Maisteri elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa
Euroinnova International Online Education
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Atarfe, Espanja
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
725 tuntia
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 2 380 / per course
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Tämä hyväksytty elintarvike- ja juomamestarin maisteri tarjoaa sinulle ammatillisia taitoja, joita tarvitaan urasi kehittämiseen ja työllistyvyytesi parantamiseen. Lisäksi saat kaksoistutkinnon, jossa on 5 opintopistettä kilpailuissa ja työvoimatoimistoissa.
Tee se mahdolliseksi Euroinnovan avulla
Tässä elintarvike- ja juomamestarin maisterissa keskitytään hotelli- ja ravintola -alaan, jolla sillä on suuri kysyntä, ja yhä useammat ihmiset haluavat olla osa tätä maailmaa. Monet ihmiset ovat erikoistuneet elintarvikkeiden ja juomien hallintaan. Uusien työpaikkojen syntyminen luo suuria mahdollisuuksia kansainvälisellä vieraanvaraisuusalalla, joka vaatii korkeimman pätevyyden, kuten tämän maisterin tutkinnon, sijoittuakseen etulinjaan ja kattamaan tarpeet tavoitteena olla kilpailukykyisin mahdollinen jo olemassa olevan suuren kilpailun vuoksi hotellien ja ravintoloiden välisellä alalla.
Tiedot Masterin opettamasta sisällöstä
Tämän laatukoulutuksen päätavoitteena on hankkia tarvittava valmistelu ja tieto hallita uusimpia suuntauksia ja strategioita restauroinnin alalla. Tunne protokollat uusien suunnittelutyökalujen hallintaan sekä yrityksen henkilöstö-, kauppa- ja taloushallintoon.
Kurssin menetelmä
Tämän nykyisen mestarin metodologia opetetaan kokonaan verkossa. Kaikki tähän koulutukseen sisältyvät osat vaihtelevat käytännön ja teoreettisen sisällön välillä, sinulle määrätään pätevä ravintola -alan ohjaaja, joka auttaa sinua ratkaisemaan mahdolliset kysymykset ja tutkii sinut voittamaan tarvittavat taidot tullaksesi elintarvikkeiden ja juomien hallinnan asiantuntija.
Uskomme, että oppiaksesi oikein, sinulla on oltava kaksi perusnäkökohtaa; Ensimmäinen on se, että kurssi on todella suunnattu tärkeimpiin ja olennaisiin näkökohtiin, jotta ymmärretään täysin voitettava aihe; Toinen on se, että opiskelijalla on vahva vakaumus häviämättä illuusio. Tämä ei meidän puolestamme tapahdu, kun löydämme päivitettyä sisältöä työmarkkinoilta.
Euroinnova tarjoaa sinulle laadukasta ravintola-alalle suunnattua koulutusta, joka on erikoistunut restauroinnin maisteriksi ja saavuttaa ammatilliset tavoitteesi. Tuhannet ihmiset eivät voi olla väärässä! Monet opiskelijat ovat jo luottaneet uudelleen ja harjoitelleet jälleen Euroinnovassa, mistä meidän on oltava täysin kiitollisia. Tiimimme työskentelee joka päivä palauttaakseen tämän luottamuksen. Hyödynnä tämä tilaisuus! ja ota nyt ruoka- ja juomajohtamisen maisterin kanssa tähän koulutukseen liittyvä didaktinen materiaali.
Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi pyytää tietoja viestintäkanaviemme, kuten sosiaalisten verkostojemme, verkkosivujemme, asiakaspalvelumme tai yksinkertaisesti neuvonantajamme kautta. Siinä kaikki, ja päätös tehostaa uraasi on sinun. Mitä odotat?
Odotamme sinua!
Yleiset ominaisuudet
Yhteenveto ammattimaisterin mahdollisuuksista ruoan ja juoman hallinnassa:
Matkailualan nykyisen todellisuuden ja erityisesti hotelli- ja gastronomiasektorin nykytilanteen tunteminen sekä asianmukaisten strategioiden kehittämisen merkitys on välttämätöntä kaikentyyppisille vieraanvaraisuuden ja yleensä catering -alan yrityksille. Siksi tämän ruoan ja juomien hallinnan maisterintutkinnon kautta opiskelijoille tarjotaan tarvittavat taidot, jotta he voivat tulla ruoka- ja juoma -asiantuntijaksi, koulutusta vastaamaan hotellien, ravintoloiden jne. Ruoka- ja juomaosaston johtamisesta ja järjestämisestä.
