Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Johdanto

Euroinnova International Online Education on kansainvälisesti avoimeen, verkko- ja etäopiskeluun erikoistunut korkea- ja jatko-opintojen keskus, jonka tavoitteena on vastata yritysten, työntekijöiden ja yksityishenkilöiden koulutustarpeisiin.

Tällä hetkellä olemme 16 maassa, henkilöstömme on 150 opettajaa ja yhteistyössä toimivia asiantuntijoita yli 400 koulutusalueella ja verkko-oppimisteknologian avulla.

Kaikki tämä yhdessä tiukkojen pedagogisten kriteerien ja opetusasiantuntijoiden tiimin tarjoaman henkilökohtaisen huomion kanssa opiskelijan kanssa takaa AENORin saaman laadukkaan oppimisen.

Euroinnova International Online Education on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä kansallisessa etäopiskelussa. Pääkonttorimme on Granadassa, mutta laajentumispolitiikkamme on merkinnyt sitä, että tarjoamme tällä hetkellä paikallista palvelua eri Latinalaisen Amerikan maissa, mikä vahvistaa kehitysprosessiamme.

Opiskelijaklubillamme on yli 20 000 jäsentä, ja käytettävissä on tuhansia koulutusresursseja. Meillä on myös työ- ja harjoittelupaikka, jossa tällä hetkellä satoja yrityksiä eri aloilta on jo perustanut yli 30000 johtajaa ja keskijohtajaa yli 4 000 suuresta yrityksestä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Sijainnit

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Kysymyksiä