Keystone logo
Illinois College Online

Illinois College Online

Illinois College Online

Johdanto

Vuonna 1829 perustajamme toivat preerialle yritteliäisen näkemyksen ja muuttivat alueen koulutusta. Presbyteeriläinen lähetyssaarnaaja pastori John H. Ellis kiinnitti Yalen yliopiston seurakunnan opiskelijoiden huomion suunnitelmilla korkeakoulusta ja sai yhden kuuluisista ”Yale-yhtyeistä” siirtymään länteen auttaakseen yliopistoa. Osavaltion kaksi ensimmäistä korkeakoulututkinnon suorittanutta ansaitsi tutkinnon Illinois Collegesta vuonna 1835.

Erityisesti Illinois College oli kuolemanrangaistuksen keskeisen liikkeen keskus. Suuri tuomaristo syytti joukkoa opiskelijoita karanneiden orjien varastoinnista, ja kahden kampusrakennuksen uskotaan olleen osa maanalaista rautatietä. Lisäksi Illinois Collegen ensimmäinen presidentti Edward Beecher oli orjuuden suorapuheinen vastustaja ja veli vaikuttavalle orjuudenvastaiselle kirjoittajalle Harriet Beecher Stowelle.

Yliopiston alkuvuosina kampuksella vierailleiden ja luennoitsijoiden joukossa olivat Abraham Lincoln, Ralph Waldo Emerson, Bronson Alcott, Mark Twain, Horace Greeley ja Wendell Phillips. Tunnetuin alumni, William Jennings Bryan, luokka 1881, oli kolminkertainen ehdokas Yhdysvaltain presidentiksi, ulkoministeriksi ja kongressin jäseneksi. Yhdysvaltain senaattorit, kongressin jäsenet, osavaltioiden kuvernöörit ja liittovaltion tuomarit ovat monien Illinois Collegesta valmistuneiden joukossa, jotka ovat johtaneet vaikutusvaltaista julkisen palvelun uraa.

Kollegiosta tuli yhteiskoulutus vuonna 1903 sisällyttämällä Jacksonville Female Academy. Vuonna 1932 Phi Beta Kappan yhteiskunta perusti luvun Illinois Collegeen, ja se on edelleen yksi valtion vain 11: stä.

Illinois College on jo yli 180 vuoden ajan jatkanut taiteiden koulutuksen huippuosaamisen perinnettä. Rikas historia ja perintötaju tunnetaan laajalti, ja ne ovat ylpeyttä opiskelijoiden ja alumnien keskuudessa.

Sijainnit

 • Jacksonville

  1101 west college avenue, Illinois 62650, , Jacksonville

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä