Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Johdanto

Mitä teemme eri tavalla

IU Kansainvälinen ammattikorkeakoulu tarjoaa laadukkaita ohjelmia kandidaatin, maisterin ja MBA-tutkinnoille täysin uudella tavalla. Olemme perustaneet kampuksia opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opintonsa paikan päällä, mutta tarjoavat myös täydet etäopiskeluohjelmamme verkossa. Viimeisin kehitys tarinassamme: Tukikelpoiset opiskelijat voivat yhdistää sekä verkko- että kampuksella opintoja ja vaihtaa näiden välillä. Näin annamme opiskelijoille mahdollisuuden kehittyä henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja edistää heidän uraansa tulevaisuuteen suuntautuneiden, joustavien opintojen kautta.

Kokemuksia IU Internationalista IU:lta Vimeossa.

Tehtävämme

Se, mikä ajaa meitä, ajaa sinua: Suunnittelemme ohjelmamme ja kurssimme mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi – laadusta tinkimättä. Toimitamme erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskittyen erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. Ohjelmillemme on ominaista ainekohtaisten tietojen ja pehmeiden taitojen tehokas siirto, jotta valmistuneita voidaan valmistaa kansainväliseen liikemaailmaan.

IU: Suunniteltu globaalien markkinoiden vaatimuksiin

IU:ssa opiskelu mahdollistaa uran globaalissa ympäristössä ja toivotamme opiskelijat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta. Valmistamme sinut kansainväliseen uraasi kansainvälisesti merkityksellisillä koulutussisällöillä ja kiinnitämme erityistä huomiota kansainvälisen näkökulman tarjoamiseen sekä yleisiin johtamismoduuleihin että aihekohtaisiin sisältöihin. Välitämme kansainvälistä ajattelutapaamme kaikessa, mitä teemme valmistaaksemme seuraavan sukupolven ammattilaisia globaaliin liiketoimintaan.

94 % valmistuneistamme löytää työpaikan kolmen ensimmäisen valmistumiskuukauden aikana ja kahden vuoden kuluttua keskimäärin 80 %:lla on esimiestehtäviä. Nämä erinomaiset tulokset perustuvat siihen, että keskitymme ammatillisen osaamisen opettamisen lisäksi sosiaalisen ja kulttuurienvälisen osaamisen koulutukseen. IU on ylpeä valmistuneistaan ja heidän rakentamistaan vaikuttavasta urasta.

  • Akkreditoitu ja tunnustettu maailmanlaajuisesti: Nosta uraasi eurooppalaisella tutkinnolla
  • Edulliset tutkinnot: Saat jopa 75 % stipendin
  • Joustavat maksuvaihtoehdot: Stressitöntä ja helppoa!

Kaksi astetta, kaksinkertainen etu

IU International University of Applied Sciences (IU) on tehnyt yhteistyötä London South Bank Universityn kanssa antaakseen sinulle mahdollisuuden saada tutkinnon validoimaan kaksi oppilaitosta. Kun valitset tämän vaihtoehdon, valmistut IU:sta sekä saksalaisen tutkinnon että brittiläisen tutkinnon suorittamiseksi, mikä antaa sinulle merkittävän uran! Tämä mahdollisuus tulee ilman ylimääräisiä opintokursseja tai matkustamista.

Ilmainen webinaari ja Q&A

Webinaari: Opiskele verkossa IU:n kanssa klo 15.00–15.45 (CEST)

Rankingit

Akkreditointi ja sijoitukset

Akkreditoitu.

IU International University of Applied Sciences on saanut järjestelmäakkreditoinnin EQAR:lta, FIBAA:lta, Saksan akkreditointineuvostolta, Saksan tiede- ja humanististen tieteiden neuvostolta ja WES Canadalta. Tämä tarkoittaa, että heidän kurssinsa, tiedekuntansa ja opetusmateriaalinsa vastaavat heille asetettuja tiukkoja standardeja ja he voivat nyt akkreditoida omat ohjelmansa.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway .

IU on Cambridge Internationalin lukion tutkinnon Pathway ensimmäinen online-yliopistokumppani. Työskentelemällä Cambridgen kanssa IU tarjoaa opiskelijoille erityisen mahdollisuuden suorittaa lukion tutkintonsa kandidaatin tutkinnon aikana. Koska ne vaaditaan kandidaatin tutkintoon, nämä lukion tutkintokurssit ovat ilmaisia. Tutkimus Pathway on ainutlaatuinen 12 kuukauden kurssi, jonka työmäärä on 150 tuntia ja jonka suoritat kandidaattikurssien ohella. Pathway päättyy kokeeseen, joka voidaan suorittaa uudelleen äärettömän monta kertaa.

Palkittu.

Nykyisessä CHE-luokituksessa (2020-2022) IU on liiketalouden alan kärjessä luokissa "Yleiset opiskeluehdot", "Yhteydenotto luennoitsijoihin", "Tarjottavat opinto-ohjelmat", "Kokeet", "Opiskeluorganisaatio" ja "Käytännön harjoitukset". Orientaatio", voitti yhteensä kuusi 25 kategoriasta ja saavutti enemmän huippuluokan sijoituksia kuin mikään yli 300 laitoksesta. IU sai 5 tähden luokituksen verkko-oppimisesta ja arvosanan 99/100 QS, Quacquarelli Symonds, Stars Reportissa, mikä tekee siitä ensimmäisen saksalaisen yliopiston, joka on saanut tällaisen arvosanan. Se sai myös FIBAA Premium Seal for Digital Excellence -palkinnon, ja se on loistanut 15:ssä 23:sta kriteeristä, mukaan lukien luokat, kuten tulevaisuuden suuntautuminen, tietämyksenhallinta, opetuksen laadunvarmistus, ja luokituksen säilyttäminen seuraavan viiden vuoden ajan. Se on ainoa koulutuksen tarjoaja, joka on saanut DtGV:n Service Award 2022 -palkinnon Saksan kuluttajatutkimuksen yhdistykseltä, koska sillä on omistautunut akateeminen henkilökunta ja koulutetut opintovalmentajat, jotka varmistavat, että opiskelijat saavat tukea opintojensa ajan.

Yhdistetty.

IU on Business Graduate's Associationin, Online Learning Consortiumin, AASCB:n ja UNESCOn Global Education Coalitionin jäsen. Jäsenyydet antavat heille yhteyksiä muihin oppilaitoksiin, yrityksiin ja kansalaisjärjestöihin sekä huipputason koulutusohjelmiin ja elinikäisen oppimisen kehittämiskursseihin. Hyödyntämällä huipputeknologiaa IU auttaa tarpeessa olevia opiskelijoita jatkamaan koulutustaan ja jatkamaan elinikäistä oppimista.

Sijainnit

  • Bad Honnef, Saksa

Kysymyksiä