Keystone logo
Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Johdanto

Institute for Humane Education ( IHE ) tarjoaa jatko-ohjelmia, koulutusta ja resursseja opettajille ja muuttajille luomaan oikeudenmukaisemman, inhimillisemmän ja kestävämmän tulevaisuuden kouluttamalla toisiinsa liittyviä ihmisoikeuksien, ympäristön kestävyyden ja eläinsuojelun kysymyksiä sekä rakentamalla yhteiskuntaa ratkaisulauseita. Ratkaisu voi tunnistaa epäinhimilliset ja kestämättömät järjestelmät ja kehittää terveellisiä ratkaisuja ihmisille, eläimille ja ympäristölle. Tietoisena henkilökohtaisista vaikutuksistaan, solidaariset pyrkivät myös tekemään parhaansa ja vähiten haittaa tekemiensä valintojen kautta.

Institute for Humane Education kouluttaa ihmisiä luomaan maailman, jossa kaikki ihmiset, eläimet ja luonto voivat kukoistaa.

Tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme: Humanistisen koulutuksen online-maisteri- ja tohtoriohjelmia, jotka tarjotaan yhteistyössä Antiochian yliopiston kanssa ja jotka on suunniteltu valmistamaan opettajia ja muuttajia kouluttamaan ihmisoikeuksien, ympäristöetiikan ja eläinsuojelun toisiinsa liittyviä kysymyksiä; Ratkaisukeskus, joka tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen, ammatilliseen kehittymiseen, koulutusresursseihin ja menetelmiin kasvavan ratkaisuliikkeen edistämiseksi; High Impact Outreach pääpuhujien, kirjojen, työpajojen, TEDx-keskustelujen ja kuulemisen kautta.

Sijainnit

  • Surry

    Surry Road,792, 04684, Surry

    Kysymyksiä