Keystone logo
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Johdanto

Instituto Europeo de Posgrado Business School on Espanjan kauppakorkeakouluyhdistyksen (AEEN) perustajajäsen ja kansainvälisen etäopetuskomitean (ICODE) avustaja.

Yli miljoona opetusta pidetään vuosittain verkkopalvelunsa kautta eri kansallisuuksien opiskelijoille (kansainvälinen verkosto). Vuonna 2013 Instituto Europeo de Posgradossa opiskeli yli 2000 henkilöä.

Tätä varten Instituto Europeo de Posgrado laskee johtajien, opettajien, professorien ja valmistuneiden yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa eri puolilta maailmaa.

Apurahat ja maksutavat

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan päälliköä tai MBA: tä, Instituto Europeo de Posgrado voi auttaa sinua tarjoamaan sinulle 40% apurahoja ja maksutapoja:

Henkilökohtainen puhelinhaastattelu

Apurahan saamiseksi hakijan on suoritettava henkilökohtainen puhelinhaastattelu, jossa Instituto Europeo de Posgrado yrittää määrittää, täyttääkö hakija vahvistetut vaatimukset.

Nämä vaatimukset liittyvät ehdokkaiden henkilökohtaiseen, ammatilliseen ja taloudelliseen tilanteeseen. Toteutusta varten noudatamme tiukkaa sovellusjärjestystä.

Maksuvälineet


Instituto Europeo de Posgrado tarjoaa myös erityisiä maksuvälineitä.

Sijainnit

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Espanja

    Kysymyksiä