Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Johdanto

Institute of Visual Arts Se on yksityinen laitos, joka vuodesta 1994 on omistettu erikoisaloilla graafisen suunnittelun, multimedian luomiseen, kehittämiseen viestinnän Web ja liikegrafiikan koulutusta.

tehtävä

Muodostettaessa opiskelija pyrkii yhdistämään teknisen ja käsitteellistä tietoa eri alueilla. Teoreettista ja käytännöllistä menetelmää mahdollistaa opiskelijoiden edistää kehittämällä harjoituksia, joiden avulla omaksua teorian opetti aiemmin ja olettaa ammatillisen työn prosesseja.

Tavoitteet

Ensisijainen tavoitteet keskusta ovat:

  1. Kouluttaa opiskelijoita päivitetty oikein tieteenalojen liittyvät graafinen suunnittelu, liikegrafiikan ja web-kehitystä viestinnän sisällön.

On kouluttaa opiskelijoita kehittämään tilassa ammatillisen työn. Valmennus pohjautuu edistymisestä tuntea eri alueiden kautta kautta toteutettaviin tiedottaminen. Edistää luovuutta ja kehittäminen taiteellista osaamista opiskelijan. Kannustaa oma-aloitteisuutta ja innovatiivinen ammattimainen asenne.

Nämä tavoitteet toteutetaan eri koulutusohjelmien tarjoamia keskus: Ura Kuvataiteen maisteri ja viestinnän Master Graafisen suunnittelun tai Master Multimedia ja Internet sekä erilaisia ​​ammatillisia kursseja graafinen suunnittelu, web Graafinen suunnittelu, valokuvaus ja digitaalisen videon, typografinen muotoilu, graafinen suunnittelu, pääkirjoitus suunnittelu, pakkaus ...

Sijainnit

  • Spain Online

    Spain Online, Espanja

Kysymyksiä