Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Johdanto

Lähes vuosikymmenen ajan Grace Education on johtava opiskelijoiden ja ammattilaisten verkko-oppilaitos, joka yhdistää pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelun korkeakoulu-, liike- ja jatkokouluun työllistämispalveluihin, uranhallinnan neuvontaan ja johtamisen kehittämiskoulutukseen elinikäisen akateemisen toiminnan kehittämiseksi. eteneminen ja jatkuva ammatillinen kehitys.

Haetaanko yliopistoon, MBA: han, kauppakorkeakouluun tai jatko-oppilaitokseen (taide ja tieteet, kirjanpito, arkkitehtuuri, laki, lääketiede, hoitotyöohjelmat jne.)?

Etsitkö työtä ja / tai haluat muuttaa uraa?

Anna meidän auttaa sinua löytämään tie ja päästä sinne, minne haluat mennä.

Anna meidän auttaa sinua tekemään parhaat koulutus- ja uravalinnat.

Opi ja tule parhaaksi Grace Education .

esittely

Grace Education tarjoaa digitaalisia, yksilöllisiä, kattavia ammatillisen pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelupalveluja, jotka ohjaavat opiskelijoita yliopiston kaikissa vaiheissa, liike-elämässä, päälliköissä ja tutkijakoulujen valintaprosessissa (taide ja tieteet, kirjanpito, arkkitehtuuri, tekniikka, laki, lääketiede, hoitotyön ohjelmat jne.) lähes vuosikymmenen ajan.

Grace Education olemme enemmän kuin perinteinen kertaluonteinen, yhden palvelun pääsykonsultointitoimisto. Toisin kuin mikään muu pääsykonsultointi, konsulttimme ja ammattilaisemme Harvardista ja muista maailmankuuluista kansainvälisistä instituutioista ovat edelleen läsnä opiskelijoillemme kauan sen jälkeen, kun he ovat saaneet pääsyn kouluun. Olemme yksi harvoista, jotka tarjoavat virallista ammatillista urakehitystä, johtamisvalmennusta ja työnvälityspalveluja. Olemme onnistuneesti asettaneet ehdokkaita lupaaville uusille yrityksille, nouseville keskitason yrityksille ja suurelle omaisuudelle viisisataa yritystä, kuten Apple, Google, Microsoft ja muut.

Jokainen akateeminen valinta ja sen jälkeinen päätös vaikuttavat opiskelijan tulevaan ammatilliseen uraan. Tavoitteenamme on ohjata ja valmentaa opiskelijoita koko elämänsä ajan, kun he liikkuvat omassa akateemisessa ja ammatillisessa etenemisessään.

Tehtävä

Grace Education seuraa opiskelijoita koko akateemisen ja ammatillisen elämänsä ajan ja inspiroi jokaisen parasta etsimään parasta kaikille.

Historia

Vuonna 2012 perustettu entinen Admissionadon valintakonsultti, Harvardin ja Lontoon kauppakorkeakoulun tutkinnon suorittanut sekä New York Timesin julkaisema kirjailija, Grace Education on digitaalinen perustutkinto-, MBA- ja jatko-opiskelijavalintaneuvonta, pääsykokeiden valmistelu, työllistämistoimisto ja johtamisen kehittämislaitos.

Perustamisestaan lähtien Grace Education viljelee kasvavaa kansainvälistä verkostoa, joka koostuu pääasiassa Ivy-League -koulutetuista konsultteista, joilla on vaihteleva ammatillinen tausta ja jotka ovat osoittaneet osoitettua ja vahvaa sitoutumista sekä koulutukseen että työllisyyteen. Jokainen opiskelija ja ammattilainen, joka valitsee Grace Education on nimetty henkilökohtainen valmentaja. Ensimmäisten aivoriihien jälkeen Grace Education -valmentaja ja opiskelija määrittelevät strategian, jolla on lyhyet, keskipitkät ja pitkät tavoitteet.

