Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Johdanto

Fordhamin yliopiston sosiaalipalvelujen tutkijakoulussa (GSS) olemme valmistaneet kaltaisiasi opiskelijoita puolustamaan ihmisoikeuksia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta jo yli 100 vuoden ajan. Fordham GSS tarjoaa perustan sosiaalityön ammatin perinteille ja vastaa samalla tulevaisuuden haasteisiin kehittyneellä monitieteisellä opetussuunnitelmalla. Sosiaalityön jatko-ohjelmamme ovat maan parhaiden joukossa, ja ne tarjoavat joustavan ja kokemuksellisen koulutuksen, joka valmistaa sinut muuttamaan elämää ja yhteisöjä.

Jos olet valmis muuttamaan ihanteesi mielekkääksi ja innovatiiviseksi uraksi, olemme valmiita auttamaan sinua.

  • Akateeminen huippuosaaminen: U.S. News & World Report sijoittuu CSWE:n akkreditoiman sosiaalityön maisteriohjelmamme maan 10 prosentin kärkijoukkoon. Korkeasti arvostettua online-sosiaalityön maisteriohjelmaamme opettaa sama ansioitunut tiedekunta kuin perinteistä maisteriohjelmaamme.
  • Joustavuus: Joustavuus: Osa-aikaisia opintosuunnitelmia ja viikonloppukursseja on saatavilla. M.S.W.-ohjelmassamme on mahdollisuus edetä opinnoissa ja räätälöidä kurssit uratavoitteidesi mukaan.
  • Saavutettavuus: M.S.W.-ohjelmamme on tarjolla kolmella kampuksella: Lincoln Centerissä, Westchesterissä ja Long Islandilla. Laadukas M.S.W.-opetussuunnitelmamme on saatavilla myös hybridikampuksen ja verkko-ohjelman sekä pelkän verkko-ohjelman kautta.
  • Uramahdollisuudet: Ohjelmamme on suunniteltu tekemään sinusta monipuolinen, integroitu ammattilainen, joka pystyy vastaamaan uusiin haasteisiin koko urasi ajan.

GSS:n tehtävä

Fordhamin yliopiston sosiaalialan tutkijakoulun tehtävänä on kouluttaa opiskelijoita edistämään ihmisoikeuksia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta. Koulu pyrkii parantamaan ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia opettamalla kulttuurisesti reagoivaa, näyttöön perustuvaa käytäntöä ja osallistumalla tutkimukseen, julkiseen edunvalvontaan ja yhteisölliseen kumppanuuteen.

Kansallisesti hyväksytyt ohjelmat

Fordham GSS tarjoaa sosiaalityön koulutusneuvoston (Council on Social Work Education) hyväksymiä sosiaalityön kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia. Opiskelijat arvioidaan akkreditointistandardien mukaisten pätevyyksien hallinnan perusteella. Nämä taidot ovat olennaisia ulottuvuuksia, joita kaikilta sosiaalityöntekijöiltä odotetaan heidän koulutuksensa aikana. Arviointipisteet, jotka täyttävät tai ylittävät vertailuarvot, osoittavat osaamisen hallintaa. Jaamme säännöllisesti arviointitietoja neuvoston kanssa ohjelmamme ja oppimisympäristömme parantamiseksi ja parantamiseksi.

Sijainnit

  • New York

    113 W 60th St #7, 10023, New York

    Kysymyksiä