Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Johdanto

Korkeakoulutuksen lisenssilautakunta (HELB), opetusministeriö, Anguillan hallitus myöntää GHU AI: lle lisenssin toimia Anguillassa yksityisenä yliopistona, jolla on kandidaatin , maisterin ja tohtorin tutkinnot liiketalouden, rahoituksen ja lain aloilla.

GHU AI on akkreditoitu National Accreditation Agency - AAC ja Accreditation Council for Business Schools & Programs - ACBSP Yhdysvalloista.

GHU on yksityinen osa-aikaisten online-opinto-ohjelmien tarjoaja, jonka pääkonttorit sijaitsevat Anguillassa. Visiomme on tarjota pääsy innovatiiviseen, tutkimukseen perustuvaan opetukseen ja oppimiseen kaikille, jotka voivat hyötyä. Tavoitteenamme on vaikuttaa opiskelijoidemme ja henkilökuntamme elämään positiivisella tavalla ja edistää Curacaon saaren korkeakoulusektoria sekä laajempaa kansainvälistä yhteisöä.

GHU on sitoutunut tasa-arvon, mahdollisuuksien ja monimuotoisuuden periaatteisiin. Pyrimme edistämään laajaa saatavuutta ja osallisuutta tarjoamalla verkko -etäopiskelumahdollisuuksia ja joustavia opiskelutapoja, jotka tarjoavat opiskelijoillemme mahdollisuuden parantaa pätevyyttään työskennellessään ja jatkaessaan uraa. Laitos pitää itseään ennen kaikkea yrityksen kumppanina. GHU tarjoaa tohtoriohjelmia sekä - akateemisten kumppanuuksien kautta maailmanlaajuisesti - maisteri- ja kandidaattiohjelmia. Ohjelmissa käytetty opetuskieli on vastaavan akateemisen kumppanin äidinkieli. Maisteri- ja kandidaattiohjelmiin GHU etsii nyt aktiivisesti vakiintuneita ja hyvämaineisia kumppaneita maailmanlaajuisesti.

Tohtoriohjelmat ovat saatavilla myös useimpien opiskelijoiden äidinkielellä. Tätä tarkoitusta varten GHU: lla on yli 120 neuvonantajaa ja professoria yli 40 maassa, jotka puhuvat yhteensä 20 kieltä.

GHU: lla on kunnia toivottaa tervetulleeksi akateemiset kumppanit, neuvonantajat ja opiskelijat ympäri maailmaa.

Jos haluat lyhyen videoesittelyn GHU: sta, napsauta seuraavaa linkkiä:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Näkemys

Karibialla sijaitsevana maailmanlaajuisena yliopistona Global Humanistic University (GHU) kotiuttaa tuhansia opiskelijoita etäopiskelun kautta. Korkea-asteen koulutuksella on suuri potentiaali yliopistojen ja yhteiskunnan välisenä yhdyssiteenä etäopiskelun kautta. Tavoitteena on muutosmatkat, jotka antavat opiskelijoillemme työkaluja, ominaisuuksia ja mahdollisuuksia muuttaa potentiaalinsa menestykseksi.

Nykyään opiskelijat ovat kasvaneet maailmassa, jossa tietoa jaetaan ja vuorovaikutus tapahtuu helposti Internetin kautta. Tiedon jakamisen mahdollisuudet ovat muuttaneet tutkimusta ja luoneet mahdollisuuksia uusille yhteistyömuodoille, joita usein kutsutaan avoimeksi tieteeksi tai avoimeksi tutkimukseksi. Tällaisia käytäntöjä ovat tietojen ja luonnosten jakaminen ennen julkaisemista, avoimet muistikirjat ja julkaisujen avoin saatavuus. Uudet opiskelijasukupolvet tuntevat yhä enemmän sulautuvan oppimisen ja verkkosisällön malleja. Nämä lisäävät uusia mahdollisuuksia akateemiseen vuoropuheluun ja itseohjautuvaan verkko-oppimiseen parantavat tutkinnon suorittaneiden kykyjä ja itsenäisyyttä. Opiskelijat nauttivat liikkuvuudesta talouden eri alojen välillä harjoittelujaksojen tai korkeakouluohjelmien kautta yksityisen sektorin yrityksissä.

Olemme maailmanlaajuinen yliopisto, ja kuten kotimme, Willemstad/Curacao heijastavat sen monimuotoisuutta ja jakavat kansainvälisyytensä opiskelijamme eri kulttuureista ja yhteisöistä akateemisiin kumppaneihimme Karibialla, Etelä-Amerikassa ja ympäri maailmaa.

Ohjelma opetetaan äidinkielelläsi.

Rankingit

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Kysymyksiä