Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Johdanto

Tietoja IU:sta

Yli 100 000 opiskelijaa yli 153 maasta, IU International University of Applied Sciences on Saksan suurin yliopisto. Ne tarjoavat valtion akkreditoituja, laadukkaita Bachelor-, Master- ja MBA-tutkinto-ohjelmia, jotka opetetaan englanniksi – aivan uudella lähestymistavalla.

IU:n ohjelmat on suunniteltu kiireisiä ammattilaisia ajatellen: ne tarjoavat uuden tason joustavuutta, jotta voit tasapainottaa opinnot ja työ, elämä tai perhe. QS:ssä 5 tähdellä arvioitujen heidän online-tutkinto-ohjelmiensa avulla voit ansaita saksalaisen tutkinnon mistä päin maailmaa tahansa, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Niiden täysin integroidun digitaalisen alustan ja innovatiivisten oppimistyökalujen, jotka sisältävät tekoälyteknologiaa, kuten ChatGPT ja Syntea, avulla voit räätälöidä oppimismatkasi omien tarpeidesi ja aikataulusi mukaan. Siksi 96 % heidän opiskelijoistaan suosittelee opiskelua IU:ssa.

Niille, jotka haluavat opiskella ja asua Saksassa, IU tarjoaa myös sekoitettuja kampusohjelmia kampuksillaan Berliinissä ja Bad Honnefissa. Voit hyötyä jäsennellymästä aikataulusta, mutta silti nauttia joustavuudesta henkilökohtaisten opetusohjelmien ja online-itseopiskelun ansiosta. Näin voit uppoutua vieraaseen maahan, rakentaa sosiaalista ja ammatillista verkostoasi ja tutkia työ-opiskeluvaihtoehtoja. Opintojen päätyttyä sinulla on myös oikeus saada 18 kuukauden opintojakson jälkeinen viisumi aloittaaksesi urasi Saksassa.

Lue lisää IU:sta.

Mitä IU tekee toisin

IU Kansainvälinen ammattikorkeakoulu tarjoaa laadukkaita ohjelmia kandidaatin, maisterin ja MBA-tutkinnoille täysin uudella tavalla. IU on perustanut kampuksia opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opintonsa paikan päällä, mutta tarjoaa myös ohjelmia 100 % verkossa etäopiskelua varten. Tukikelpoiset opiskelijat voivat yhdistää sekä verkko- että kampuksella opintoja ja vaihtaa näiden välillä. Näin opiskelija kehittyy henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla ja edistää uraansa tulevaisuuteen suuntautuneiden, joustavien opintojen kautta.

Miksi IU?

 • Edullinen: nauti jopa 67 %:n alennuksista online-lukukausimaksuista
 • Joustavat maksuvaihtoehdot: kuukausierät tai maksa kokonaisuudessaan etukäteen
 • All inclusive -maksut: Kurssimateriaalit sisältyvät hintaan, ei hakemusmaksuja
 • Joustava: Aloita verkossa heti ilman kiinteitä lukukausikertymiä
 • Opiskele ja suorita kokeita 100 % verkossa, omassa tahdissasi ja aikataulussasi – 24/7 pääsy IU:n digitaalisiin oppimateriaaleihin missä tahansa oletkin urasuuntautunut
 • IU tarjoaa tutkintoja kysytyillä aloilla erikoisaloilla
 • Kurssit yhdistävät teorian ja käytännön soveltamisen todellisten tapaustutkimusten kautta
 • Opi alan ammattilaisilta, jotka ovat alansa asiantuntijoita

Menestyä maailmanlaajuisesti IU:lla

IU:n avulla voit avata ovia uramahdollisuuksiin kaikkialla maailmassa. Heidän valtion akkreditoimat ohjelmansa antavat sinulle alan kannalta tärkeitä tietoja ja kysyttyjä taitoja, jotta voit erottua globaaleilla työmarkkinoilla. Opiskelu IU:ssa antaa sinulle myös pääsyn heidän ainutlaatuisiin online-urapalveluihin ja -tapahtumiin ja yhdistää sinut heidän maailmanlaajuiseen akateemisten kumppanien verkostoon, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa.

IU:n tehtävä

Se, mikä ajaa IU:ta, ajaa sinua: IU suunnittelee ohjelmansa mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi – laadusta tinkimättä. He toimittavat erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskittyvät erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. IU:n ohjelmat tarjoavat aihekohtaista tietoa ja pehmeitä taitoja tulevaisuuteen suuntautuneella lähestymistavalla sekä digitaalisilla työkaluilla valmistuneiden valmistelemiseksi kansainväliseen liikemaailmaan.

Ilmainen webinaari ja Q&A

Webinaari: Opiskele verkossa IU:n kanssa klo 15.00–15.45 (CEST)

Viisumivaatimukset

• Opiskelijat, jotka suunnittelevat suorittavansa kaikki opinnot verkossa IU:n virtuaalikampuksen kautta, eivät tarvitse oleskelulupaa – kansalaisuudestaan riippumatta.

