Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Johdanto

Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa, olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattimaista, erinomaista teknologiavetoista koulutusta, joka tarjotaan yhdistelmäoppimismuodossa. Tarjoamme akkreditoituja kursseja sekä valikoiman alakohtaisia, harrastuksia ja juniorikokin verkkokulinaarikursseja kansainvälisesti.

Alan johtavien kokkiopettajien opettama sekoitettu oppiminen yhdistää henkilökohtaisen opetuksen ja verkko-opetuksen. Sekoitettu oppimistapa on erittäin joustava, mikä tarkoittaa, että vieraanvaraisuuden opiskelijat voivat opiskella ja työskennellä samanaikaisesti.

Teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijoidemme kanssa tarjotaksemme ainutlaatuisen uraan liittyvän ohjelman, joka sisältää joillekin kurssivaihtoehdoille alan harjoittelun, mikä varmistaa opiskelijoiden tarvittavien taitojen olla luottavaisia kaupallisessa kulinaarisessa ympäristössä.

  • Meidän arvomme

Huippuosaamista, eheyttä, innovaatioita, empatiaa, intohimoa ja luovuutta

  • Tavoitteenamme

Tarjoaa erinomaista teknologiavetoista kulinaarista koulutusta.

  • meidän filosofiamme

International Culinary Studio on sitoutunut tarjoamaan erinomaista online -kulinaarista koulutusta, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella ja työskennellä samalla, kun he suorittavat kansainvälisesti akkreditoidun pätevyyden, mikä takaa heille laadukkaat asemat keittiöissä ympäri maailmaa.

Me olemme

Johtava akkreditoitujen kansainvälisten online -kulinaaristen tutkintojen yksityinen koulutuksen tarjoaja paikallisille tai kansainvälisille opiskelijoille.

Ainutlaatuinen opetusfilosofiamme, joka sisältää 360 asteen hi-touch-opiskelijamallin, käyttää nykyaikaista lähestymistapaa varmistaakseen, että opiskelijat osallistuvat aktiivisesti omaan oppimiskokemukseensa. Alan johtavien kokkikasvattajien opettamat opiskelijat saavat maailmanluokan koulutusta tekniikalla, joka yhdistettynä alan kokemukseen ja pääsy kansainväliseen kokkien alumniverkostoon takaa, että he ovat hyvin valmistautuneita kulinaariseen uraan missä tahansa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja luovan liiketoimintaympäristön, jonka avulla työntekijämme ja opiskelijamme voivat kehittyä ja kasvaa. Olemme sitoutuneet rakentamaan vankat ja kestävät suhteet ravintola -alalla ja pyrimme auttamaan jokaista opiskelijaa saamaan sopivan työpaikan tai saavuttamaan henkilökohtaiset kulinaariset unelmansa ja tavoitteensa.

Miksi sinun pitäisi opiskella International Culinary Studio ?

  • Joustavuus

Opiskele joustavaa aikataulua, joka sopii elämäntyyliisi, työhösi ja perhevelvoitteisiisi

  • edullisuus

Ei työmatkoja ja verkko -opiskelu on huomattavasti edullisempaa

  • Mukautuva oppiminen

Kehittää itsekuria, motivaatiota ja parantaa kommunikointitaitoja

  • Yksi opetus

Yksilöllinen opetus yhdessä täysin akkreditoidun kokkiopettajan kanssa

  • Tunnustettu pätevyys

Laaja valikoima maailmanlaajuisesti tunnustettuja akkreditoituja kursseja

  • Laaja kirjasto

Pääsy erinomaiseen tukimateriaaliin, mukaan lukien sanasto ja valikoima tulostettavia reseptejä

  • Live -videotunnit

Tallennettuja live -videotunteja katsottavaksi niin monta kertaa kuin on tarpeen

  • Ansaitse samalla kun opit

Oletko jo töissä? Uran vaihto? Hanki pätevyys, kun olet vielä töissä

  • saavutettavuus

Suuri osa kurssin sisällöstä voidaan katsella sovelluksen kautta milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella

  • Digitaaliset merkit

Tee saavutuksistasi maailmanlaajuisia online-e-portfolio ja digitaalinen merkki

  • Oppimisen esteet?

Henkilökohtainen opiskelijoiden mentorointi- ja oppimismalli voittaa monet oppimisvaikeudet

  • Todellisen maailman taidot

Valmistua todellisilla taidoilla, jotka auttavat sinua menestymään nykypäivän kilpailukykyisessä työpaikassa

Matkusta ympäri maailmaa maailmanlaajuisesti tunnustetun vieraanvaraisuuden digitaalisen merkin sertifioinnin avulla ja erotu joukosta

Kulinaarinen Pathway

Useimmissa ammattikeittiöissä on neljä kokkityyppiä, jotka toimivat luokitellussa tai hierarkkisessa rakenteessa. He ovat:

  • oppipoika tai kokkiharjoittelija, joka tunnetaan nimellä Commis Chefs
  • osion kokit, jotka tunnetaan nimellä Chefs de Partie tai Line Cooks
  • Sous-kokit, jotka toimivat keittiön toisena komentajana
  • Pää-/Executive -kokit, jotka vastaavat koko keittiön hallinnasta ja tunnetaan myös nimellä Chefs de Cuisine.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Tilastot

Maailmanlaajuinen sertifiointi ja pätevyys

International Culinary Studio on WorldChefs Associationin tunnustama, ja sille on myönnetty WorldChefs Recognition of Quality Culinary Education -ohjelma. Nämä kurssit ovat työkohtaisia, ja kurssin päätteeksi opiskelijat voivat esitellä runsaasti uusia taitoja sähköisessä portfoliossaan ja joissain tapauksissa he voivat hakea WorldChefs Global Hospitality -sertifikaattia, joka esittelee heidän taitojaan kaikkialla maailmassa.

Lyhyt kurssi

Meillä on laaja valikoima lyhyitä kursseja, joista valita alakohtaisista harrastuskursseihin.

Kotikoulun kulinaarinen ohjelma

Täydellinen kaikille aloitteleville kulinaarisille ammattilaisille, Kotikoulu-ohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden vaalia kasvavia ruoanlaittokykyjään omassa keittiössään.

Nuorempi kokki

Online Junior Chef -ohjelmamme ovat jännittäviä, interaktiivisia ja käyttäjäystävällisiä. Ne ovat loistava johdatus kulinaarisen taianomaiseen maailmaan.

    Sijainnit

    • Canterbury Plains

      Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

    Kysymyksiä