Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Johdanto

Ainoa FernUni Sveitsin

Etäopetus University Sveitsi (FernUni Sveitsi) on moderni oppilaitos sekä johtava yliopisto alalla etäopetus Sveitsi.

Kaikki kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia ovat sopusoinnussa Bologna direktiivien vahvistettu. Yli 1500 opiskelijaa jatko parhaillaan saksaksi tai ranskaksi. Kolmessa paikoissa Sveitsi palvella opiskelija johtajat, opiskelijat ja yhteyshenkilö kysymyksiä etäopiskelua.

Toimielin on tunnustettu:

  • liittohallitus mukaisesti Art. 11 yliopistossa edistämistä koskevan lain (UFG)
  • mukaan kantonin Canton Valais lain koulutukseen ja tutkimukseen yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa

Johtava etäopiskelu yliopistossa

Menestystarinaa Etäopetus University Sveitsi (FernUni Sveitsi) alkaa 25 vuotta sitten. Vuodesta 1992 tarjoamme kolmella paikkakunnalla Brig, Pfäffikon SZ ja Sierre etäopetuksen kursseja korkeakoulutasolla. Yli 1500 opiskelijaa kotimaassa ja ulkomailla mennessä opiskelemaan saksaksi tai ranskaksi.

Kaikki kurssit on suunniteltu mukaan Bologna ohjeita. Siten ohjelmien ulkopuolella Sveitsissä tunnustettu kansainvälisesti tuettuja ja linjassa.

Suunnittelun opetuksen etäopetuksen perustuu ajatukseen avoimen, joustavan ja yksilöllistä oppimista. FernUni Sveitsi noudattaa käsitteen modernin etäopetuksen nimellä "blended learning", yhdistelmä e-oppimisen ja perinteiseen opetukseen opetusta. Riippuen tietenkin ilmaisun eri komponenttien on erilainen.

Sijainnit

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Sveitsi

    Kysymyksiä