Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Johdanto

YRITYS

Perustaja ja liittokansleri: Dr. Bilal Philips

Ylioppilaskunta: 284877 Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) takana on Dr. Bilal Philips, joka visioi laitos, joka tarjoaisi verkossa, intensiivinen, ja jatko-ohjelmia täysin opetusta vapaa.

Tehtävä

"Making aito islamilainen tietoa helposti saatavilla maailmaan Internetin kautta ainoastaan ​​Jumalan ilo on jalo elämän tavoite sekä operaation arvoinen uhraa kaikki oman energioita ja välineet" (Dr. Bilal Philips, perustaja ja liittokansleri, islamilainen Online yliopisto).

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) pyritään myöntämään maailmanlaajuista saatavuutta laatua, jatko ja jatko koulutusohjelmia opiskelijoille lähes ilman kustannuksia. Sen tehtävänä on "Vaihda muslimi kansakunnan ja maailman tilanne asianmukaisilla koulutus." Periaatteet, joihin velkakirja perustana ovat:

Tiedot: Koraani ja Sunna

Jumala sanoi: "Todellakin se on vain asiantunteva keskuudessa palvelijoitaan, jotka todella pelätä Allahia." (35:28) Viimeinen Profeetta rauha ja Allahin siunaukset olkoon hänelle sanoi: "Tiedon etsiminen on pakollista jokaiselle muslimille."

Saavutettavuus

Islamilainen Online yliopisto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada laatua, jatko ja jatko kursseja, missä ihmiset voivat olla ja aina halutessaan, ilman matkustaa ulkomaille tai jopa jättää rajojen kotinsa. Sen tavoitteena on mahdollistaa koulutus kenellekään, mistä tahansa, milloin tahansa.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Jos joku kulkee tiellä etsimään tietoa, Allah saa hänet matkustamaan yhdellä tiet Paratiisiin."

Edullisuus

IOU osoittaa sen jatkuvaa sitoutumista leviämistä hyödyllisen tiedon mukaan etenevien täysin ilmainen tutkintojen ja todistusten tasolla kursseja lukukausimaksuista vapaa akkreditoitu kandidaatin tutkinnon eri koulutusaloilla ja maisteriksi. Siten jolloin korkeakoulujen helposti edullinen maailmanlaajuisesti hyödyksi henkilöille, heidän yhteisöjensä ja ihmiskuntaa yleensä. Vapaa opetusta kaikille opiskelijoille tarjoaa yhtäläiset koulutusta, joka muutama oli varaa, jos ne osallistumaan perinteiseen korkeakouluissa ympäri maailmaa.

Jumala sanoi: "Sano: Ovatko ne, jotka tietävät yhtä suuri niille, jotka eivät tiedä?" (39: 9)

YHTEISÖN

Ei opiskelija estetään opiskelee islamilaisen Online yliopiston riippumatta hänen uskonnollisen, etnisen tai sosiaalisen taustan. IOU vahvistaa, että sen ovet pysyvät avoinna kaikille riippumatta rajojen olemassa todellisessa maailmassa. Se on jo poikinut maailmanlaajuinen yhteisö yli 180000 opiskelijoille, jotka etsivät islamilaista tietoa yli 224 maassa.

Jumala sanoi: "yhteistyössä keskenään vanhurskaudessa ja jumalisuudessa ... "(5: 2)

islamilainen Ethics

Se on perustavanlaatuinen usko islamilaisen VirtuaaliAMK että muslimi opettaja on olennaisesti erilainen kuin opettaja, joka vain sattuu olemaan muslimi. Samoin muslimien opiskelijan tulee olla selvästi erilainen kuin opiskelija, joka niin sattuu olemaan muslimi. IOU odottaa kaikkien opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta, ylläpitäjät ja vapaaehtoisille toimia kantansa ja kentät ennen kaikkea muslimeja. Näin voidaan luonnollisesti aiheuttaa ylläpitää korkeimpia henkilökohtainen, rehellisesti ja vastuu.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Todellakin, Jumala rakastaa teiltä jokaiselta, että aina kun hän tekee työtä, joka on tehty mukaan paras hänen kykynsä."

Laatu ja Application

Islamilainen Online University on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita online-akateemista kokemusta, soveltuu sen laajuus ja syvyys, välittää aitoja ja käytännön islamilaisen tiedon, kun samalla mahdollistaa sen opiskelijat kohtaamaan nykyajan haasteista 21. vuosisadan tarjoamalla muut opintoalojen kuten psykologian, koulutus tai rahoitusta. IOU arvioi ja arvioida uudelleen kaikessa sen akateemisen mallin jatkuvasti eikä vain kannustaa sen opiskelijoita opiskelemaan ahkerasti, mutta myös korostaa, että niiden on pyrittävä parhaansa laittaa saadun tiedon käytäntöön.

Viimeinen Profeetta sanoi: "Paras teistä on se, joka oppii Koraania ja opettaa sitä muille." Hän sanoi myös, "Paras teistä on yksi eniten hyötyä ihmisille." The Last Profeetan opetuslapsi, Ibn Mas "OOD, sanoi:" Meillä oli tapana oppia tietoa ja sen soveltamista yhdessä. "Imam Sufyaan ATH-Thawree liittyviä että nuorena, kun hän aloitti osallistua opetukseen, hänen äitinsä neuvoi häntä" Jos kirjoittaa 10 sanaa ja usko ei ole parantunut, tarkistaa itse. "

historia

Islamilainen Virtuaaliammattikorkeakoulu (velkakirja) takana on Dr. Bilal Philips, joka visioi korkeamman oppimisen laitos, joka tarjoaa tehostettua verkossa ja jatko-ohjelmia, jotka ovat täysin opetusta vapaa.

IOU matka alkoi vuonna 2007 kanssa käynnistää opetus-ilmainen online kursseilla avoimessa kampuksella. Vuonna 2010, kun vain 3 vuotta, ensimmäinen opetus-vapaa kandidaatti (BA) ohjelma käynnistettiin myös. Yliopisto on nyt seitsemän oppilaitokset tarjoavat akkreditoitu online koulutusohjelmat: College of Education, College of Islamic Economics, College of Banking & Finance, College of Psychology, College of Islamic Studies, College of Business Administration, College of Information Technology, ja College of arabian kielen ja kielitieteen. Joista jälkimmäinen tarjoaa offline kursseja Gambia, Somalimaan ja Guinea Bissau.In lisäksi IOU The Global Koraani tallennus Center tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille ympäri maailmaa opiskelemaan Koraania verkossa.

Sijainnit

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Kysymyksiä