Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Johdanto

Kun valitset Greenwich School of Business and Finance (GSBF), Olet valinnut kokemus, joka haastaa ja innostaa sinua. Olemme kymmenen vuotta vanha instituutio tarjoaa monenlaisia ​​kursseja alan liikkeenjohdon vaihtelevat tutkintotodistusten asteen opiskelijoille kaikkialla maailmassa.

GSBF edistetään erittäin päteviä ammattilaisia, joilla on vuosien kaupallisten ja akateemista kokemusta. Keskimääräinen pätevyys ammattilaisia ​​töissä GSBF on Jatko 12 vuodessa ilman työkokemusta sekä akateemisen ja liiketoiminta-alueilla. Tarjoamme verkossa, erittäin joustavia ohjelmia, kohdentaa ammattilaisia, jotka johtavat varattu elämää. Koska opiskelija GSBF voit suorittaa koulutuksen ja milloin - missä vain työpöydällä / kannettavan / tabletti tai jokin muu mobiililaite. Ihmiset, jotka koskevat meidän ohjelmia ovat:

 • Onnistunut johtajat, johtajien ja ammattilaisille, jotka haluavat edetä urallaan.
 • Kunnianhimoisia ihmisiä, jotka haluavat nopeutettu valitsemaansa uran.
 • Ne, jotka haluavat aloittaa uuden yrityksen tai ottaa nykyistä korkeammalle tasolle.

Greenwich School of Business and Finance (GSBF) pyrkii tarjoamaan tukeva vielä tiukkaa oppimisympäristön auttaa opiskelijoita saavuttamaan potentiaalisia ja menestyksekkäästi saavuttaa uransa toiveita. me GSBF ylpeitä luoda ammatillisen ja ystävällinen ympäristö kaikille, jotka tulevat oppimaan kanssamme.

Maailmankuulu Pätevyys

Britanniassa on joitakin kuuluisimpia yliopistojen maailmassa, myös Cambridgen yliopiston ja Oxfordin yliopisto. Instituutiot UK ovat ansainneet hyvin ansaittu maine korkean laadun ja korkeatasoista opetusta. Tutkimalla Britanniassa, voit olla osa sitä koulutuksen perintöä.

 • Ohjelmamme ovat kustannustehokkaita
 • Voit opiskella milloin - missä tahansa
 • Ihanteellinen ammattilaisia

Syitä opiskella kanssamme

Ammattilainen: Tutkinnot tarjotaan GSBF on kehitetty auttamaan sinua saamaan taidot menestyä ja tehdä ero työpaikalla.

EDULLINENKaikki pätevyys tarjotaan GSBF ovat edullisempia kuin perinteiset korkeakouluissa ja yliopistoissa.

Joustava: Tutkinnot erittäin joustava, tarjosi 100% verkossa. Siksi voit käyttää samaa mistä tahansa päin maailmaa tahansa millä tahansa tietokoneella / kannettavalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Arvioinneista yksikköä / moduulien kautta esittämisen tehtäviä.

Laatuvarmistetut: Kaikki tutkintotodistus tutkinnot ovat myöntäneet Britannian johtavien yliopistojen kautta Top Up reittejä.

Sijainnit

 • UK Online

  UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kysymyksiä