Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Johdanto

Graceland University on yhteisö, joka on omistautunut poikkeukselliselle korkeakoulutukselle

Olemme pohjautuneita taiteisiin ja omistautuneet 2000-luvun opiskelijan asteittaisille akateemisille tarpeille.

Vuonna 1895 perustettu ja Community of Christ sponsoroima Graceland University on enemmän kuin pelkkä koulu. Se on yhteisö intohimoisista, välittävistä ja omistautuneista yksilöistä, jotka asettavat suhteensa opiskelijoihin etusijalle. Aktiivinen Gracelandin alumniverkosto ulottuu paljon pidemmälle kuin opiskelijan kampuksella.

Toimipaikat

Lamonin kampus: pääasiallinen asuinkampus sijaitsee Lamonissa, Iowassa noin tunnin päässä Des Moinesista etelään. Se on kaunis, vieraanvarainen kampus, joka kattaa 170 hehtaarin eteläisen Iowan kukkuloilla. Urheilukeskuksessamme on tekonurmijalkapallokenttä, olympiatasoinen ulkorata ja konferenssin paras jalkapallokompleksi. Kuvataidekeskus Helene on muiden koulujen kadehtima, ja Resch Science and Technology Hall tarjoaa upeat tilat ja alan standardinmukaiset laitteet. Alueellisessa esittävien taiteiden keskuspaikassamme, Shaw Centerissä, on 500-paikkainen auditorio, 100-paikkainen konserttisali, täysin muokattavissa oleva black box -teatteri, kaunis uusi aula ja atrium sekä upea ulkona sijaitseva amfiteatteri. Syksyllä 2011 avattiin 48 opiskelija-asuntoa kampuksen laidalle, ja hiljattain remontoidussa ja laajennetussa Newcom Student Unionissa on oma pelihuone, tietokonelaboratorio ja laaja opiskelijoiden kokoustila.

Independence Campus: Independence Campus sijaitsee Independencessä, Missourissa, ja siellä sijaitsevat Gracelandin sairaanhoitajakoulu ja Community of Christ -seminaari. Gracelandin verkko-ohjelmia ohjataan IC:llä, joka avattiin vuonna 1969. Opiskelijaystävällinen, 55 000 neliöjalan laitos on varustettu huippuluokan oppimistyökaluilla ja -resursseilla, mukaan lukien kattava langaton verkko, hoitotyön taitojen laboratorio, joka on varustettu kameroilla tallentaa varten. ja toistoesittelyjä sekä palkittu hoitokirjasto. IC tarjoaa myös opettajankoulutusta ja yritystoimintaa.

Online-ohjelmat: Graceland on ollut etäopetuksen edelläkävijä, jolla on vuosikymmenten kokemus poikkeuksellisen koulutuksen tarjoamisesta opiskelijoiden kodeissa. Vuonna 2000 Graceland siirtyi puhtaasti online-jakelutapaan useissa ohjelmissa: sairaanhoitajan maisteri, RN:stä BSN:ään, RN:stä MSN:ään "silta", terveydenhuollon johtamisen kandidaatti ja hoitotyön tohtori. .

Professor lecturing at the front of a class

Visio, tehtävä, arvot

Graceland University kouluttaa opiskelijoita pitkälle opiskelemaan, tuottavaan uraan ja rikkaaseen elämään. Sen opiskelijakunta on kohdennettu, mutta monipuolinen ryhmä, johon kuuluu eri-ikäisiä, -taustaisia ja kansallista alkuperää olevia henkilöitä, jotka ovat sitoutuneet oppimiseen. Sen opetussuunnitelma, joka on tiukasti juurtunut vapaiden taiteiden perinteeseen ja jota tehostavat urasuuntautuneita käytännön kokemuksia, vahvistaa erilaisia oppimistyylejä ja valmistaa opiskelijoita päteviksi ammattilaisiksi. Sen erittäin pätevä tiedekunta on erinomainen opettamisessa ja tieteellisessä, luovassa ja ammatillisessa toiminnassa. Yhdessä hallinnon ja henkilökunnan kanssa he välittävät syvästi opiskelijoista.

