Keystone logo
Informa Connect

Informa Connect

Informa Connect

Johdanto

Keitä olemme

114014_casual-college-connection-1438081.jpg

Yksilöiden ja yritysten parantaminen

Olemme syntyneet Informan rikkaasta historiasta yksilöiden ja yritysten tuntemuksella. Oppimisratkaisumme tarjoavat ammattilaisille valmiudet ja verkko, jota he tarvitsevat edistääkseen ja tehostamaan.

Sisäpiiritieto

Sisäpiiritietomme on rakennettu perintömme, verkostomme ja kokemuksemme perusteella. Yli 40 vuoden aikana olemme rakentaneet alan johtavia oppimisbrändejä, kuten Lloyd's Maritime Academy ja International Financial Finance (IFF), hyödyntämällä Informa: n ainutlaatuisten resurssien ja verkostojen, kuten Informa Global Markets, Pharma Intelligence, Routledge ja Taylor & Francis, maailmanlaajuista verkkoa. .

Oppiminen, konferenssit ja verkottuminen

Liiketoimintamme on osa Informa Connect , oppimis-, neuvottelu- ja verkostoitumisbrändivalikoimaa, joka keskittyy suurten ammattiyhteisöjen kanssa keskeisillä toimialoilla, mukaan lukien talous, biotieteet ja tietoliikenne, media ja tekniikka (TMT). Tämän avulla voimme rakentaa oppimatkoja, joilla on merkitystä ja jotka vaikuttavat yksilöihin ja yrityksiin ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme parhaiden yritysten, yliopistojen ja yli 10 000 ammattilaisen kanssa ympäri maailmaa.

Meidän lähestymistapamme

114012_1-kl-1.png

.

114013_2-KL-1.png

Sijainnit

  • London

    London, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Kysymyksiä