Keystone logo
© CODE
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Johdanto

Tietoja IU:sta

IU International University of Applied Sciences on Saksan suurin yliopisto, ja siellä asuu monipuolinen opiskelijakunta, joka koostuu yli 100 000 henkilöstä yli 153 maasta . IU erottuu joukosta tarjoamalla valtion akkreditoituja, korkealaatuisia kandidaatin, maisterin ja MBA-tutkinto-ohjelmia, jotka kaikki toimitetaan englanniksi ja joille on ominaista innovatiivinen lähestymistapa.

IU:n ohjelmat ovat erittäin arvostettuja, ja niiden suositusprosentti on vaikuttava 96 %. Ne on tarkoituksella suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vertaansa vailla olevaa joustavuutta heidän koulutusmatkallaan. Hyödyntämällä täysin integroitua digitaalista alustaa ja huippuluokan oppimistyökaluja, IU antaa sinulle mahdollisuuden ansaita 100 % online-tutkinto, joka on räätälöity henkilökohtaiseen aikatauluusi.

IU:n ohjelmat on suunniteltu kiireisiä ammattilaisia ajatellen: ne tarjoavat uuden tason joustavuutta, jotta voit tasapainottaa opinnot ja työ, elämä tai perhe. QS:ssä 5 tähdellä arvioitujen heidän online-tutkinto-ohjelmiensa avulla voit ansaita saksalaisen tutkinnon mistä päin maailmaa tahansa, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Niiden täysin integroidun digitaalisen alustan ja innovatiivisten oppimistyökalujen, jotka sisältävät tekoälyteknologiaa, kuten ChatGPT ja Syntea, avulla voit räätälöidä oppimismatkasi omien tarpeidesi ja aikataulusi mukaan. Siksi 96 % heidän opiskelijoistaan suosittelee opiskelua IU:ssa.

Niille, jotka haluavat opiskella ja asua Saksassa, IU tarjoaa myös sekoitettuja kampusohjelmia kampuksillaan Berliinissä ja Bad Honnefissa. Voit hyötyä jäsennellymästä aikataulusta, mutta silti nauttia joustavuudesta henkilökohtaisten opetusohjelmien ja online-itseopiskelun ansiosta. Näin voit uppoutua vieraaseen maahan, rakentaa sosiaalista ja ammatillista verkostoasi ja tutkia työ-opiskeluvaihtoehtoja. Opintojen päätyttyä sinulla on myös oikeus saada 18 kuukauden opintojakson jälkeinen viisumi aloittaaksesi urasi Saksassa.

Lue lisää IU:sta.

Mitä IU tekee toisin

IU tarjoaa laadukkaita ohjelmia kandidaatin, maisterin ja MBA-tutkinnoille täysin uudella tavalla. IU on perustanut kampuksia opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opintonsa paikan päällä, mutta tarjoaa myös ohjelmia 100 % verkossa etäopiskelua varten. Tukikelpoiset opiskelijat voivat yhdistää sekä verkko- että kampuksella opintoja ja vaihtaa näiden välillä. Näin opiskelija kehittyy henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja edistää uraansa tulevaisuuteen suuntautuneiden, joustavien opintojen kautta.

Miksi IU?

 • Edullinen: Nauti jopa 50 %:n alennuksista online-lukukausimaksuista
 • Joustavat maksuvaihtoehdot: kuukausierät tai maksa kokonaisuudessaan etukäteen
 • All inclusive -maksut: Kurssimateriaalit sisältyvät hintaan, ei hakemusmaksuja. Joustava
 • Aloita verkossa heti ilman kiinteitä lukukausituloja
 • Opiskele ja suorita kokeita 100 % verkossa , omassa tahdissasi ja aikataulussasi – 24/7 pääsy IU:n digitaalisiin oppimateriaaleihin missä tahansa olet urasuuntautunut
 • IU tarjoaa tutkintoja kysytyillä aloilla erikoisaloilla
 • Kurssit yhdistävät teorian ja käytännön soveltamisen todellisten tapaustutkimusten kautta
 • Opi alan ammattilaisilta , jotka ovat alansa asiantuntijoita

Menestyä maailmanlaajuisesti IU:lla

IU:n avulla voit avata ovia uramahdollisuuksiin kaikkialla maailmassa. Heidän valtion akkreditoimat ohjelmansa antavat sinulle alan kannalta tärkeitä tietoja ja kysyttyjä taitoja, jotta voit erottua globaaleilla työmarkkinoilla. Opiskelu IU:ssa antaa sinulle myös pääsyn heidän ainutlaatuisiin online-urapalveluihin ja -tapahtumiin ja yhdistää sinut heidän maailmanlaajuiseen akateemisten kumppanien verkostoon, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa.

IU: Mukautettu globaalien markkinoiden vaatimuksiin

IU:ssa opiskelu mahdollistaa uran globaalissa ympäristössä ja toivotamme opiskelijat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta. IU valmistaa sinut kansainväliseen uraasi kansainvälisesti merkityksellisillä koulutussisällöillä ja kiinnittää erityistä huomiota kansainvälisen näkökulman tarjoamiseen sekä yleisiin johtamismoduuleihin että aihekohtaisiin sisältöihin. IU välittää kansainvälistä ajattelutapaansa kaikessa ja valmistaa seuraavan sukupolven ammattilaisia globaaliin liiketoimintaan.