• Opiskelijat, joilla on EU-jäsenmaan kansalaisuus ja jotka aikovat osallistua kampuksella luentoihin osan (tai koko) opinnoistaan, eivät vaadi oleskelulupaa päästäkseen Saksaan.*

• Opiskelijoiden, joilla ei ole EU-maan kansalaisuutta ja jotka aikovat osallistua kampuksella luennoille osan (tai koko) opinnoistaan, on hankittava voimassa oleva oleskelulupa voidakseen opiskella Saksassa.*

*Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka haluavat osallistua vähintään yhdeksi lukukaudeksi kampukselle Saksassa.

Jos sinulla on kysyttävää oleskeluluvan hakuprosessista, ota yhteyttä IU:n opintoneuvontatiimiin.

Apurahat ja rahoitus

Muuta tulevaisuuttasi IU:lla – hae ja säästä jopa 67 % verkko-opiskelusta!

IU etsii jatkuvasti uusia tapoja auttaa sinua yhdistämään korkealaatuisen koulutuksen ja esteettömän koulutuksen olosuhteistasi riippumatta. Sinulla on mahdollisuus saada jopa 67 % alennusta verkko-opinnoistasi!

IU:n luennot tarjoavat suurta joustavuutta, jolloin saat mahdollisuuden työskennellä, seurustella ja tutustua uuteen maanosaan samalla kun työskentelet tulevaisuutesi eteen.

Pyydä ilmaisia tietoja ja liity jo tänään!

Rankingit

Akkreditoinnit, sijoitukset ja jäsenyydet

Akkreditointi

IU International University of Applied Sciences on saanut järjestelmäakkreditoinnin EQAR:lta, FIBAA:lta, Saksan akkreditointineuvostolta, Saksan tiede- ja humanististen tieteiden neuvostolta ja WES Canadalta. Tämä tarkoittaa, että heidän kurssinsa, tiedekuntansa ja opetusmateriaalinsa vastaavat heille asetettuja tiukkoja standardeja ja he voivat nyt akkreditoida omat ohjelmansa.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma A-Levels

IU on Cambridge Internationalin ylioppilastutkinnon A-Levelsin ensimmäinen online-yliopistokumppani. Opiskelijoilla on nyt mahdollisuus ansaita ylioppilastutkinto opiskellessaan kandidaatin tutkintoa – ilman lisäkustannuksia. A-Levels on ainutlaatuinen 12 kuukauden kurssi, jonka työmäärä on 150 tuntia ja jonka suoritat kandidaattikurssien ohella. A-tasot päättyvät kokeeseen, joka voidaan suorittaa uudelleen äärettömän monta kertaa.

Palkinnot ja sijoitukset

IU on ensimmäinen saksalainen yliopisto, joka sai 99/100 QS Stars -raportissa, mutta se sijoittui myös kuuden joukkoon 25:stä kategoriasta Saksan suurimmassa CHE:n yliopistojen rankingissa. Äskettäin IU:n online-MBA-ohjelmat sijoittuivat 26. sijalle Euroopassa arvostetussa QS Online MBA Rankingsissa, vaikuttava saavutus ja tunnustus kansainvälisellä näyttämöllä.

Jäsenyydet

IU on Business Graduate's Associationin, Online Learning Consortiumin, AASCB:n ja UNESCOn Global Education Coalitionin jäsen. Jäsenyydet antavat heille yhteyksiä muihin oppilaitoksiin, yrityksiin ja kansalaisjärjestöihin sekä huipputason koulutusohjelmiin ja elinikäisen oppimisen kehittämiskursseihin. Hyödyntämällä huipputeknologiaa IU auttaa tarpeessa olevia opiskelijoita jatkamaan koulutustaan ja jatkamaan elinikäistä oppimista.

Maailmanlaajuinen tunnustus ja akateemiset yhteistyökumppanit

Maailmanlaajuinen tunnustus

Koska WES Canada ja USA tunnustavat IU:n, heidän tutkintonsa voidaan muuntaa pisteiksi paikallisten akateemisten standardien mukaisesti Canadian Immigration Point System -järjestelmässä ja American Immigration Assessment Scheme -järjestelmässä. Huhtikuussa 2023 IU:sta tuli ensimmäinen saksalainen yliopisto, joka liittyi Intian yliopistojen liittoon (Association of Indian Universities, AIU), joka on Intian ainoa viranomainen, joka varmistaa ulkomaisia instituutioita. Tämä tarkoittaa, että työnantajat kaikkialla Intiassa ja muissa Kansainyhteisön valtioissa tunnustavat heidän kampuksella olevat ohjelmansa.

Akateemiset yhteistyökumppanit

IU tarjoaa opiskelijoille edullisemman tavan opiskella ja asua ulkomailla, koska se tekee kumppanuuksia akateemisten oppilaitosten kanssa eri puolilta maailmaa. IU Study Abroad Alliancen avulla opiskelijat voivat aloittaa tutkinnon verkossa IU:ssa ja suorittaa sen kumppaniyliopistossa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai Euroopassa, missä uramahdollisuuksia on runsaasti.

Sijainnit

 • Berlin

  IU International University of Applied Sciences - Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Kysymyksiä