Ruoka lääketieteenä -kurssi - Monashin yliopisto
FutureLearn
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
3 viikkoa
Vauhti
Osa-aikainen
Lukukausimaksut
USD 89 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* voit oppia sen ilmaiseksi tai päivittää kurssin ja saada lisäetuja 94 dollarilla
Johdanto
Tutustu ruoan rooliin terveydessä, käytä ravintotietettä ja tutki, miten ruokaa voidaan käyttää lääkkeenä sinulle ja perheellesi.
Kuinka voimme käyttää ruokaa lääkkeinä?
Oletko kiinnostunut oppimaan, miten ruokaa voidaan käyttää lääkkeinä? Jos haluat ymmärtää ravitsemuksen voiman, tämä 3 viikon kurssi opettaa sinulle ruoan roolin terveyden parantamisessa.
Tutki, kuinka ruoka voi olla tärkeää sekä ennaltaehkäisevässä terveydessä että apuna tiettyjen kroonisten sairauksien hoidossa tänään, menneisyydessä ja tulevaisuudessa.
Miksi makroravinteet ja antioksidantit ovat erityisiä
Aluksi opit, mitä ruoka sisältää ja mikä tekee siitä erityisen. Makro- ja hivenravinteista antioksidantteihin huomaat, kuinka kukin alkuaine vaikuttaa yleiseen terveyteesi ja hyvinvointiin.
Tutkimme, miten ruokaa käytettiin lääkkeinä aikaisemmin ja kuinka elintarvikkeilla on rooli tautien ehkäisyssä ja hoidossa. Opit myös, kuinka voimme tehdä ruoasta osan lääkettä tulevaisuudessa.
Ravitsemuksen merkitys aivoillesi ja suolistollesi
Toisella viikolla tutkit ruoan ja suoliston, aivojen, ruokahalun ja geenien erilaisia suhteita. Saat myös käsityksen siitä, miten ruoka vaikuttaa hedelmällisyyteen ja raskauteen.
Tutki esimerkkejä ruoasta lääkkeinä, mukaan lukien FODMAP-ruokavalio IBS: lle ja probiootit suoliston terveydelle. Ota selvää, kuinka kehosi hallitsee ruokahalua, ja oppia lisää syömiskuvasta, joka tunnetaan nimellä '' elintarvikeriippuvuus ''.
Huolellinen syöminen ja ruoan tulevaisuus
Lopuksi keskustelemme ravintotieteen monimutkaisuudesta, siitä, miten se kehittyy ja miten ravitsemuksen väärä tieto voi päätyä tosiasiana. Sitten opit soveltamaan tarkkaavaisuutta tapaan, jolla olet tekemisissä ruokasi kanssa.
Ruoan tulevaisuus on jännittävä, joten tutkimme, miten ruokaa voidaan käyttää lääkkeinä tulevaisuudessa, ja kuinka ruokalla voi olla merkitystä terveydellesi ja hyvinvoinnillesi.
Mitä aiheita käsitellään?
- Ruoan historia lääkkeenä
- Ruoka ja sen rooli ennaltaehkäisyssä ja hoidossa
- Makroelementit, hivenaineet, fytokemikaalit ja antioksidantit
- Ravitsemuksen monimutkaisuus ja kiistat sekä todisteiden merkitys
- Ruoka ja suolisto
- Ruoka ja aivot
- Ruoat, hedelmällisyys ja raskaus
- Ruoka ja paino
- Ruoka ja genomimme
- Kansanterveyden ravitsemusohjeet
Milloin haluaisit aloittaa?
Useimmat FutureLearn kurssit suoritetaan useita kertoja. Jokaisella kurssin juoksulla on asetettu aloituspäivämäärä, mutta voit liittyä siihen ja työskennellä sen läpi sen alkamisen jälkeen.
- Saatavilla nyt
Mitä saavutat?
Kurssin loppuun mennessä pystyt:
- Kuvaile, mitä termillä 'ruoka lääkkeenä' tarkoitetaan, ja luetella useita esimerkkejä siitä, miten elintarvikkeita on käytetty lääkkeinä aiemmin.
- Tunnista, miten ja minkä tyyppiset elintarvikkeet ovat välttämättömiä terveydelle ja hyvinvoinnille, ja niillä on tärkeä rooli sairauksien hoidossa / ehkäisyssä.
- Tunnista nykyiset näyttöön perustuvat, ravitsemukseen liittyvät kansanterveysohjeet ja soveltaa niitä henkilökohtaisten ruokailutottumusten ja ravinnon saannin parantamiseksi.
- Tunnista elintarvikkeet / elintarvikkeiden komponentit, jotka vaikuttavat erilaisiin kehojärjestelmiin, painoon ja ruokahaluun, hedelmällisyyteen ja raskauteen sekä genomiin.
Kuka on kurssi?
Tämä kurssi houkuttelee laajasti kaikkia kiinnostuneita ruoasta, ravinnosta ja terveydestä. Mutta on erityisen kiinnostavaa terveydenhuollon ammattilaisia, jotka haluavat saada enemmän näyttöön perustuvaa tietoa, auttamaan heitä tarjoamaan potilaille ruokaperusteisia suosituksia.
AfN-sertifioitu kurssi
Tämän kurssin on sertifioinut Nutrition Association. Se täyttää AfN-standardit tutkintojen ja opintosuoritusten (QCF) tasolla 1 työskentelevien henkilöiden ravitsemuskoulutuksessa.
Mitä AfN-sertifikaatti sanoo tästä kurssista - käy Association for Nutrition -sivustolla.
Huomaa, että tämän kurssin suorittaminen ei johda rekisteröintiin Yhdistyneen kuningaskunnan ravitsemusterapeuttien vapaaehtoiseen rekisteriin, eikä se varusta ketään toimimaan eettisesti ravitsemusterapeutina.
BDA: n hyväksymä kurssi
BDA-hyväksyntä koskee vain oppimistoiminnan opetussisältöä. Tämän kurssin suorittaminen ei anna sinulle pätevyyttä harjoitella ravitsemusterapeutiksi tai ravitsemusterapeutiksi.
Kenen kanssa opit?
Gary Williamson
Gary on professori ja Monashin yliopiston ravitsemus-, dietetiikka- ja ruokalaitoksen johtaja. Hän on kiinnostunut ruokavalion fytokemikaaleista ja terveydestä.
Melissa Adamski
Melissa on akkreditoitu ravitsemusterapeutti ja ravitsemusterapeutti, joka osallistuu tutkimukseen ja opetukseen Monashissa sekä työskentelee yksityishenkilöstössä. Hän on erikoistunut ravitsemukselliseen genomiikkaan.
Kuka kehitti kurssin?
Monashin yliopisto
Monash University on yksi Australian johtavista yliopistoista, ja se on Times Higher Education World University Rankings -listalla maailman parhaan prosentin luokituksen. Se perustettiin Melbournessa vuonna 1958.
Opi FutureLearn
Oppimisenne, säännöt
| Liity globaaliin luokkahuoneeseen
| Kartoita edistymistäsi
|
Liity tälle kurssille
Vapaa | Päivitä | Rajoittamaton |
Liity ilmaiseksi ja saat:
| Päivitä tämä kurssi ja saat:
| Osta Rajoittamaton ja saat:
|