Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Johdanto

Informa on johtava kansainvälinen tapahtuma-, tiedustelu- ja tieteellinen tutkimusryhmä.

Tarkoituksemme on puolustaa asiantuntijaa. Satojen tehokkaiden tuotemerkkien kautta teemme yhteistyötä erikoistuneiden markkinoiden yritysten ja ammattilaisten kanssa tarjoamalla yhteyksiä, älykkyyttä ja mahdollisuuksia, jotka auttavat asiakkaita kasvamaan, tekemään yrityksiä, tekemään läpimurtoja ja tekemään tietoisempia päätöksiä.

Informa on listattu Lontoon pörssissä ja on FTSE 100: n jäsen. Yli 11 000 kollegaa työskentelee yli 30 maassa.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Mitä me teemme

Kasvatakseen, tehdäkseen liiketoimintaa, tehdä läpimurtoja ja tehdä tietoisempia päätöksiä, asiantuntijat tarvitsevat muiden asiantuntijoiden tukea.

Informa-johtavat tuotemerkit ja asiantuntijaryhmät ylläpitävät tapahtumia ja näyttelyitä, toimittavat tiedustelupohjaisia tuotteita ja tietopohjaisia palveluita, kutsuvat yhteisöjä koolle henkilökohtaisesti ja digitaalisesti sekä tarjoavat pääsyn huippututkimukseen erikoistuneille asiakasyhteisöille ympäri maailmaa.

Jokaisella viidestä toiminta-alueestamme on oma painopiste. Tutustu alla olevien divisioonumme tarjoamiin tuotemerkkeihin, tuotteisiin ja palveluihin ja katso organisaatiorakenteemme ja liiketoiminnan perustana olevat periaatteet.

Historia

Informa perustettiin vuonna 1998, ja kasvun ja hankkimisen myötä siitä on tullut johtava kansainvälinen tapahtuma-, tiedustelu- ja tieteellinen tutkimusryhmä.

Joillakin brändeillämme on historiaa paljon kauempaa, mukaan lukien Lloyd's List, joka on nyt osa Informa Intelligenceä, ja Philosophical Magazine, Taylor & Francis -lehti.

strategia

Informa toimii kasvavilla, globaaleilla ammatillisen, kaupallisen ja akateemisen tiedon ja tiedon markkinoilla.

Tavoitteenamme on luoda johdonmukainen kestävä arvo osakkeenomistajille ja ylläpitää positiivisia, pitkäaikaisia suhteita asiakkaiden, toimittajien ja yhteisöidemme kanssa.

Teemme tämän hyödyntämällä kollegoidemme ideoita ja panoksia, kulttuuriamme, tuotemerkkiämme, asiakas- ja kumppanisuhteitamme, taloudellista pääomaa ja infrastruktuuria asiakkaiden arvostamien tuotteiden, palveluiden ja tulosten toimittamiseen.

Sijainnit

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kysymyksiä