Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Johdanto

Holos University Graduate Seminary ( HU ) valmistelemme opiskelijoita integroimaan hengellisyyden ja kokonaisvaltaisen terveyden yleiset periaatteet itsensä kehittämisen, tieteellisen etsinnän ja tutkimuksen sekä myötätuntoisen palvelun avulla. Holosin yliopisto on rakennettu kouluttamaan tutkijoita ympäri maailmaa hienovaraiseen energiaan ja energialääketieteeseen liittyvistä aiheista vuorovaikutteisen etäopiskelun avulla. Yli viidentoista vuoden ajan opiskelijamme ovat tuottaneet innovatiivista kokonaisvaltaista tutkimusta henkisesti suuntautuneen kokonaisvaltaisen terveyden kattavien etujen laajentamiseksi.

Lähes kaikkien uskontojen mystiset perinteet sisältävät merkittäviä viitteitä, jotka käsittelevät ruumiin hienovaraisia fyysisiä energioita, mielen transpersonaalisia näkökohtia ja hengen ilmentävää toimintaa. Nämä perinteet ovat kokonaisvaltaisen mystiikan, hengellisen ohjauksen, neuvonta-intuition ja integroivan terveydenhuollon ytimessä. Holos University Graduate Seminary ( HU ) korostaa ekumeenisia henkisiä lähestymistapoja, jotka täyttävät kasvavan tarpeen osallistavan, kokonaisvaltaisen ja luovan lähestymistavan elämään nykypäivän yhteisöissä.

Seminaarina Holos University Graduate Seminary keskittyy opintojensa ja tutkimuksensa henkisiin näkökohtiin. Yliopistona At Holos University Graduate Seminary pyrkii noudattamaan korkeimpia opetuksen ja tutkimuksen akateemisia standardeja ja toimii siltana akateemisten, tieteellisten ja uskonnollisten instituutioiden välillä. HU ohjelman opetussuunnittelu, joka keskittyy näihin perusperiaatteisiin, johtaa väistämättä uuteen, laajempaan ja laajempaan käsitykseen hienovaraisista energioista, tietoisuudesta ja ihmisen muutoksesta. A

Holos-luokan koko on enintään kymmenen opiskelijaa. Tämän luokan koosta johtuen niukka opiskelija / opettaja-suhde antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen huomioon, jota ei ehkä löydy muista oppilaitoksista.

Holos-yliopisto tarjoaa sekoitettua etäopetusta tarjotakseen akateemisia tutkimuksia, jotka perustuvat integroivan parantamisen, sovelletun hengellisyyden tieteelliseen ja intuitiiviseen tutkimiseen ja hienovaraisen energia-alueen tunnustamiseen. Tutkimuksissa korostetaan itsensä kehittämistä, tieteellistä etsintää ja tutkimusta sekä myötätuntoista palvelua maailmassa.

Sijainnit

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Kysymyksiä