Keystone logo
FutureLearn

FutureLearn

FutureLearn

Johdanto

Opi uusia taitoja verkossa huippuopettajien kanssa

Opi 100% verkossa maailmanluokan yliopistojen ja alan asiantuntijoiden kanssa. Kehitä uraasi, oppi uutta taitoa tai jatka harrastuksiasi joustavilla verkkokursseilla.

Miksi FutureLearn ?

Opi mitä tahansa

Haluatko kehittyä ammattilaiseksi tai löytää uuden harrastuksen, siihen on online-kurssi. Voit jopa viedä opiskeluasi pidemmälle online-ohjelmien ja tutkintojen avulla.

Opi yhdessä

Liity miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa ja opiskele yhdessä. Verkko-opiskelu on yhtä helppoa ja luonnollista kuin keskustelu ystäväryhmän kanssa.

Opi asiantuntijoiden kanssa

Tapaa korkeakoulujen ja kulttuurilaitosten opettajia, jotka jakavat kokemuksensa videoiden, artikkeleiden, tietokilpailujen ja keskustelujen kautta.

Sosiaalisen oppimisen voima: tehokas tapa oppia

FutureLearn tarjoaa sinulle tehokkaan uuden tavan oppia verkossa. Jokainen kurssi on suunniteltu tehokkaan oppimisen periaatteiden mukaisesti tarinankerronnan, keskustelun, näkyvän oppimisen ja yhteisötuen avulla edistymisen kunniaksi.

Oppiminen tarinankerronnan kautta

Jokainen kumppaniyliopisto on suunnitellut täydellisen oppimiskokemuksen, jonka ovat esittäneet oman alansa johtavat tutkijat. Sen sijaan, että lähetettäisiin pitkiä luokkahuoneluentoja, ideoita esitellään korkealaatuisilla videoilla ja artikkeleilla. Voit sitten keskustella oppimastasi, testata uuden tietosi interaktiivisilla tietokilpailuilla, jotka tarjoavat hyödyllisiä vastauksia ja mahdollisuuden yrittää uudelleen, jos vastaus on väärä. Jokainen kurssi kertoo tarinan askel askeleelta haasteiden ja hyödyllisten vinkkien avulla, jotta voit testata ja rakentaa ymmärrystäsi.

Keskustelu oppimisesta

Opi parhaiten, kun jaamme ja keskustelemme ideoista toisten oppijoiden kanssa, ymmärtää heidän erilaisia kokemuksiaan ja näkökulmiaan ja täyttääksemme puutteet omaan tietoomme. Mutta kaikki eivät halua olla sosiaalisia, joten voit lisätä kommenttisi sisällön sijasta sen sijaan, että lähettäisimme oppilaitamme erillisille keskustelufoorumille.

Voit aloittaa lukemalla mitä muut sanovat aiheesta, ja liittyä sitten kun olet valmis. Jos pidät kommentista erityisen, voit seurata sen kirjoittajaa, jotta löydät helposti ihmiset ja kommentit, jotka kiinnostavat sinua.

Rakennamme seuraavien kuukausien aikana näitä käsitteitä 'keskustelu asiayhteydessä' ja 'seurantaa' niin, että sosiaalinen oppiminen tuntuu vähemmän pakotetulta keskustelulta ja enemmän kuin keskustelulta ystävien kanssa ideoista ja oppimastasi.

Näkyvä oppiminen

Yksi tapa parantaa oppimista on tehdä prosessista näkyväksi, jotta tiedät mitä seuraavaksi tulee, missä olet kurssilla ja kuinka pitkälle olet saavuttanut. Tehtäväluettelo antaa sinulle yleiskuvan kurssista, näyttää jokaisen viikon aktiviteetit ja pitää kirjaa suoritetustasi.

Profiilisivulla on yhteenveto omasta toiminnastasi, mukaan lukien kurssit ja mahdolliset kommentit. Jatkamme näitä lisää opasteilla kurssille ja ohjeille edistyksestäsi.

Yhteisön tukema oppiminen

Intensiivinen tutorimalli ei voi toimia laajamittaisissa ilmaisissa kursseissa, joten meidän on tarjottava online-tukea ilman suurta tutorijärjestelmää. Ratkaisu on hyödyntää yhteisön voimaa, jossa oppijat voivat käyttää äskettäin hankittuja taitojaan välittömästi jakamalla tietonsa ikäisensä kanssa.

