Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Johdanto

EU Business School Online

Vuonna 1973 perustettu EU Business School (EU) on kansainvälinen, ammattimaisesti akkreditoitu korkea-arvoinen kauppakorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Barcelonassa, Genevessä ja Münchenissä. Tarjoamme pieniä, dynaamisia englanninkielisiä kursseja sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan parhaiden akateemisten opetussuunnitelmien avulla. Pragmaattinen lähestymistapamme yrityskoulutukseen valmistaa opiskelijoita uralle nykypäivän nopeasti kehittyvässä ja globalisoituvassa liikemaailmassa.

EU tarjoaa säätiö-, kandidaatti-, maisteri-, MBA- ja tohtoriohjelmia sekä kampuksella että verkossa liiketoiminnan hallinnon, viestinnän, matkailunhallinnan, kansainvälisten suhteiden, urheilunhallinnan, digitaalisen median hallinnan, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, rahoituksen, yritystoiminnan ja henkilöstön kanssa resurssien hallinta muun muassa.

Globaalin akateemisten kumppaniverkostomme kautta opiskelijat voivat ansaita valtion tunnustamia tutkintoja EU:n kampuksilla Lontoon Roehamptonin yliopistossa, Iso-Britannian Derbyn yliopistossa ja Espanjan Universidad Católica de Murciassa (UCAM). Kumppanuudet New Yorkin Pace Universityn, Riversiden Kalifornian yliopiston, Bostonin Fisher Collegen ja Bangkokin Shinawatra Universityn kanssa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita toisen tutkinnon opiskellessaan monipuolisissa ja rikastuvissa ympäristöissä. EU-ryhmän ohjelmat ovat kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) ja korkeakoulujen akkreditointineuvoston (CHEA) hyväksymän International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) akkreditoimia. Meillä on myös Keski- ja Itä-Euroopan johtamiskehitysyhdistyksen (CEEMAN) myöntämä kansainvälinen laatuakkreditointi (IQA). EU-ryhmä on myös EduQuan akkreditoima, ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten jatkokoulutukseen.

EU-kampukset sijaitsevat Välimeren rannikolla, Sveitsin Alpeilla ja Saksan talouspääkaupungissa tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden asua neljässä erillisessä ja rikastuttavassa ympäristössä. Opiskelijat voivat siirtyä kampusten välillä ja tutustua Barcelonan, Geneven ja Münchenin monimuotoisuuteen. Tämä tarjoaa loistavan tekosyyn oppia kieltä ja tavata erilaisia ihmisiä samalla kun koet uusia liiketoimintalähtöisiä mahdollisuuksia. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua vaihtoon yhteistyökumppaniemme kanssa muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Thaimaassa, Malesiassa, Taiwanissa, Meksikossa, Brasiliassa, Kazakstanissa, Kanadassa ja Venäjällä.

Tutustu EU Digitaliin

Digitaalinen oppiminen

Koulutus kehittyy jatkuvasti, ja digitaalinen tutkinnon suorittaminen nähdään nyt erinomaisena vaihtoehtona kampusohjelmille. EU Business School on huipputeknologian ja yhä enemmän toisiinsa kytkeytyvän maailman ansiosta yritysopetuksen eturintamassa tarjoten joustavia ja henkilökohtaisia ohjelmia, joissa on digitaalisen oppimisen edut ja vapaus.

Digital Campus -opiskelijamme oppivat suorien interaktiivisten webinaareiden, ryhmäprojektien ja yrityssimulaatioiden kautta. Ohjelmia tuetaan helppokäyttöisillä verkkoalustoilla, ja niitä tarjoavat arvostetut luennoitsijat, jotka tarjoavat reaaliaikaista, henkilökohtaista ohjausta ympäri maailmaa.

Kampuksella vietettävät viikot

Verkkokurssien ulkopuolella opiskelijat soveltavat taitojaan ja luovat yhteyksiä verkostoitumalla kollegoidensa kanssa kerran lukukaudessa järjestettävien kampusviikkojen aikana: Genevessä joulukuussa, Münchenissä maaliskuussa ja Barcelonassa kesäkuussa. Yhteydenpito kollegoihin ja tiedekuntaan auttaa varmistamaan pitkäaikaiset suhteet ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

EU:n kampusviikot ovat täynnä lukuisia aktiviteetteja, kuten tiimityöskentelyä, verkostoitumistapahtumia, kulttuurikokemuksia, vierailevia luentoja, tenttejä ja yritysvierailuja. Opiskelijat tutustuvat yrityskulttuureihin ja oppivat erityyppisten yritysten johtamisen haasteista ja saavat näkemystä uusimmista liike-elämän aiheista.

Sijainnit

  • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

  • Geneva

    Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

  • Munich

    Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

Kysymyksiä