Keystone logo
© Uni.
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Johdanto

Howest University of Applied Sciences on yrittäjähenkinen oppilaitos, joka tunnetaan innovatiivisesta ja poikkitieteellisestä lähestymistavastaan koulutukseen ja tutkimukseen sekä läheisestä yhteistyöstä teollisuuden, elinkeinoelämän ja yhteiskunnallisen voittosektorin kanssa. Howest tunnetaan teknologia-, suunnittelu- ja taideohjelmistaan, kuten Digital Arts and Entertainment, Cyber Security, Digital Design and Development ja Industrial Product Design -ohjelmista Belgiassa ja sen ulkopuolella.

Howest ja sen DAE-ohjelma saivat ensimmäisen sijan The Rookies Award -palkinnossa parhaana pelisuunnittelu- ja kehityskouluna maailmassa vuosina 2017 ja 2018, 2021. Myös The Princeton Review®:n mukaan Howest University of Applied Sciences on yksi parhaista perustutkintokouluista. pelisuunnittelun opiskeluun. Lisäksi Bachelor of Industrial Product Design -ohjelma äänestettiin The Rookie Award 2023 -palkinnon mukaan maailman toiseksi parhaaksi muotoilukouluksi .

Kenttälähtöiset toimeksiannot, työharjoittelu ja harjoittelu ovat jokaisen ohjelman keskeisiä osia. Näin vastaamme tämän päivän yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin ja varustamme opiskelijamme tulevaisuuden taitoja. Howest on vuosien varrella rakentanut vankan maineen sovelluslähtöisen tieteellisen tutkimuksen, palvelujen ja koulutuksen johtajana.

Olemme ylpeitä kumppanuuksistamme yliopistojen ja alan johtajien kanssa Belgiassa, kaikkialla Euroopassa ja kaikkialla maailmassa. Opiskelijoillemme ja henkilökunnallemme tarjotaan runsaasti mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ja kansainvälisten kokemusten hankkimiseen laajojen kansainvälisten verkostojemme, apurahojemme ja vaihto-ohjelmiemme ansiosta. Lyhyesti sanottuna Howest on koulu, jossa opiskelijat saavat tulevaisuuden kestävää koulutusta ja taattua työturvallisuutta nauttien samalla koulutusprosessista ja elämästä Euroopan sydämessä .

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Sijainnit

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, Belgia

    Kysymyksiä