Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Johdanto

Tietoja IBA: sta

IBA International Business Academy kehittää ja toimittaa korkea-asteen koulutusohjelmia, jotka toimivat todellisessa maailmassa. Olemme yksi maan kansainvälisimmin suuntautuneista liike-elämän akatemioista, jolla on yli 85 merentakaista kumppanilaitosta ympäri maailmaa.

faktat

IBA: lla on:

  • 1.430 kokopäiväistä opiskelijaa
  • 3.200 osa-aikaista opiskelijaa

Tarjoamme

IBA tarjoaa korkea-asteen koulutusohjelmia AP: llä, Professional Bachelor- ja Master-tasoilla muun muassa rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin, viestinnän, teknologian ja webin, tuotannon ja hallinnan aloilla.

Tarjoamme lisäksi erilaisia jatkokoulutuksia ja lyhyitä kursseja ammattitaitoa päivittäville liikemiehille sekä 6 viikon kursseja työnhakijoille monilla aloilla.

Koulutus, joka toimii

IBA: lla olemme intohimoisia kehittämään ja toimittamaan koulutusohjelmia, jotka toimivat todellisessa maailmassa ja luovat arvoa sekä yrityksille että ihmisille.

Ohjelmissa yhdistämme teorian käytännön taitoihin, jotka perustuvat tapauksiin ja hankkeisiin, yhteistyössä yritysmaailman kanssa - harjoitteluihin vakiona tai perustuen aikuisten opiskelijoiden säännöllisiin työpäiviin yrityksen sisällä.

IBA keskittyy myös tutkimukseen, innovaatioihin ja kehitykseen yhteistyössä monien yritysten ja kumppanilaitosten kanssa sekä Tanskassa että ulkomailla.

122329_fac.jpg

Uusi, moderni rakennus sijaitsee aivan joen rannalla ja tarjoaa opiskelijoille loistavan opiskeluympäristön.

kumppanit

IBA toimii yli 85 yliopiston ja instituutin kanssa ympäri maailmaa, merentakaisista maista tai kaukaisista maista, kuten Kiinasta, Etelä-Koreasta, Brasiliasta ja Amerikasta, Euroopan maihin, kuten Englantiin, Ranskaan, Espanjaan ja Romaniaan.

Olemme aktiivisia jäseniä kansainvälisten kauppakorkeakoulujen verkostossa (NIBS). Opintomatkat, opiskelijoiden ja työntekijöiden vaihto sekä konferenssit ja kehityshankkeet järjestetään kaikki tämän kansainvälisten kumppanien verkoston kautta. IBA-opiskelijat osallistuvat myös kansainvälisiin tapauskilpailuihin.

IBA: n maisteriohjelmat ovat akkreditoineet Leeds Beckett University ja Coventry University. Monet kansainvälisistä kumppaniyliopistoistamme tarjoavat myös yliopistotutkinnon suorittaneille opiskelijoille suoran pääsyn korkea-asteen koulutusohjelmiinsa.

IBA: lla on Erasmus-peruskirja. Siksi yksittäiset opiskelijat yhteistyökumppaneistamme ovat tervetulleita tänne vaihto-opiskelijoiksi, samoin kuin tanskalaisilla opiskelijoillamme on monia mahdollisuuksia sisällyttää ulkomaille suuntautuva matka osana opintojaan.

122330_fac2.jpg

IBA numeroina

IBA: lla on vuosittain noin 4700 opiskelijaa - edustaa 1 500 kokopäiväistä opiskelijaa ja 3 200 opiskelijaa ammatillisen kehityksen kursseilla.

Opiskelijat tulevat sekä Tanskasta että ulkomailta, muodostaen perustan jännittävälle, houkuttelevalle ja kansainväliselle opiskelijaympäristölle.

Työntekijät

IBA: lla on noin 120 vakituista työntekijää ja 80 freelance-opettajaa ja luennoitsijaa.

Sijainnit

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Kysymyksiä