Keystone logo
Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Johdanto

Tietoja Georgetownin yliopistosta


Georgetown University on yksityinen, voittoa tavoittelematon, akkreditoitu yliopisto, joka sijaitsee Washington DC: ssä. John Carrollin vuonna 1789 perustettu Georgetown on Amerikan vanhin katolinen ja jesuiitillinen yliopisto. Tänään Georgetown on merkittävä kansainvälinen tutkimusyliopisto. Siinä on yhdeksän koulua, sairaalassa oleva sairaala ja monet erittäin korkeatasoiset jatko-ohjelmat.


Lähetys, visio ja arvot

Georgetownin mission ja arvot heijastavat jesuiittiperinettä koko ihmisen opettamisesta. Yliopisto edistää asetusta, jossa opiskelijat voivat kehittyä pohdintaa, palvelua ja kyselyä käyttäen.


Ilmoittautuminen, Osallistuminen, Valmistuminen

Syksyn 2015 tietojen perusteella valmistuneita oli reilusti yli 10 500 opiskelijaa. Valmistuneiden osallistuminen oli seuraavanlainen.

 • 31% osa-aikatyötä ja 69% kokopäiväistä opiskelijaa
 • 11% ilmoittautui etäopiskeluun
 • 1800 tutkintoa, 3 300 maisterin tutkintoa, 950 tohtorintutkintoa


Taloudellinen tuki

Georgetownin yliopisto hyväksyy jatko-opiskelijoiden rahoitustukihakemukset läpi lukuvuoden. Liittovaltion rahoitustukea hakevien opiskelijoiden on toimitettava FAFSA. Tukikelpoiset opiskelijat voivat saada lainoja tai avustuksia. Georgetownin yliopiston tutkijakoulu voi tarjota rajoitettuja apurahoja, apurahoja ja apurahoja. Nämä perustuvat akateemisiin tutkintoihin.

Jotta Yhdysvaltojen liittovaltion VISA-säännösten mukaiset vaatimukset täyttyvät, kansainväliset opiskelijat eivät voi ottaa kursseja yksinomaan verkossa. Georgetownin yliopisto ei ole vielä voinut tarjota online-muotoja kaikissa valtioissa jokaisesta verkko-ohjelmasta.


Aloituspäivämäärät

Ohjelmilla voi olla erityisiä aloituspäivämääriä akateemisten lukukausien perusteella. Esimerkiksi MPS-koulutusohjelmat alkavat syksyllä, kesällä ja kevätvuosilla.


Tiedekunta

Georgetownin yliopistossa on yli 1450 kokopäiväistä ja 1 050 osa-aikatyötä. Georgetownin ohjaajien joukossa ovat entiset diplomaatit, kansanterveysvirkamiehet, taloustieteilijät, tiedemiehet, toimitusjohtaja ja muut alan asiantuntijat. Tieteenalojen yli, tiedekunnan jäsenillä on pitkät tutkinnot Ph.D. ja JD muun muassa MA, MBA ja M.Ed.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Washington

  Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

  • Prayagraj

   University Road, 21, 211002, Prayagraj

   Kysymyksiä