Graceland tarjoaa oppimisympäristön niin asuin- kuin ulkomaisille opiskelijoille, joka ruokkii henkilökohtaista kasvua. Sen haastava akateeminen ohjelma korostaa elinikäisen oppimisen iloa, älyllisen kurinalaisuutta ja molempien suhdetta tyydyttävään työ- ja henkilökohtaiseen elämään. Sen koko edistää aitoa huolta yksilöstä samalla kun se tarjoaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Asunto-opiskelijalle sen rikas eturyhmien, yleisurheilun, opiskelijahallinnon, asuinelämän ja vapaa-ajan toimintojen oheisohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää ihmissuhdetaitoja, ihmissuhteita, luovuutta ja johtajuutta.

Ihmisarvon, keskinäisen kunnioituksen ja sosiaalisen vastuun kristillisiin arvoihin perustuen Graceland toivottaa tervetulleeksi kaiken uskonnon omaavia ihmisiä. Se tukee aktiivisesti sponsoroivan nimensä Kristuksen yhteisö neuvoa ”etsiä oppimista jopa tutkimalla ja myös uskon kautta” ja tarjoaa todella konkreettisen ilmaisun kirkon sitoutumisesta avoimeen ja vapaaseen tiedonhakuun korkeakoulutuksen kautta.

Graceland edistää mahdollisuuksia, oikeudenmukaisuutta ja maailmanrauhaa käytännöllisillä ja visionääreillä toimilla.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Näkemys

Graceland University tulee tunnustettu koulutusjohtaja, joka inspiroi ja vahvistaa henkilöitä muuttavaan palveluun ja johtamiseen.

Tehtävä

Graceland luo oppimisyhteisöjä, joissa opiskelijat kehittävät mahdollisuuksia merkitykselliseen ja tuottavaan elämään.

arvot

Graceland arvostaa oppimista, kokonaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Graceland kannustaa näiden arvojen kehittämistä elämän rikastamiseksi ja maailman parantamiseksi.

oppiminen

Uskomme totuuden avoimen ja vapaan harjoittamisen elinikäiseen prosessiin.

kokonaisuus

Uskomme, että kaikkien ihmisten henkisen, fyysisen, sosiaalisen ja henkisen ulottuvuuden kehittäminen on välttämätöntä terveen ja tyydyttävän elämän kannalta.

Yhteisö

Arvostamme ja pidämme myönteisenä monimuotoisuutta ja uskomme Kristuksen yhteisön tukemana instituutiona kaikkien henkilöiden luontaiseen arvoon, joka ilmaistaan ehdottoman rakkauden ja hyväksymisen pohjalta rakennettujen suhteiden kautta.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  12%

 • 0
 • Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde:

  13 1

Kampuksen ominaisuudet

 • Kampuksen koko:

  170

 • Erotu arkkitehtuurista:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Rakennusten lukumäärä:

  24

 • Majoitus:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Pääsymaksut

Graceland University on yksityinen, taiteiden koulu Amerikan sydämessä. Se on keskellä kaikkialla. Gracelandin asema sekä akateemisissa että maantiedoissa tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden jatkaa opintojaan yliopistoympäristössä nauttien samalla Amerikan ydinalueen parhaista puolista.

Ulkomaille yliopistoon hakeminen voi olla pelottavaa. Muutto toiseen maahan, olipa se lukukaudeksi tai neljäksi vuodeksi, ei ole helppoa. Meillä Gracelandissa on omistettu kansainvälinen maahanpääsyneuvoja ja kokenut tukihenkilöstö, joka auttaa sinua prosessin jokaisessa vaiheessa. Kysymyksiisi voidaan vastata sähköpostitse, tekstiviestinä, puhelimitse, Zoomin, Facebookin tai muun käytettävissäsi olevan sosiaalisen median kautta. Gracelandin pääsyosasto haluaa varmistaa, että saat tietosi ja vastaukset kysymyksiisi nopeasti.

Apurahat ja rahoitus

Yksinkertaistaakseen taloudellisen avun prosessia Graceland myöntää yhden ensisijaisen institutionaalisen stipendin, joka ottaa huomioon taloudellisen tarpeensi, akateemiset saavutuksesi, urheilullinen menestys ja osallistumisesi opetuksen ulkopuolisiin toimiin, kuten taiteeseen, musiikkiin, teatteriin, viestintään, yhteiskunnalliseen muutokseen ja kestävyys. Graceland-apurahasi räätälöidään vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sijainnit

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Kysymyksiä