Keystone logo
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Johdanto

Tervetuloa kauppakorkeakouluun, IEBS IEBS , School of Business Innovation and Entrepreneurship, syntynyt maailman kriisin aikana tavoitteena tarjota todellinen vaihtoehto perinteisille opetusmallivaihtoehdoille. Eri instituutioiden tuen ansiosta ehdottaa uutta, vankkoihin arvoihin perustuvaa koulutusmallia, joka muodostaa vastuullisemmat ihmiset ohjaamaan yrittäjähenkisiä hankkeita innovaatioista, etiikasta ja kestävyydestä. Innovatiivinen konsepti Kauppakorkeakoulu Koulutamme ammattilaisia, jotka kykenevät johtamaan innovaatioita ja yrittäjyyttä, ihmisiä, jotka lisäävät arvoa yrityksilleen, työntekijöilleen ja yhteiskunnalle yleensä uudella liiketoimintatavalla.

Noin

Valitse IEBS : ssä kokoonpano, jossa:

 • Uuden tekniikan ja innovaatioiden käyttö oppimisessa on koulutuksen perusta.
 • Tapaustutkimusten ja simulaatioiden käyttö on koulutuksen selkäranka, joka valmistaa opiskelijoita kohtaamaan todellisen maailman.
 • Muodollinen luokkahuoneopetus yhdistettynä arkioppimiseen Internetissä, jossa opetetaan oppimaan ja edistämään yhteisöllistä oppimista.
 • uusimmat trendit ja innovaatiot, jotka sisältyvät kaikilla osa-alueilla.
 • Opettajistamme tulee mentoreita, jotka ohjaavat ja auttavat opiskelijaa aina ja tulevat aktiiviseksi osaksi opiskelijan koulutusprosessia.

Opiskelija osallistuu, ilmaisee mielipiteensä ja oppii analysoimaan ja tekemään omia päätöksiä.

Tehtävä ja näkemys

Haluamme olla erilainen kauppakorkeakoulu, joka keskittyy innovaatioihin ja yrittäjyyteen perustuvaan koulutukseen. Missiomme on kouluttaa tulevia yrittäjiä, yrittäjiä ja yritysjohtajia johtamaan muutosta ja muutosta organisaatioissaan innovaation, yrittäjyyden, etiikan ja kestävän kehityksen kautta. Visiollamme haluamme olla erilainen kauppakorkeakoulu, joka keskittyy innovaatioihin ja yrittäjyyteen perustuvaan koulutukseen. Tavoitteenamme on välittää opiskelijoille kyky innovoida ja sitoutua tukemaan projekteja alusta loppuun.

Meidän arvomme

Innovaatio, yrittäjyys, etiikka ja kestävyys IEBS järjestelmä on neljällä pilarilla, joiden uskomme tukevan yrityksen johtamista tulevina vuosikymmeninä:

 • Innovaatio: olemme sitoutuneita ammattilaisia ja innovatiivisia yrityksiä, jotka tuovat enemmän hyötyä yhteiskunnalle.
 • Yrittäjyys: yrittäjien tukeminen ja innovaatiot ovat osa perustamistehtäväämme. Siksi kaikki maisteri- ja yrittäjäohjelmien opiskelijat voivat osallistua kampukselle, jossa tarjotaan tukea ja rahoitusta parhaille projekteille.
 • Etiikka: Olemme sitoutuneet maailmaan, jossa perinteiset luottamuksen, rehellisyyden ja molemminpuolisen hyödyn arvot palautuvat.
 • Kestävä kehitys: uskomme pitkäaikaiseen liiketoimintaan, josta on hyötyä yritykselle, työntekijöille ja yhteiskunnalle sekä kestävyys ympäristön kanssa.

Sosiaalinen vastuu

IEBS toimimme periaatteidemme ja arvojemme mukaisesti ja sovellamme kauppakorkeakoulun johtoon.

 • IEBS noudattaa kestävän kehityksen filosofiaa korvaamalla paperin käyttö sähköisessä muodossa sisällyttämällä "e-Reader" tai eBook. Opiskelijat voivat ladata sisältöä suoraan tähän laitteeseen.
 • IEBS tarjoaa täyttä IEBS maisteriohjelmissaan yrittäjyyden ja innovaatioiden edistämiseksi pääasiassa Latinalaisen Amerikan kehitysmaissa.
 • IEBS kohdistaa osan voitoistaan kehitysmaiden yhteistyöhön ja koulutuksen kehittämiseen.

Kysymyksiä