Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Johdanto

Meillä on liike, jolla luodaan helppokäyttöinen ja edullinen Ivy League-tason design-koulutus

Tietoja Interaction Design Foundation

Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon, tavoite, joka kuulostaa paradoksaalilta - nostaa globaalin suunnittelutyön tasoa Ivy League -standardiin samalla kun alennetaan kustannuksia niin alhaiseksi kuin voimme mahdollisesti ottaa ne. Joten, demokratisoimme oppimista tarjoamalla huipputason opetussuunnitelmia, ja pyrimme löytämään täydellisen tasapainon akateemisen kurinalaisuuden ja käytännöllisyyden välillä.

Tanskassa vuonna 2002 perustettu skandinaavinen koulutusjärjestelmä on innoittanut luomaan edullisia, korkealaatuisia koulutuksia, joilla muutetaan tapaa, jolla ihmiset oppivat tieteen, taiteen ja muotoilun vaikeudet. Vuodesta 2002 lähtien olemme rakentaneet kestävän yhteistyön ja koulutuksen alustan, ja olemme kasvattaneet maailmanlaajuista yhteisöämme tavoittaakseen 454 paikallista ryhmää 90 maassa.

Jatkamme yhteistyötä korkeiden yliopistojen ja yritysten, kuten Stanfordin, Cambridgein ja SAP Labsin kanssa, samoin kuin Clayton Christensenin ja Don Normanin kirjoittajia, jotka jakavat tietämyksemme yli miljoonalle suunnittelijalle kuukausittain.

MITÄ MUUTTAMINEN TUTKIMUS KOULUTUS

Koulutus ja ammatillinen kehitys

Tarjoamme ainutlaatuisen ja laajan kirjaston suunnittelutyökirjoja ja kattavia ohjaajaohjattuja verkkokursseja. Jäsenet hankkivat myös käytännön kokemuksia osallistumalla todellisiin projekteihin ja suunnittelutoimintaan. Koulutusprosessi tapahtuu kuitenkin myös kurssien ulkopuolella: jäsenet oppivat toisiltaan ammatillisten keskustelufoorumien kautta paikallisten tapaamisten kautta ja osallistumalla IDF: n maailmanlaajuisiin suunnittelutapahtumiin.

Johtamiskoulutuksen kehittäminen

IDF: n jäsenet saavat mahdollisuuksia kouluttaa eri johtotehtäviä. Riippuen heidän mieltymyksistään ja kyvyistään he voivat ohjata juniorisuunnittelijoita, hallita hankkeita, vapaaehtoisesti johtaa paikallisyhteisöä tai olla maailmanlaajuinen rooli IDF: ssä. Niille, jotka tarvitsevat yksityiskohtaisia ​​valmennustaitoja työstään, tarjoamme kattavan harjoittelun valmennussuunnittelun valmennuksessa sekä mahdollisuuden harjoitella valmistamalla IDF Design Leaguein jäseniä.

IDF: n prosessiin liittyy subjektiivisten ja objektiivisten arviointitekijöiden huolellisesti tasapainotettu sekoitus. Kurssinottajan ammattitaidon taso UX: ssä myönnetään sen jälkeen, kun hänen kurssinohjaajansa, henkilökohtainen valmentaja ja IDF-johtokunta ovat perusteellisesti arvioineet kyseisen henkilön osaamisen.

Osallistuminen ammattikuntaan

UX: n alalla toimivat asiantuntijat voivat edistää koulutuksen ja ammattitaidon laatua kehittämällä koulutusmateriaaleja ja oppikirjoja tai palvelemalla IDF: n hallituksessa. Tarjoamme myös erinomaisia ​​julkaisumalleja välittömästi saavuttaaksemme miljoonan vahvan kohdeyleisön.

Henkilöstön palkkaaminen ja kehittäminen

Autamme pienimpiä ja suurimpia yrityksiä, kuten SAP ja Accenture, rakentamaan suurta asiakaskokemusta varmalla tavalla. IDF: n jäsenyyden avulla yrityksen johtajat voivat:

  • Pääset maailman suurimpaan UX-suunnittelijoiden yhteisöön
  • Rakenna UX-suunnittelu- ja tutkimusosaamista omissa yrityksissään ottamalla ohjaajaohjattuja kursseja kotona tai työpaikalla - nämä ovat täysin itsestään riippuvaisia ​​kiireisille aikatauluille
  • Ratkaise todellisia liiketoimintaongelmia ottamalla apua IDF: n maailmanlaajuisilta suunnittelijoiden ja valmentajien verkostoilta
  • Hallitse yksittäisiä jäsenyyttä ja yritystilejä ilman vaivaa tai odottamattomia kuluja

Sijainnit

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Kysymyksiä