Muiden oppijoiden seuraaminen on osa rakennettavaa tehokasta järjestelmää, jonka avulla voit tunnustaa hyvät panokset ja edistää hyödyllisiä neuvoja tarjoavia ihmisiä sekä kehittää omaa mainetta. Tällä tavoin menestys ei johdu tehtävän suorittamisesta ja kurssin suorittamisesta, vaan myös osallistumisesta FutureLearn yhteisöön.

Massiivinen sosiaalinen oppiminen

Kaikkien näiden lähestymistapojen on toimittava valtavan määrän oppilaiden kanssa, jotta kommentit eivät vain välähtää aiemmin, ja maine voidaan rakentaa ajan myötä. Siksi päätimme luoda uuden massiivisen sosiaalisen oppimisen alustan, joka perustuu The Open University, BBC: n, sosiaalisen median suunnittelijoiden ja FutureLearn kumppaneidemme asiantuntemukseen. Se on uusi tapa oppia.

Huomautuksia

Näkyvä oppiminen on John Hattien työn inspiroimaa, jotta saat lisätietoja käymällä osoitteessa visible-learning.org.

Yhteisön tukimalli on peräisin Diana Laurillardin työstä keskustelun puitteissa muodollista oppimista varten.

138409_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

FutureLearn käyttö

Valitse kurssi

Selaa kurssilistamme löytääksesi jotain, josta haluat oppia. Meillä on kursseja monenlaisista aiheista ja lisäämme aina lisää. Kurssien pituus vaihtelee. Useimmat ovat kuudesta kymmeneen viikkoa pitkiä, mutta meillä on myös joitain lyhyempiä kahden ja kolmen viikon kursseja.

Lue arvosteluja FutureLearn kursseista nähdäksesi kuinka muut oppijat nauttivat verkkoon oppimisesta FutureLearn .

Ehkä haluat ehkä kutsua ystävän osallistumaan mukanasi? Voit tehdä tämän sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa liittyessään.

Opi ilmaiseksi, päivitä tai osta Rajoittamaton

Voit valita, kuinka opit lyhyistä online-kursseista. Tässä on ero ilmaisen oppimisen, päivittämisen ja Rajoittamattoman ostamisen välillä:

Vapaa

Pääsy kurssille sen kestoksi + 14 päivää riippumatta siitä, milloin liittyt

Päivitys

  • Pääsy kurssiin niin kauan kuin se on olemassa FutureLearn
  • Pääsy kurssitesteihin, jos niitä on
  • Tulostettu ja digitaalinen todistus saavutuksesta tai osallistumisilmoitus, kun olet oikeutettu

Rajoittamaton

  • Pääsy valitsemaasi satojen online-lyhyiden kurssien ja testien joukkoon vuodessa
  • Tulostettava digitaalinen saavutustodistus kaikilla lyhyillä kursseilla, kun olet oikeutettu
  • Vapaus pitää kaikkien niiden kurssien sisältöä, joille olet hankkinut digitaalisen saavutustodistuksen
  • Joustavuus suorittaa lyhyet kurssit omalla ajallasi vuoden sisällä

Esittele itsesi

Kun odotat kurssin alkamista, voit täyttää profiilisivusi, jotta muut oppijat saavat lisätietoja sinusta. Löydät profiilisi näytön oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta.

Lähetämme sinulle sähköpostia, kun ilmoitat kurssin alkaessa. Jos olet kirjautunut kauan aikaisemmin, lähetämme sinulle myös 'kuukauden käynti' -sähköpostin, jonka avulla voit valmistautua kurssiin.

Aloita kurssi

Kun kurssi alkaa, linkki ilmestyy Kurssien kojelautaan. Tämä vie sinut kurssiluetteloon "Tehtävä", joka näyttää sinulle mitä tehdä seuraavaksi.

Tehdä

FutureLearn kurssit on jaettu viikkoihin. Ne sisältävät erilaisia aktiviteetteja, jotka sinun pitäisi pyrkiä suorittamaan viikon kuluessa. Jokainen niistä on rakennettu suoraviivaisista vaiheista, jotta voit oppia. Jokaiselle viikolle annetaan kuvaava nimi, joten tiedät aina, mitä odotetaan, ja voit jopa navigoida niiden välillä, nähdä mitä tapahtuu tai seurata alusta, jos olet myöhässä.

Videot, ääni ja artikkelit

Voit oppia katsomalla videoita, kuuntelemalla ääntä ja lukemalla artikkeleita. Monia näistä vaiheista seuraa lyhyitä tietokilpailuja, joiden avulla voit tarkistaa ymmärtäväsi.

