Keystone logo
Euroinnova International Online Education Maisteri ruumiinvammojen arvioinnissa ja lääketieteellisessä asiantuntemuksessa
Euroinnova International Online Education

Maisteri ruumiinvammojen arvioinnissa ja lääketieteellisessä asiantuntemuksessa

Atarfe, Espanja

725 Hours

Espanja

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 380 / per course

Etäopiskelu

Johdanto

Suorita ruumiinvammojen arvioinnin maisteri ja lääketieteellinen asiantuntemus ja hanki yliopistotutkinto, jossa on 5 Baremable ECTS -opintopistettä oppositioissa ja työvoimatoimistoissa ja jonka on myöntänyt Nebrija Continuous Training. Hanki kaksoistutkinto ja anna urallesi ansaitsemasi vauhti.

Maisteri ruumiinvammojen arvioinnissa ja lääketieteellisessä asiantuntemuksessa

Työskenteletkö oikeusalalla? Haluatko yhdistää työympäristön lääkäriin? Olipa tapauksesi mikä tahansa, ruumiinvammojen arvioinnin maisteri ja lääketieteellinen asiantuntemus tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa koulutustasi ja työskennellä lääketieteen asiantuntijana kaikissa Espanjan tuomioistuimissa, erityisesti rikos- ja siviilioikeudessa.

Mitä aiot oppia tältä kurssilta?

Tämä täydellinen maisteri ruumiinvammojen arvioinnissa ja lääketieteellisessä asiantuntemuksessa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden erikoistua lääketieteen asiantuntijaksi. Näiden opintojen avulla opiskelija tuntee asiantuntijaraporttien valmistusprosessin, tietää lääketieteen perusperusteet ja periaatteet tai tietysti oppii tulkitsemaan liikenneonnettomuuksien perusnäkökohtia. Kaikki edellä mainitut perusteet selitetään teknisestä, oikeudellisesta, lääketieteellisestä ja poliisin näkökulmasta.

Mitä voit tehdä tällä kurssilla?

Kun ruumiinvammojen arvioinnin maisteri ja lääketieteellinen asiantuntemus on suoritettu, opiskelija erikoistuu asiantuntijaksi tällä tutkimusalueella. Saamasi tutkintotodistuksen ansiosta voit rekisteröityä Aspejuren ammattilaiseksi ja suorittaa tehtävänsä tuomioistuimissa kaikkialla Espanjassa.

Kurssin menetelmä

Kurssi opetetaan verkossa. Opiskelija saa kotona tarvittavat materiaalit ruumiinvammojen arvioinnin ja lääketieteellisen asiantuntemuksen suorittamiseksi ja etäopiskeluun, he tarvitsevat vain Internet -yhteyden kurssin suorittamiseen. Koulutuksen edetessä opiskelijalla on käytössään tuutoriryhmä ja vastaavat aikataulut kaikenlaisten epäilyjen virallistamiseksi. Aiheiden valmistuttua opiskelijaa puolestaan tutkitaan, kunnes lopullinen arviointi on saavutettu. Jälkimmäinen määrää lopullisen arvosanan. Kun päällikkö on valmistunut, opiskelija saa kotona tutkintotodistuksen, jossa on kaikki ruumiinvammojen arviointia ja lääketieteellistä asiantuntemusta vastaavat tiedot.

Hyödynnä tämä työmahdollisuus ja kehitä ammatillista uraasi!

Yleiset ominaisuudet

Yhteenveto ammatillisista matkoista ruumiinvammojen ja lääketieteellisen asiantuntemuksen arvioinnin maisteriksi:

Jos olet kiinnostunut oikeudellisesta asiantuntemuksesta ja haluat tietää tämän ympäristön olennaiset näkökohdat, jotka liittyvät ruumiillisiin vammoihin, tämä on sinun aikasi, ja ruumiinvammojen arvioinnin ja arvioinnin päällikön kanssa voit hankkia perustiedot tämän tehtävän suorittamiseksi onnistuneesti. Tämän kehonvaurioiden asiantuntijan ja arvioinnin maisterin avulla voit vapaasti käyttää ruumiinvammojen oikeudellista asiantuntijaa siviili-, työ- tai rikosoikeudellisissa oikeudenkäynneissä sekä työskennellä jonkun muun puolesta. Tämä oikeustieteen asiantuntijan maisterin tutkinto sisältää kaiken tarvittavan, jotta hän voi harjoittaa oikeudellista asiantuntijaa ja kehittää tätä toimintaa menestyksekkäästi. Lisäksi, kun tutkintotodistus on saatu, voit käsitellä rekisteröinnin hänen nimeämässään tuomioistuimessa. Tämä oikeudellisen asiantuntijan kurssi sisältää kaiken nykyisen lainsäädännön asiantuntijamaailmassa.