Elintarvikkeiden ja juomien hallinnan päätavoitteet:
Elintarvikkeiden ja juomien hallinnan maisterin tavoitteista voimme korostaa seuraavia:
- Analysoi ja suunnittele ravintolan perustamis-, palvelu- ja sulkemisprosessit tunnistamalla jokainen sen vaihe.
- Suunnittelumenettelyt kulinaaristen esitysten esittelyyn ja tarjoiluun sekä astioiden viimeistelyyn asiakkaan näkökulmasta, jotka sopivat ruoka- ja juomapalveluosastoille.
- Analysoi kaikenlaisia catering -palveluita ja erikoistapahtumia, jotka sopivat ruoka- ja juomapalveluosastoille.
- Analysoi ravintolan juhlapalveluprosessit tunnistamalla tarvittavat resurssit ja johdettu budjetti.
- Analysoi protokollastandardeja, joita käytetään erityyppisissä tapahtumissa, jotka tapahtuvat ruokapaikoissa.
- Kehitä menestyksekkäästi ravintoloiden elintarvikkeiden ja juomien esipalvelu-, palvelu- ja jälkipalveluprosesseja.
- Tunne ruokien valmistus- ja viimeistelyprosessi asiakkaan näkökulmasta.
- Käynnistä tilojen ja näytteilleasettajien perustaminen kulinaarisille genreille ja esityksille kaikenlaisten gastronomisten palveluiden ja restaurointitapahtumien puitteissa
- Suorita onnistuneesti ruoka- ja juomapalveluiden suunnittelu.
- Tunnista catering -organisaatioiden organisaatio.
- Opi rekrytointiprosessin toiminta ja henkilöstön integroinnin rooli ruoka- ja juomapalveluosastoilla.
- Syventää työryhmien johtamisen roolia ruoka- ja juomapalveluosastoilla.
- Hän opiskelee laadunhallintaa ruoka- ja juomapalveluosastoilla.
- Tunne protokolla ja oikeat hoidot ihmisille.
- Opi perusprotokolla ja asianmukaiset käyttäytymisnormit cateringissa.
- Omaksua menettelyt, joita on noudatettava tapahtumien järjestämisprotokollan suhteen.
- Kuvaile ravintoloiden organisaatiorakenne.
- Tunne tämäntyyppiseen laitokseen sovellettavat määräykset.
- Kehittää tärkeimpiä ravintoloiden hallintaan liittyviä näkökohtia.
- Ohjaa ja koordinoi sekä henkilökuntaa että ravintoloiden hallinnollisia ja kirjanpitoprosesseja.
- Esittele ravintoloiden työriskien määrääjät.
Maisterin uramahdollisuudet elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa:
Tämä elintarvikkeiden ja juomien hallinnan maisteri lisää koulutustasi restauroinnin alalla, jolloin voit kehittää ammatillista toimintaa restaurointipäällikkönä, ravintolapäällikkönä ja ostopäällikkönä.
Mihin ruuan ja juoman suunnan mestari valmistelee sinua:
Tämän mestarin ruoan ja juoman hallintaan liittyvän tietämyksen ansiosta pystyt kouluttamaan itsesi vastaamaan hotellien, ravintoloiden jne. Ruoka- ja juomaosaston johtamisesta ja organisoinnista.
Kuka on Master in Food and Beverage Direction, jonka tavoitteena on:
Elintarvikkeiden ja juomien hallinnan päällikkö on suunnattu catering-, matkailu- ja vieraanvaraisuusmaailman ammattilaisille, erityisesti johtotehtävissä oleville, ja kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan tietoa minkä tahansa tyyppisten laitosten kunnostamisesta.
Koulutuksen virallinen luonne:
Tämä koulutus ei kuulu virallisen säännellyn koulutuksen piiriin (varhaiskasvatus, peruskoulutus, keskiasteen koulutus, virallinen ammatillinen koulutusohjelma, ylioppilastutkinto, yliopistotutkinto, virallinen yliopiston maisteri ja tohtori). Se on siis täydentävä ja / tai erikoistumiskoulutus, jonka tarkoituksena on hankkia tiettyjä ammatillisia taitoja, kykyjä tai kykyjä, joita voidaan arvioida ansioina työtaulukoissa ja / tai kilpailututkimuksissa, aina Koulutus -osassa. ja / tai jatkuva koulutus, on aina välttämätöntä tarkistaa erityisvaatimukset sen julkisen työpankin arviointia varten, johon haluamme hakea.