Kommentit marginaalissa

Jokaisessa artikkelissa, videossa tai ääniteoksessa on tilaa, jotta oppijat voivat kommentoida ja kysyä kysymyksiä. Tämä näkyy reunuksessa suurissa näytöissä tai paljastuu alla pienissä näytöissä.

Voit keskustella aiheista keskenään, ja opettajat tarjoavat opastusta ja vastaavat kysymyksiin. Liity keskusteluun painamalla kommenttipainiketta.

Merkitse valmiiksi

Jokaisen vaiheen lopussa on kytkin, jonka avulla voit merkitä sen valmiiksi. Tämä päivittää 'Tehtävä' -luettelosi, mutta kytkimen poistaminen käytöstä ei estä sinua siirtymästä seuraavaan vaiheeseen. Jos et ole varma, että ymmärsit jotain oikein, voit jättää sen ja palata siihen myöhemmin.

keskustelu

Jokaisen niin usein kohtaat keskustelun vaiheen, jossa sinulle annetaan aihe, josta keskustella muiden oppijoiden kanssa. Ideoista puhuminen on todella hieno tapa oppia ja vakiinnuttaa tietoja, joten anna se mennä eteenpäin, vaikka se olisi pelottavaa!

aktiviteetti

Haluatko selvittää, mistä kaikki puhuvat tällä hetkellä? Siirry kurssin aktiviteettisivulle nähdäksesi, mihin kysymyksiin voit auttaa vastaamaan ja mistä aiheista keskustellaan.

vastaukset

Kun aloitat kommentoinnin, saat todennäköisesti vastauksia muilta oppijoilta. Näet nämä vastaussivulla. Saat myös sähköposti-ilmoituksia, jotta et koskaan menetä vastausta.

Seuraa

Huomasi jonkun, joka tuo mielenkiintoisia huomautuksia ja esittää hienoja kysymyksiä? Paina heidän profiilisivun Seuraa-painiketta ja voit suodattaa keskustelut sisällyttääksesi eniten kiinnostuneita ihmisiä. Jos joku seuraa sinua ja seuraat takaisin, voit oppia yhdessä.

tietokilpailuja

Moniin aktiviteetteihin sisältyy tietovisa, hetki tauolle ja tarkistamiseksi, kuinka hyvin olet ymmärtänyt edellisen videon tai artikkelin avainpisteet ennen siirtymistä eteenpäin. Tietokilpailuja ei pisteytetä, saat rajoittamattoman määrän kokeita jokaisesta kysymyksestä ja annamme sinulle palautetta ja vinkkejä jokaisella liikkeellä.

testit

Jos olet päivittänyt kurssisi, voit suorittaa testit. Testit toimivat suurin piirtein samalla tavalla kuin tietokilpailut, mutta testit pisteytetään ja ne rajoittuvat kolmeen kokeeseen. Ne lasketaan kokonaisarvioosi ja on suunniteltu testaamaan tietosi. Annamme sinulle kolme pistettä, jos saat kysymyksen oikein ensimmäistä kertaa, kaksi toisella yritykselläsi ja yhden kolmannella.

toimeksiannot

Monet kursseistamme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden tehdä tehtäviä ja saada palautetta muilta kurssin oppijoilta. Jokaisessa tehtävässä on selkeät ohjeet tehtävän kirjoittamisesta tai luomisesta sekä rakentavasta palautteesta muille. Se on loistava tilaisuus toteuttaa oppimasi käytännössä ja saada vinkkejä parantamiseksi.

Kurssin suorittaminen

Kun olet suorittanut kurssin, jos olet päivittänyt ja täyttänyt sertifikaatin vaatimukset, saat digitaalisen sertifikaatin ja myöhemmin tulostetun sertifikaatin, joka auttaa sinua osoittamaan oppimisen.

Jos et ole päivittänyt, sinulla on silti mahdollisuus, kun olet suorittanut kurssin. Jos päivität, voit palata takaisin ja suorittaa kaikki testit ansaitaksesi sertifikaatin.

Valitse seuraava kurssi

Koulutus on tarttuvaa: FutureLearn siihen, että nautit FutureLearn kokemuksesta niin paljon, että olet ilmoittautunut toiselle kurssille ennen kuin ensimmäinen on edes valmis!

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • London

    1-11 Hawley Crescent, , London

Ohjelmat

Laitos tarjoaa myös:

Kysymyksiä