitenkin "Franekerin tuhka" jäi kytemään sen pysyvänä visiona tieteen ja filosofian harmonisoimisesta. , tutkimus ja teologia pysyivät yhä tärkeämpänä.

Satakahdeksankymmentä vuotta myöhemmin liekki sytytettiin uudelleen opetus-, tiede-, kulttuuri- ja urheiluministeriön (Willemstad, Curaçao, Alankomaiden kuningaskunta) hyväksymän muistoyliopiston peruskirjan avulla. Peruskirja myönsi The Euler-Franeker Memorial University (säätiölle) laillisen oikeuden herättää henkiin tämän merkittävän hollantilaisen laitoksen perintö ja näkemys samalla kun muisteltiin ensimmäistä kertaa yliopiston nimessä Leonard EULER syvällistä perintöä.

Apurahat ja rahoitus

EULER pyrkii olemaan poikkeuksellisen edullinen oppilaitos ja silti ymmärtämään haasteen, joka liittyy korkeakoulutukseen tarvittavien investointien maksamiseen.

EULER ei voi ohjata hakijoita ulkopuolisten rahoituslähteiden puoleen, mutta se antaa virallisen hyväksymiskirjeen, jota voidaan käyttää pankkien ja muiden rahoituslähteiden rahoituksen turvaamiseen.

Seuraava EULER apuraha on tällä hetkellä saatavilla. Pyydä hakutoimistosta lisätietoja pätevyydestä ja menettelyistä.

Sijainnit

 • Willemstad

  Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

  • Willemstad

   Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

   • The Hague

    EULER | EU&NL Liaison Office Johan de Wittlaan 7, 2517 JR, The Hague

    Kysymyksiä