Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Innovaatiojohtamisen verkkotohtoriohjelma
GBSB Global Business School - Online programs

Innovaatiojohtamisen verkkotohtoriohjelma

Spain Online, Espanja

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24 000 *

Etäopiskelu

* Euroopan ulkopuolisille hakijoille | 12 000 euroa eurooppalaisille hakijoille.

Johdanto

GBSB Global Business Schoolin innovaatiojohtamisen verkkotohtorikoulutus on suunniteltu valmistamaan kansainvälisiä opiskelijoita menestyksekkääseen akateemiseen uraan. Tämä ohjelma parantaa tutkimustaitoja ja tarjoaa vankan perustan innovaatiojohtamisen, digitaalisten yritysten, tekoälyn, tietojohtamisen, yrittäjyyden ja teknologiainnovaatioiden johtamisen alalla.

Opiskelijat saavat keskeistä tutkimustietoa ja tutustuvat samalla innovaatiohallinnon uusimpiin suuntauksiin. Opiskelu GBSB Globalissa tarjoaa verkko-opiskelun joustavuuden, joka takaa, että voit tasapainottaa opintojasi ammatillisten ja henkilökohtaisten sitoumusten kanssa. Kannustava ympäristömme takaa, että sinulla on hyvät valmiudet menestyä akateemisesti ja ammatillisesti.

Ohjelman kohokohdat

  • Kehitä tutkimustaitojasi: Paranna tutkimustaitojasi intensiivikursseilla, jotka valmistavat sinua akateemisen tason opintoihin ja tutkimukseen.
  • Kokonaisvaltainen akateeminen valmistelu: Hanki vahva akateeminen perusta keskeisistä aiheista, kuten yrittäjyydestä, innovaatiojohtamisesta ja valinnaisista aiheista.
  • Joustava verkko-opiskelu: Hyödy verkko-opiskelun joustavuudesta, jotta voit tasapainottaa ammatilliset ja henkilökohtaiset sitoumuksesi.

akkreditoinnit

Maltan korkeakouluviranomainen (Malta Further & Higher Education Authority, MFHEA) tunnustaa ohjelman virallisesti, ja se on yhdenmukainen elinikäisen oppimisen eurooppalaisen tutkintojen viitekehyksen kanssa.

Opetussuunnitelma

Rankingit

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Miksi opiskella GBSB Global Business School - Online programs

Tietoja koulusta

Kysymyksiä