Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO Taloustieteiden kandidaatin tutkinto
International Telematic University UNINETTUNO

Taloustieteiden kandidaatin tutkinto

Online

3 Years

Englanti, Italialainen

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 000 / per year

Etäopiskelu

Johdanto

Ohjelma antaa opiskelijoille taitoja ja itseluottamusta hallita tehokkaasti ja sopeutua monenlaisiin kilpailukykyisiin ja jatkuvasti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin kansainvälisellä areenalla.

Kauppatieteiden kandidaatti on jaettu kahteen pääpolkuun:

  • Business Management: kansainvälinen johtamispolku englanninkielellä;
  • Taloushallinto: kansainvälinen yritysjohdon suunta, jossa keskitytään erityisesti englannin kielen taloudellisiin kysymyksiin.

Business Management Pathway mahdollistaa opiskelijoiden:

1) kehittää yrityshallintoon ja johtamiseen liittyviä taitoja;

2) ymmärtää liiketoimintaprosessit ja toiminnot (resurssienhallinnasta tuotanto- ja muutosprosesseihin, myynti- ja jälkimyyntipalveluihin, markkinointiin ja liiketoiminnan viestintään);

3) syventää toimien välistä ongelmanratkaisua saman yrityksen erilaisten valmistus- ja käyttötoimintojen välillä;

4) hankkia tarvittavat tiedot itsenäisen ammatillisen toiminnan aloittamiseksi.

Tätä kurssia ehdotetaan erityisesti tarjoamaan kansainvälistä koulutusta, jolla pyritään syventämään globaaleilla markkinoilla toimivien yritysten hallinnointia ja taloudellisia näkökohtia.

------

Taloushallinto Pathway tarjoaa tarvittavat taidot liiketoiminnan johtamista ja hallintoa, keskittyen analyysiin liittyvien näkökohtien johdolle taloudellisen profiilin.

Tätä kurssia ehdotetaan erityisesti tarjoamaan kansainvälistä koulutusta, jolla pyritään syventämään globaaleilla markkinoilla toimivien yritysten hallinnointia ja taloudellisia näkökohtia.

Ohjelman lopussa opiskelijat voivat käsitellä seuraavia toimintoja:

1.Yritysten, julkisten ja yksityisten yritysten, voittoa tavoittelemattomien ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, mukaan lukien sosiaalipalvelut, ammatillinen toiminta (johtaminen ja yrittäjyys) hallinnon, talouden ja rahoituksen alalla;

2. ammatillisen toiminnan harjoittaminen itsenäisen ammatinharjoittamisen avulla itsenäisen ammatinharjoittamisen alalla, hallinnon, talouden ja rahoituksen alalla;

3. Opintojen jatkaminen maisteriohjelman kautta samalla kurinpitoalueella (tieteenala).

Miten opiskella

Internet-pohjainen koulutustoiminta tapahtuu verkkopohjaisessa makroalueella, jota kutsutaan Didaktiseksi tietoverkoksi. Didaktisella kyberavaruudella harjoitetaan koulutus- ja oppimisprosessia ja pääsyä monipuolistetaan räätälöityyn kirjautumiseen ja salasanaan, joka perustuu pelaajien rooliin koulutusoperaatiossa: professorit, ohjaajat ja opiskelijat. Oppitunnit ja online-tilaustyöt ovat käytettävissä vuorokauden ympäri vuorokaudessa yhdessä suoratoistettujen virtuaaliluokkien ja kirjattujen virtuaaliluokkien (https://goo.gl/jY26qD) kanssa.

------

Kesto: 3 lukuvuotta

Laajuus: 180 op

Kieli: englanti, italia

Tietoja koulusta

Kysymyksiä