Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Johdanto

Perustettu vuonna 1902, olemme aiemmin olleet Falmouthin taidekoulu, Falmouthin taideteollinen korkeakoulu ja University College Falmouth. Saavutimme täydellisen yliopistotason joulukuussa 2012, ja olemme sijoittuneet kultaiseksi Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 -sovelluksessa.

Falmouthin yliopistolla on nyt yli 4700 opiskelijaa säätiön tasolla, tohtoriksi yli sadasta maasta ympäri maailmaa. Opiskelijat ovat ilmoittautuneet 54 kurssille; arkkitehtuurista animaatioon, yritystoimintaan, laskentaan, muotiin journalismiin.

He hyötyvät maailmanluokan opetuksesta ja huipputason palveluista. Kaikilla Falmouthissa opetetuilla aloilla yliopiston päätavoitteena on tarjota opiskelijoilleen taidot saada hyvää työtä ja yrittäjähenkisyys muuttaa ideoitaan kaupalliseksi menestykseksi. Ensimmäisestä päivästä lähtien opiskelijamme oppivat kehittämään luovuuttaan, yrittäjyystaitojaan ja teollisuuden osaamistaan. Valmistuttuaan he ovat valmiita ja motivoituneita liittymään jännittävään ja vilkkaaseen luovaan teollisuuteen. Valmistuneiden lukumäärä ei saa vain hyviä työpaikkoja - valmistuneiden työllisyysaste on 97% - 28% perustaa oman yrityksen. Tämä on neljä kertaa suurempi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan keskiarvo. Tämän yrittäjähengen edistäminen on avain opettamiseen. Vaikka Cornwall on kotimme, Falmouthin näkymät ovat kansainväliset. Salkkumme keskittyy yhä enemmän maailmanlaajuisesti ja asettaa meidät eturintamaan ensiluokkaisen koulutuksen tarjoamisessa missä tahansa maailmassa. Henkilöstömme, jolla on alan yhteydet ja todistettu kokemus kaupallisesta sektorista, on keskeinen tekijä näiden uraauurtavien uusien kurssien onnistuneessa järjestämisessä. Nyt on tilaisuutesi selvittää, miksi Falmouth on ykkönen.

Opiskelee joustavasti Falmouthin yliopistossa

Falmouth Universityllä on todistettu kokemus, ja se on ansainnut huomattavan maineen ponnahduslautana opiskelijoiden uralle kaikkialla maailmassa ja monissa tunnetuissa johtavissa luovissa yrityksissä. Falmouth Universityn ohjelmien opiskelu joustavasti missä ikinä oletkin, tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella sinulle sopivalla nopeudella tai intensiteetillä ja sopeutua epäsäännöllisiin työaikoihin. Luova sektori on globaalisti kasvava sektori. Halusitpa parantaa uraasi tai aloittaa urasi luovalla sektorilla, Falmouth Universityn joustavat oppimisohjelmat antavat sinulle oikeat taidot ja tiedot siihen, ilman että tulot ja urakehitys keskeytyvät. Kannustamme kaikkia luovalla alalla maailmanlaajuisesti työskenteleviä olemaan koskaan lopettamatta kehittymistä.

Kurssimme ovat tiukkoja, käytännöllisiä ja suunniteltu antamaan sinulle tiedot ja taidot tullaksesi tehokkaaksi ammattilaiseksi omalla alallasi. Falmouthin tutkijat, jotka ovat alansa asiantuntijoita, ovat kehittäneet ja opettaneet kaikki moduulit verkossa. Lähestymistapamme tukee sinua jokaisessa vaiheessa ja varmistaa, että oppimiskokemus on yhtä laadukas kuin kampuksella järjestettävillä maisterikursseillamme.

Avainominaisuudet

 • Opi joustavasti kotoa, työpaikalta tai liikkeellä mistä päin maailmaa tahansa
 • Ei tarvitse muuttaa, ottaa uraa tauon tai hakea viisumia
 • Rakennettu, joka auttaa sinua suorittamaan kurssin kahden vuoden kuluessa osa-aikatutkimuksesta
 • Tutkimus rinnalla ja verkosto muiden opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa
 • Laadukas verkko-opetus: tiivistetyt luennot ja digitaaliset resurssit, jotka ovat kehittäneet alan johtavat akateemikot, jotka opettavat sinulle moduuleja
 • Ensiluokkainen akateeminen tuki: ohjaajat ovat käytettävissä joka päivä antamaan sinulle ohjausta ja palautetta
 • Sitoutuminen oppimistoimintoihin, jotka auttavat sinua käyttämään teoriaa käytäntöön
 • Paljon palautetta ohjaajilta ja vertaisilta, joissa on reaaliaikaisia ​​palautelomakkeita
 • Kaikki arvioinnit otetaan ja lähetetään verkossa
 • Säännölliset mahdollisuudet henkilökohtaisiin tapaamisiin luennoitsijoiden, muiden opiskelijoiden ja alan puhujien kanssa sekä Falmouthissa että kansainvälisissä paikoissa
 • Kaikki mitä tarvitset on saatavilla intuitiivisessa verkko-oppimisalustassamme. sinun ei tarvitse olla tech-velho, jolla voit opiskella verkossa Falmouthin kanssa
 • MA-palkinto on nimeltään ja laadultaan sama kuin kampuksellemme

Tilastot

Opiskelijaväestö: 4700+ opiskelijaa 100+ maasta
Työllisyysaste: 97% (28% perustaa oman yrityksen)

  Sijainnit

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Kysymyksiä