Päällikön tavoitteet ruumiinvamman ja lääketieteellisen asiantuntemuksen arvioinnissa:

Kehon vammojen asiantuntijan ja arvioinnin maisterin päätavoitteet ovat:

 • Tunne oikeudellisen asiantuntemuksen tehtävät, menettelyt, tekniikat ja välineet.
 • Tunne erilaiset asiantuntemustyypit, joita voimme löytää.
 • Tulkitse sovittelujärjestelmää ja sen merkitystä asianosaisten ottamisessa mukaan.
 • Erota asiantuntijaraporttityypit.
 • Tunne asiantuntijaraporttien valmistusprosessi.
 • Analysoida oikeudellisia todisteita, niiden käsitteestä sen käytäntöön.
 • Analysoi, miten asiantuntijatodisteet arvioidaan.
 • Esittele työlääketieteen yleiset näkökohdat ja määritä ala, jolla tämä kurinalaisuus toimii.
 • Tunne työperäiset riskit ja niiden ehkäisy vastaavien määräysten mukaisesti.
 • Määritä työterveyden varmistamisen tärkeys ja opi toteuttamaan ohjelmia tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
 • Kuvaile oikeudellisen asiantuntijan roolia työlääketieteessä ja asiantuntemuksen merkitystä työtapaturmissa.
 • Anna peruskäsitteet ensiavusta työssä.
 • Opi hoitamaan traumaattisia TMJ-vammoja
 • Tunne lääketieteelliset perusteet -Tiedä akuutit ACL -vammat
 • Tunne ruoska
 • Tarjoa teknisten, oikeudellisten, lääketieteellisten ja poliisien näkökulmista joitakin peruskäsitteitä tieliikenneonnettomuuksien tutkinnan pääkohdista, jotka eivät kuulu nykyiseen säänneltyyn yliopistokoulutukseen.
 • Pystyä toimimaan joko ammattilaisena tai onnettomuudessa osallisena tai vahingoittuneena entistä turvallisemmin ja tarkemmin.

Mestarin ammatilliset matkat ruumiinvammojen ja lääketieteellisen asiantuntemuksen arvioinnissa:

Kun ruumiinvamman arvioinnin ja arvioinnin maisteri on suoritettu, opiskelija voi keskittyä ammatilliseen uraansa työskentelemään oikeusalan asiantuntija -asioissa sekä lisätä koulutustaan, jos hän on lääkäri, sairaanhoitaja, sairaanhoitaja -avustaja tai omistautuu Terveystutkimus.

Mihin ruumiinvammojen arviointia ja lääketieteellistä asiantuntemusta valmistava mestari valmistautuu:

Tämä kehon vammojen asiantuntija- ja arviointimestari valmistaa sinua hankkimaan tarvittavat tiedot, jotta voit toimia asiantuntijana tuomioistuimissa, erityisesti siviili- ja rikosasioissa. LEC: n 335.1 § (siviiliprosessilaki, 7. tammikuuta, laki 1/2000) viittaa tähän lukuun ja toteaa, että kun tieteellinen, taiteellinen, tekninen tai käytännön tieto on tarpeen asian kannalta merkityksellisten tosiseikkojen tai olosuhteiden arvioimiseksi tai varmuutta heistä, osa voisi edistää prosessia asiantuntijoiden mielipide, joilla on vastaava tieto? Tämän oikeudellisen asiantuntijakurssin avulla voit harjoitella ennen yksilöiden ja yhteiskuntien, hallinnon ja oikeuden vaatimuksia. Opiskelija saa kurssin päätteeksi tutkintotodistuksen, jonka avulla hän voi rekisteröityä ASPEJURE -ammattilaiseksi ja pystyä harjoittelemaan tuomioistuimissa. Se on kurssi, joka soveltuu pääsyyn tuomioistuinten luetteloihin.

Kuka on päällikkö ruumiinvammojen arvioinnissa ja lääketieteellisessä asiantuntemuksessa, jonka tavoitteena on:

Tämä kehon vammojen asiantuntemuksen ja arvioinnin maisteri on tarkoitettu juristeille ja / tai korkeakoulututkinnon suorittaneille kurssin aiheesta, ja jos asia ei sisälly mihinkään ammattinimikkeeseen, se on osoitettu myös kaikille ammattilaisille tai henkilöille jotka haluat hankkia tarvittavat tiedot voidaksesi toimia asiantuntijana tuomioistuimissa, erityisesti rikos- ja siviilioikeudessa. Siitä huolimatta, kuten siviiliprosessilain 340.1 artiklassa määrätään: Asiantuntijoilla on oltava virallinen nimi, joka vastaa lausunnon aihetta ja luonnetta. Jos aiheet eivät sisälly virallisiin ammattinimikkeisiin, ne on nimettävä kyseisistä aiheista perehtyneiden henkilöiden joukosta.

Koulutuksen virallinen luonne:

Tämä koulutus ei kuulu virallisen säännellyn koulutuksen piiriin (varhaiskasvatus, peruskoulutus, keskiasteen koulutus, virallinen ammatillinen koulutusohjelma, ylioppilastutkinto, yliopistotutkinto, virallinen yliopiston maisteri ja tohtori). Se on siis täydentävä ja / tai erikoistumiskoulutus, jonka tarkoituksena on hankkia tiettyjä ammatillisia taitoja, kykyjä tai kykyjä, joita voidaan arvioida ansioina työtaulukoissa ja / tai kilpailututkimuksissa, aina Koulutus -osassa. ja / tai jatkuva koulutus, on aina välttämätöntä tarkistaa erityisvaatimukset sen julkisen työpankin arviointia varten, johon haluamme hakea.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä