Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Johdanto

Olitpa osallistumassa verkkoon tai Utahin kampuksellemme, haluamme, että koulutuksesi Independence University on positiivinen kokemus. Siksi toimitamme sinulle oikeat työkalut ja resurssit, jotka optimoivat oppimisen onnistumisen. IU: ssa kampuksen opiskelijat saavat kannettavan tietokoneen käytettäväksi koulun aikana ja säilyttämiseen valmistuessaan. Verkko-opiskelijat saavat kannettavan tietokoneen ja tabletin.

TÄYTTÄÄ MISSIO:

Tarjoa vankka perusta erityisosaamiselle, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia valitsemassaan ammatissa vaaditut taidot.

Tarjoa opiskelijoille koulutusta ja tietoa tullakseen yhteisöjensä päteviksi jäseniksi, jotta he voivat arvostaa ja onnistua selviytymään työpaikalla esiintyvistä ihmissuhdeongelmista.

Tarjoa ohjelmia, jotka sisältävät erilaisia taitoja, jotka tuovat opiskelijoille täydellisemmän oivalluksen maailmasta, jossa he asuvat ja työskentelevät, jotta he pystyvät saavuttamaan tyydyttävän ja palkitsevan uran ja elämäntavan.

Toimi korkeakouluopetuksen johtajana jokaisessa yhteisössämme sisällyttämällä ehdotuksia ja suosituksia asiantuntevien tarjoamien ohjelmien edustajilta.

Sijainnit

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Kysymyksiä