Lisäarvomme

Grace Education teemme paljon muutakin kuin vain valintaneuvonta. Toisin kuin perinteiset konsulttiyritykset, tarjoamme ammatillista uranhallintaa, johtamisen kehittämisen neuvonta- ja työharjoittelupalveluja nuoremmille, keskitason ja vanhemmille ammattilaisille, jotka etsivät urakehitystä tai siirtymistä jatko-opintoihin tai uusiin työpaikkoihin. Emme pidä ehdokkaan yksinkertaisesti koulutuksen ja työllisyyden tavoitteita täysin erillisinä ja erillisinä tehtävinä. Päinvastoin, Grace Education ja OECD, lukuisat taloustieteilijät, yhteiskuntatieteilijät ja muut asiantuntijat uskovat, että koulutus ja työllisyys ovat aina yhteydessä toisiinsa. Tämä tarkoittaa konkreettisesti sitä, että jos lukiolainen valitsee Grace Education , meillä on työkalut ja resurssit paitsi seurata häntä saavuttamaan korkeakoulun pääsytavoitteet, mutta olemme myös valmiita auttamaan häntä kesäharjoittelussa, työnhakussa valmistumisen jälkeen yliopistosta, jatko-opintojen neuvonta sekä keski- ja ylemmän tason työnhaut sen jälkeen. Toisin sanoen, Grace Education on sijoitettu seuraamaan opiskelijoita ja ammattilaisia kartoittamaan ja pilotoimaan koko akateemista ja ammatillista polkuansa lukiosta lähtien tai missä tahansa elämässään.

Tähän mennessä olemme onnistuneet. Perustamisestaan lähtien Grace Education on ohjannut oppilaitaan valmistautumaan parhaiten korkeakoulujen ja yliopistojen valintaprosessiin sekä seuraamaan nuorempia, keskitason ja vanhempia ammattilaisia, jotka etsivät uran etenemistä tai siirtymistä jatko-opintoihin tai uusiin työpaikkoihin.

Keskeiset tilastot

97% hyväksymisaste korkeakoulu-, MBA-, maisteri- ja jatko-ohjelmille, mukaan lukien: Harvard, Columbia, Chicagon yliopisto, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC ja monet muut.

Vuodesta 2012 lähtien Grace Education -asiakkaat ovat saaneet yli miljoona dollaria apurahoja huippuyrityksiltä ja tutkijakoululta ympäri maailmaa.

Kuinka Grace Education seuraa sinua

Sinulle on määrätty henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa sinua ideoimaan, kuvittelemaan, strategisoimaan ja toteuttamaan ainutlaatuisen toimintasuunnitelman, jotta pääset joko liike- tai jatko-oppilaitokseen (taide ja tieteet, kirjanpito, arkkitehtuuri, tekniikka, rahoitus, laki, lääketiede, hoitotyön ohjelmat) , jne.). Gracessa emme koskaan hylkää sinua, kun olet saanut pääsyn. Autamme sinua vierelläsi myös pohtimaan ja rakentamaan urakehityspolustasi tutkijakoulun aikana ja sen ulkopuolella.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Miksi valita meidät?

97% opiskelijoistamme hyväksyttiin valitsemiinsa huippuohjelmiin. Pääsyä myöntäviin kouluihin kuuluvat Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe ja monet muut. Maagista kaavaa ei ole. Työskentelemme kanssasi yötä päivää hakemuksesi kaikilla osa-alueilla korostaaksemme sen ainutlaatuiset vahvuudet ja maksimoimalla siten pääsymahdollisuudet.

hinnoittelu

50-60% vähemmän kuin johtavien kilpailijoiden. Hintamme heijastavat tarkasti verkko-oppimisen tuotteidemme ja palvelujemme arvoa. Tiedä, että kalliit hinnat eivät tarjoa mitään takuuta pääsylle.

Tärkeimmät palvelut

 • Sovelluksen essee-kuuleminen
 • Valintahaastattelujen valmennus
 • Suosituskirjeiden kuuleminen
 • Ammatillisen ansioluettelon (CV) kuuleminen
 • Apurahan / apurahan haku / sovelluskonsultointi
 • Odotuslistan pääsykonsultointi
 • Valintakokeen valmistelu
 • TOEFL: n pääsykonsultointi
 • Ura-neuvonta ja harjoittelu

Sijainnit

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Kysymyksiä