Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Johdanto

Keitä olemme

Financial ELearning on maailman ensimmäinen online-Britannian hallitus Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) akkreditoitu koulutusta tarjoava käsityksen maailman talouden ja kaupan,

Olemme ammattitaitoisia innovaattoreita, jotka toimivat koulutusalan sisällä luomaan ja toimittamaan joustavia monikielisiä eLearning-ratkaisuja, joiden avulla kuluttaja voi käyttää materiaalia omaan tahtiinsa kaikkialla maailmassa.

Financial ELearning ymmärrämme rahoituksen ja kaupankäynnin, meidän kattavat Ofqualin akkreditoidut ja säännellyt syvälliset taloudelliset kurssit ovat luoneet entiset rahoitusmarkkinat ja alan asiantuntijat.

Aikeet

Tarjota Yhdistyneelle kuningaskunnalle akkreditoituja rahoituspalvelualan kursseja, jotka liittyvät vaatimustenmukaisuuteen, riskiin ja kaupankäyntiin.

Tarjoa kattava neuvonantajankoulutuskonsultointi maksimoidaksesi LMS: n toiminnan tehokkuuden ja kustannussäästöt.

Käyttää olemassa olevia / perinteisiä kurssimateriaaleja, jotka ovat tällä hetkellä käytössä ja jotka muunnetaan 100%: n saatavuudelle verkossa.

Kuinka se toimii

Tarjoamme asiakkaillemme turvallisen yksilöllisen pääsyn verkkokursseihimme.

Tarjoa täysi tuki kurssimateriaaliin, kieliasetuksiin ja opintosuunnitelmaan.

Miten voin käyttää verkossa (Blended) oppimista, kun olen ostanut sen?

Ensimmäistä kertaa, kun teet ostoksen, sinulle lähetetään linkki Blended Learning Portal -sivustollemme, liitä tämä kirjanmerkki selaimeesi tai tallenna sähköpostiosoite linkillä. Kun kirjaudut Blended Learning Portal -asiakirjallesi rekisteröidyn käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, ostokset ovat nähtävissä.

Tarvitsenko käyttökoodin, jotta voin kirjautua Blended Learning -portaaliin?

Ei, yleensä kaikki johtajat ja oppijat voivat kirjautua sisään käyttämällä sähköpostiosoitettaan ja salasanansa. Ainoa kerta, kun tarvitset käyttökoodia, olisiko johtaja luonut tilisi sinulle, etkä tiennyt sähköpostiosoitteesi. Tässä tapauksessa järjestelmä luo pääkäyttäjälle käyttökoodin, jonka avulla voit antaa sinulle käyttöoikeuden.

Ostan verkko-oppimisen organisaation puolesta, miten hallitsen oppijoitani ja seuraan heidän edistymistä?

Jos teet ensimmäisen ostoksen useammalle kuin yhdelle verkko-oppimateriaalille, sinulle luodaan tilin ylläpitäjä ja sinut lähetetään sähköpostitse linkki, jolla voit käyttää Blended Learning -portaalia.

 • Meillä on suojatut työkalut
 • Sertifioituja tuotteita
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Sääntelyn hyväksyminen
 • Perustettu harjoittelukokemus
 • Suuri tuki

Sijainnit

Sijainnit
 • London

  London, Yhdistynyt kuningaskunta

  • facebook
  • linkedin
  • twitter

Kysymyksiä