94 % IU:n valmistuneista löytää työpaikan kolmen ensimmäisen kuukauden kuluessa valmistumisesta, ja kahden vuoden kuluttua keskimäärin 80 %:lla on johtotehtäviä. Nämä erinomaiset tulokset perustuvat siihen, että ne keskittyvät ammatillisen osaamisen opettamisen lisäksi sosiaalisen ja kulttuurienvälisen osaamisen koulutukseen.

IU:n tehtävä

Se, mikä ajaa IU:ta, ajaa sinua: IU suunnittelee ohjelmansa mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi – laadusta tinkimättä. He toimittavat erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskittyvät erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. IU:n ohjelmat tarjoavat aihekohtaista tietoa ja pehmeitä taitoja tulevaisuuteen suuntautuneella lähestymistavalla sekä digitaalisilla työkaluilla valmistuneiden valmistelemiseksi kansainväliseen liikemaailmaan.

Ilmainen webinaari ja Q&A

Webinaari: Opiskele verkossa IU:n kanssa klo 18.00–19.00 (CEST)

Viisumivaatimukset

• Opiskelijat, jotka suunnittelevat suorittavansa kaikki opinnot verkossa IU:n virtuaalikampuksen kautta, eivät tarvitse oleskelulupaa – kansalaisuudestaan riippumatta.

Apurahat ja rahoitus

Turvaa unelmiesi urasi – nauti jopa 50 % säästöistä!

Liity IU:n akkreditoituun verkkoohjelmaan ja säästä jopa 50 % lukukausimaksuistasi.

IU:n huippuluokan verkkokampuksen ja digitaalisten oppimisresurssien avulla pääset edulliseen ja laadukkaaseen koulutukseen.

Paras osa? Sinä päätät milloin aloitat!

* Huomaa: Tämä poikkeuksellinen alennus koskee yksinomaan online-opintomallia. Ota yhteyttä IU:n opintoneuvontatiimiin saadaksesi tietoa kampuksella opiskelualennuksista.

Rankingit

Akkreditoinnit, sijoitukset ja jäsenyydet

Akkreditointi

IU International University of Applied Sciences on saanut järjestelmäakkreditoinnin EQAR:lta, FIBAA:lta, Saksan akkreditointineuvostolta, Saksan tiede- ja humanististen tieteiden neuvostolta ja WES Canadalta. Tämä tarkoittaa, että heidän kurssinsa, tiedekuntansa ja opetusmateriaalinsa vastaavat heille asetettuja tiukkoja standardeja ja he voivat nyt akkreditoida omat ohjelmansa.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU on Cambridge Internationalin ylioppilastutkinnon A-Levelsin ensimmäinen online-yliopistokumppani. Opiskelijoilla on nyt mahdollisuus ansaita ylioppilastutkinto opiskellessaan kandidaatin tutkintoa – ilman lisäkustannuksia. A-Levels on ainutlaatuinen 12 kuukauden kurssi, jonka työmäärä on 150 tuntia ja jonka suoritat kandidaattikurssien ohella. A-tasot päättyvät kokeeseen, joka voidaan suorittaa uudelleen äärettömän monta kertaa.

Palkinnot ja sijoitukset

IU on ensimmäinen saksalainen yliopisto, joka sai 99/100 QS Stars -raportissa, mutta se sijoittui myös kuuden joukkoon 25:stä kategoriasta Saksan suurimmassa CHE:n yliopistojen rankingissa. Äskettäin IU:n online-MBA-ohjelmat sijoittuivat 26. sijalle Euroopassa arvostetussa QS Online MBA Rankingsissa, vaikuttava saavutus ja tunnustus kansainvälisellä näyttämöllä.

Jäsenyydet

IU on Business Graduate's Associationin, Online Learning Consortiumin, AASCB:n ja UNESCOn Global Education Coalitionin jäsen. Jäsenyydet antavat heille yhteyksiä muihin oppilaitoksiin, yrityksiin ja kansalaisjärjestöihin sekä huipputason koulutusohjelmiin ja elinikäisen oppimisen kehittämiskursseihin. Hyödyntämällä huipputeknologiaa IU auttaa tarpeessa olevia opiskelijoita jatkamaan koulutustaan ja jatkamaan elinikäistä oppimista.

Maailmanlaajuinen tunnustus ja akateemiset yhteistyökumppanit

Maailmanlaajuinen tunnustus

Koska WES Canada ja USA tunnustavat IU:n, heidän tutkintonsa voidaan muuntaa pisteiksi paikallisten akateemisten standardien mukaisesti Canadian Immigration Point System -järjestelmässä ja American Immigration Assessment Scheme -järjestelmässä. Huhtikuussa 2023 IU:sta tuli ensimmäinen saksalainen yliopisto, joka liittyi Intian yliopistojen liittoon (Association of Indian Universities, AIU), joka on Intian ainoa viranomainen, joka varmistaa ulkomaisia instituutioita. Tämä tarkoittaa, että työnantajat kaikkialla Intiassa ja muissa Kansainyhteisön valtioissa tunnustavat heidän kampuksella olevat ohjelmansa.

Akateemiset yhteistyökumppanit

IU tarjoaa opiskelijoille edullisemman tavan opiskella ja asua ulkomailla, koska se tekee kumppanuuksia akateemisten oppilaitosten kanssa eri puolilta maailmaa. IU Study Abroad Alliancen avulla opiskelijat voivat aloittaa tutkinnon verkossa IU:ssa ja suorittaa sen kumppaniyliopistossa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai Euroopassa, missä uramahdollisuuksia on runsaasti.

Sijainnit

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Kysymyksiä