Christchurchissa, Uudessa-Seelannissa, olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattimaista, erinomaista teknologiavetoista koulutusta, joka tarjotaan yhdistelmäoppimismuodossa. Tarjoamme akkreditoituja kursseja sekä valikoiman alakohtaisia, harrastuksia ja juniorikokin verkkokulinaarikursseja kansainvälisesti.
Alan johtavien kokkiopettajien opettama sekoitettu oppiminen yhdistää henkilökohtaisen opetuksen ja verkko-opetuksen. Sekoitettu oppimistapa on erittäin joustava, mikä tarkoittaa, että vieraanvaraisuuden opiskelijat voivat opiskella ja työskennellä samanaikaisesti.
Teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijoidemme kanssa tarjotaksemme ainutlaatuisen uraan liittyvän ohjelman, joka sisältää joillekin kurssivaihtoehdoille alan harjoittelun, mikä varmistaa opiskelijoiden tarvittavien taitojen olla luottavaisia kaupallisessa kulinaarisessa ympäristössä.
- Meidän arvomme
Huippuosaamista, eheyttä, innovaatioita, empatiaa, intohimoa ja luovuutta
- Tavoitteenamme
Tarjoaa erinomaista teknologiavetoista kulinaarista koulutusta.
- meidän filosofiamme
International Culinary Studio on sitoutunut tarjoamaan erinomaista online -kulinaarista koulutusta, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella ja työskennellä samalla, kun he suorittavat kansainvälisesti akkreditoidun pätevyyden, mikä takaa heille laadukkaat asemat keittiöissä ympäri maailmaa.
Me olemme
Johtava akkreditoitujen kansainvälisten online -kulinaaristen tutkintojen yksityinen koulutuksen tarjoaja paikallisille tai kansainvälisille opiskelijoille.
Ainutlaatuinen opetusfilosofiamme, joka sisältää 360 asteen hi-touch-opiskelijamallin, käyttää nykyaikaista lähestymistapaa varmistaakseen, että opiskelijat osallistuvat aktiivisesti omaan oppimiskokemukseensa. Alan johtavien kokkikasvattajien opettamat opiskelijat saavat maailmanluokan koulutusta tekniikalla, joka yhdistettynä alan kokemukseen ja pääsy kansainväliseen kokkien alumniverkostoon takaa, että he ovat hyvin valmistautuneita kulinaariseen uraan missä tahansa.
Tarjoamme ainutlaatuisen ja luovan liiketoimintaympäristön, jonka avulla työntekijämme ja opiskelijamme voivat kehittyä ja kasvaa. Olemme sitoutuneet rakentamaan vankat ja kestävät suhteet ravintola -alalla ja pyrimme auttamaan jokaista opiskelijaa saamaan sopivan työpaikan tai saavuttamaan henkilökohtaiset kulinaariset unelmansa ja tavoitteensa.
Miksi sinun pitäisi opiskella International Culinary Studio ?
- Joustavuus
Opiskele joustavaa aikataulua, joka sopii elämäntyyliisi, työhösi ja perhevelvoitteisiisi
- edullisuus
Ei työmatkoja ja verkko -opiskelu on huomattavasti edullisempaa
- Mukautuva oppiminen
Kehittää itsekuria, motivaatiota ja parantaa kommunikointitaitoja
- Yksi opetus
Yksilöllinen opetus yhdessä täysin akkreditoidun kokkiopettajan kanssa
- Tunnustettu pätevyys
Laaja valikoima maailmanlaajuisesti tunnustettuja akkreditoituja kursseja
- Laaja kirjasto
Pääsy erinomaiseen tukimateriaaliin, mukaan lukien sanasto ja valikoima tulostettavia reseptejä
- Live -videotunnit
Tallennettuja live -videotunteja katsottavaksi niin monta kertaa kuin on tarpeen
- Ansaitse samalla kun opit
Oletko jo töissä? Uran vaihto? Hanki pätevyys, kun olet vielä töissä
- saavutettavuus
Suuri osa kurssin sisällöstä voidaan katsella sovelluksen kautta milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella
- Digitaaliset merkit
Tee saavutuksistasi maailmanlaajuisia online-e-portfolio ja digitaalinen merkki
- Oppimisen esteet?
Henkilökohtainen opiskelijoiden mentorointi- ja oppimismalli voittaa monet oppimisvaikeudet
- Todellisen maailman taidot
Valmistua todellisilla taidoilla, jotka auttavat sinua menestymään nykypäivän kilpailukykyisessä työpaikassa
Matkusta ympäri maailmaa maailmanlaajuisesti tunnustetun vieraanvaraisuuden digitaalisen merkin sertifioinnin avulla ja erotu joukosta
Kulinaarinen Pathway
Useimmissa ammattikeittiöissä on neljä kokkityyppiä, jotka toimivat luokitellussa tai hierarkkisessa rakenteessa. He ovat:
- oppipoika tai kokkiharjoittelija, joka tunnetaan nimellä Commis Chefs
- osion kokit, jotka tunnetaan nimellä Chefs de Partie tai Line Cooks
- Sous-kokit, jotka toimivat keittiön toisena komentajana
- Pää-/Executive -kokit, jotka vastaavat koko keittiön hallinnasta ja tunnetaan myös nimellä Chefs de Cuisine.
