Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

Johdanto

International Telematic University UNINETTUNO on ainoa italialainen etäopetuksen yliopisto, joka on onnistunut arvioimaan ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), Italian korkeakouluopetuksen ministeriö. Perustettu Italian opetusministeriön, yliopiston ja tutkimuksen 15. huhtikuuta 2005 antamalla asetuksella UNINETTUNIO tarjoaa akateemisia nimiä, joilla on oikeudellinen arvo kaikkialla maailmassa jatko- ja jatko-opinnoissa. UNINETTUNO noudattaa Bolognan prosessin suosituksia ja toimittaa korkeakoulujen opintosuorituksia standardin ECTS - European Credits Transfer System -järjestelmässä.

UNINETTUNO on yksi maailman johtavista etäopiskeluyliopistoista, ja se on viime aikoina voittanut useita kansainvälisiä palkintoja EAD-verkoston huippuosaamisesta Euroopan etäopetuksen yliopistojen liitolta (EADTU). IELA-palkinto parhaasta sähköisen oppimisen portaalista on toimitettu UNINETTUNOlle tutkimuksen, tietämyksen ja etäopetuksen kehittämisen perusteella. EADTU: n hallintoneuvoston jäsen - Euroopan etäopetuksen yliopistojen liitto, ICDE: n edustaja - Etelä-Euroopan ja Välimeren kansainvälinen etäopetuksen koulutusneuvosto, jonka UNESCO on tunnustanut YK: n 2030 tavoitteen saavuttamisesta vastaaville yliopistoille (https: //goo.gl/jmiif7), ja se on listattu UNESCOn yhdistyksen IAU - kansainvälisten yliopistojen liiton jäseneksi.

UNINETTUNOlla on 6 osastoa, 25 tutkintoa ja yli 163 tenttikeskusta eri puolilla maailmaa. Nykyään UNINETTUNOlla on yli 16 000 opiskelijaa 160 maasta, se on satelliittivälitteisen monikielisen tv-kanavan omistaja, joka on ilmaisen ilmaisen, ja alustan oppimiseen ja opettamiseen etäisyyksien kautta verkossa 5 kielellä (arabia, italia, englanti, kreikka, ranska).

Ottaen vakavasti huomioon ongelma, joka liittyy opetuksen huonolaatuisuuteen joissakin etäopetuslaitoksissa eri puolilla maailmaa, perinteisen yliopiston kanssa tehtävän vahvan kumppanuuden ansiosta UNINETTUNOn professorit valitaan perinteisten yliopistojen kumppaneiden parhaiden professorien joukosta.

UNINETTUNO tarjoaa korkeatasoista opetusta digitaalisessa ympäristössä ainutlaatuisen mallin avulla, jonka avulla opiskellaan ja opetetaan etäisyyden kautta uusilla teknologioilla ja ainutlaatuisella alustalla, joka kannustaa ja ylläpitää saavutuksia henkilökohtaisen kehityksen rinnalla. UNINETTUNOn opiskelijat voivat seurata ohjelmia ja saada päteviä opintosuorituksia ja yliopistoja kaikkialla ilman aikarajoitusta, yliopistoa ilman rajaa (https://goo.gl/gie8e1).

Miten opiskella

Internet-pohjainen koulutustoiminta tapahtuu verkkopohjaisessa makroalueella, jota kutsutaan Didaktiseksi tietoverkoksi. Didaktisella kyberavaruudella harjoitetaan koulutus- ja oppimisprosessia ja pääsyä monipuolistetaan räätälöityyn kirjautumiseen ja salasanaan, joka perustuu pelaajien rooliin koulutusoperaatiossa: professorit, ohjaajat ja opiskelijat. Oppitunnit ja online-tilaustyöt ovat käytettävissä vuorokauden ympäri vuorokaudessa yhdessä suoratoistettujen virtuaaliluokkien ja kirjattujen virtuaaliluokkien (https://goo.gl/jY26qD) kanssa.

Sijainnit

  • Rome

    Corso Vittorio Emanuele II, 39 - Roma, 00186, Rome

  • Milan

    Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

    Kysymyksiä