Keystone logo
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Johdanto

Opiskelu on muutakin kuin valmistautumista tulevaan uraan - se on tilaisuus löytää, kuka olet ja mihin uskot. HCU:n koulutus valmistaa sinua matkasi jokaiseen vaiheeseen siitä päivästä, kun sinusta tulee Husky, siihen hetkeen, kun saat tutkintosi. Lue lisää opiskelun eduista HCU:ssa, johtavassa kristillisessä yliopistossa, joka sijaitsee Houstonissa, Texasissa.

HCU:lla on 60-vuotinen akateeminen perinne, joka keskittyy uskoon ja oppimisen laatuun. Akkreditointimme ansiosta saat valtakunnallisesti tunnustettua laadukasta koulutusta. Kurssisi ovat mihin vuorokauden aikaan tahansa, jotta voit suorittaa kurssit silloin, kun sinulle sopii.

HCU Online on ihanteellinen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat käydä koulua oman aikataulunsa mukaan. Pyrimme tarjoamaan kätevän mahdollisuuden ansaita tutkintosi, mutta haluamme myös pitää lukukausimaksumme maan alhaisimpien joukossa.

Pääsymaksut

Kun olet löytänyt oikean verkkotutkinto-ohjelman, aloita noudattamalla alla olevia ohjeita. HCU:hun siirtymiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä yliopistoon saadaksesi lisätietoja .

 1. Complete Your Application
 2. Complete the Free Application for Federal Student Aid (FAFSA)
 3. Send High School Transcript/GED
  • Undergraduate students are required to submit transcripts showing they achieved a high school general or advanced diploma or a GED with passing scores. (Waived if the student has 32 credit hours or more of transfer credit.)
  • Submit Required Documents
   1. Opintosuoritusotteet: Opiskelijoiden on toimitettava kaikki yliopiston opintosuoritusotteet kaikista aiemmin osallistuneista oppilaitoksista (osoite yllä). Viralliset opintosuoritusotteet tulee lähettää suoraan korkeakoulusta tai yliopistosta, joka on myöntänyt kandidaatin tutkinnon, jotta niitä voidaan pitää virallisina.
   2. Transcripts from any additional coursework since that time should also be submitted, including postbaccalaureate or graduate-level transcripts.

Huomautus: kansainvälisten opiskelijoiden pääsyprosessi on erilainen ja saattaa vaatia erilaisia asiakirjoja. Jotkut opiskelijat eivät välttämättä ole oikeutettuja saamaan Yhdysvaltain liittovaltion tukea opiskellakseen yliopistoon täällä. Tässä saattaa olla parasta listata hakemusten valmistuminen ja sitten linkki kansainvälisten opiskelijoiden sivulle, joka olisi enemmän yleistietoa kansainvälisistä opiskelijoista.

Apurahat ja rahoitus

Houston Christian Universityn opiskelijoille on tarjolla monenlaista taloudellista tukea. Jokainen uusi perustutkinto-opiskelija on oikeutettu Freshman Merit Award -palkintoon lukion akateemisen suorituskyvyn perusteella. Lisäapurahoja on saatavana sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille akateemisen opiskelualueen perusteella.

Liittovaltion apurahat ja opintolainat ovat myös saatavilla niille, jotka täyttävät tietyt tarveperusteiset kriteerit liittovaltion opiskelijatuen ilmaisen hakemuksen (FAFSA) perusteella. Tukikelpoiset opiskelijat voivat myös saada liittovaltion työ-opiskelupaikkaa kampuksella.
Korkeakouluun osallistuminen on investointi tulevaisuuteen. Monille opiskelijoille stipendin ansaitseminen voi olla loistava tapa rahoittaa tämä investointi. HCU:ssa tarjoamme laajan valikoiman apurahoja, jotka auttavat vastaamaan eri opiskelijoiden koulutustarpeisiin.

HCU:n pääsyhakemuksesi tarkastelun aikana hakemuksesi tarkistetaan sen selvittämiseksi, täytätkö yhden tai useamman seuraavista perustutkinto-apurahoista tai jatko-stipendeistä.

 • Freshman Merit Awards
 • Transfer Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Government Grants
 • Homeschool Student Scholarships
 • Graduate Scholarships
 • Free Transcript Evaluation

Rankingit

 • HC ansaitsee 2023-24 Military Friendly Schools® Gold Standard -sijoituksen
 • HCU nimetty parhaiden online-kristillisten korkeakoulujen ja yliopistojen joukkoon
 • HCU nimettiin Teksasin parhaiden online-oppilaitosten joukkoon

Opiskelijoiden suosittelut

Miksi opiskella Houston Christian University Online

 • Käytettävissä: Kurssit ovat milloin tahansa vuorokauden aikana, jotta voit suorittaa kurssin silloin, kun se sinulle sopii. HCU Online on ihanteellinen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat käydä koulua aikataulunsa mukaisesti.
 • Kokonaisvaltainen koulutus: HCU yhdistää uskon ja järjen tutkijoihinsa, joten olet valmis paitsi uraasi myös mielekkääseen elämään Jumalan palveluksessa.
 • Laadukas koulutus: Vakiintuneen 60-vuotisen akateemisen perinteen, joka keskittyy uskoon ja oppimisen laatuun, sekä akkreditointimme ansiosta voit olla varma, että saat laadukasta koulutusta, joka tunnustetaan valtakunnallisesti.
 • Edullinen: HCU:lla on alhaisimpia saatavilla olevia lukukausimaksuja. Pyrimme tarjoamaan kätevän mahdollisuuden ansaita tutkinnon, mutta myös haluamme pitää lukukausimaksumme maan alhaisimpien joukossa.

Palkinnot ja akkreditoinnit

Houston Christian University on Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) akkreditoima myöntämään liitännäis-, ylioppilastutkinnon, jatko- ja tohtorintutkintoja.

Sijainnit

 • Houston

  7502, Fondren Road, 77074, Houston

Kysymyksiä