Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Johdanto

Tutustu tulevaisuuteen verkossa tutkintoon Faulknerin yliopistosta!


Tavoitteenamme on valmistaa korkeasti päteviä, ammatillisia ja sosiaalisesti sitoutuneita ala-asteen ja toisen asteen kouluttajia, joilla on sisältöä, pedagogista ja ammatillista osaamista, jotka korostavat luonteen koskemattomuutta, jotka käyttävät lahjojaan palvelemalla toisiaan ja jotka osoittavat ammattitaitoa ja johtajuutta omalla alallaan.

Faulkner-yliopisto on yksityinen kristillinen taiteenopettaja, joka tarjoaa opiskelijoilleen poikkeuksellista koulutusta yli 70 vuotta. Verkko-opetusohjelmamme tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia ​​koulutusohjelmia mistä tahansa maasta. Voit valita minkä tahansa 23 online-koulutusohjelmasta. Olet enemmän kuin numero Faulknerissä. Joustava opetus, joka sopii jokaisen oppilaan aikatauluun ja kristilliseen perintöön, joka on kunnioitettu kaikessa tekemistämme, online-koulutusohjelmamme tarjoavat yksilöllisen kokemuksen kaikille, jotka etsivät Faulkner-tutkinnon arvostusta ja huippuosaamista.

Faulknerin yliopiston aikuiskoulutuskutsu Faulknerin yliopistosta Vimeo.


Online-koulutus Faulknerin yliopistossa

Faulknerin yliopisto on yksityinen, kristillistä liberaaliyliopistoa, joka sijaitsee Montgomeryssä, Alabamassa, joka on tarjonnut opiskelijoille arvostetun uskontoon perustuvan opetuksen paremmalle vuosisadalle. Jotta voimme täydentää laajamittaista kampusohjelmien luetteloamme, olemme ylpeitä tarjoamalla opiskelijoille joukon tutkinto-ohjelmia, jotka voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Jokainen ohjelma tarjoaa joustavan, yksilöllisen kokemuksen, syvällisen opetussuunnitelman ja samanlaisen koulutuksen laadun, jota meidän on-campuksen ohjelmat tunnetaan.


Online-kristillisten yliopistojen edut

Oletko opiskellut verkossa Faulknerin yliopistossa? On olemassa runsaasti syitä ilmoittautua johonkin 23: n online-tutkinto-ohjelmaan. Tässä on vain muutamia online-kristillisten yliopistojen, mukaan lukien Faulknerin yliopiston tarjoamia etuja:

 • Ohjelmat tarjoavat joustavan, mukautetun ajastuksen mieltymystesi mukaan.
 • Monet ohjelmat voidaan suorittaa nopeammin kuin kampuksen vaihtoehtoja.
 • Tarjoamme kilpailukykyiset lukumäärät, jotka sopivat talousarvioosi.
 • Jos sinulla on työtä, ei tarvitse laittaa sitä takaisin polttimeen.
 • Kampuskäyntejä vaaditaan harvoin (tietyissä ohjelmissa on kampuskursseja).
 • Voit opiskella missä haluat, miten haluat.
 • Opiskelijat voivat valita monista aiheista - ohjelmamme kattavat kaiken raamatullisista tutkimuksista oikeuslaitoksen hallintoon.
 • Erityisetuja ovat veteraaneja ja nykyisiä sotilashenkilöitä.


Kristillinen koulutus

Faulknerin yliopiston online-ohjelmat tarjoavat enemmän kuin vain tutkintoa. Jokainen opetussuunnitelma on inspiroinut koulun tehtävän ja arvojen, jotka pysyvät uskollisina yliopiston ylpeänä kristilliselle perinnölle. Riippumatta siitä, millainen aihe kurssisi kattaa, meidän instituution syvään juurtuneet kristilliset ihanteet tulevat olemaan koko ajan.

Sijainnit

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Kysymyksiä