Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jagaad Academy

Jagaad Academy

Jagaad Academy

Johdanto

Jagaad Academy on online, maailmanlaajuinen bootcamp, joka tarjoaa osa-aikaisia, täysin käytännönläheisiä live-verkkokursseja etu- ja taustakehitykseen. Jagaad Academy keskittyy kysytyimpien teknologiapinojen opettamiseen ja ajattelutavan kehittämiseen, joka sisältää ryhmätyötä, ongelmanratkaisua, johtajuutta, tehokasta viestintää, sopeutumiskykyä ja paljon muuta.

Front End Development -käynnistysleiri kattaa useita aiheita, mukaan lukien HTML, CSS, JavaScript, React, Next.js, Redux, SCSS, TypeScript, Git, Figma ja responsiivinen web-suunnittelu. Back End Development Bootcamp kattaa aiheita, kuten PHP, olio-ohjelmointi, puitteet, relaatiotietokannat, Git ja verkkopalvelut. Koko kurssin ajan opiskelijat rakentavat palvelinpuolen sovelluksia lisätäkseen portfolioonsa.

Jagaad Academy toivottaa lämpimästi tervetulleeksi sekä uudet tulokkaat että henkilöt, joilla on aiempaa koodauskokemusta. Hakuprosessi tapahtuu ohjatun verkkoilmoittautumisprosessin kautta, joka sisältää loogisen ja teknisen soveltuvuustestin, englannin kielitaitotestin ja valinnaisen HR-haastattelun.

Jagaad Academy tarjoaa opiskelijoilleen kattavia urapalveluita, mukaan lukien 1:1 kovien taitojen valmennusta, henkilökohtaista uravalmennusta ja verkostoitumismahdollisuuksia valmistaakseen opiskelijoita todellisiin alan haasteisiin. Jagaad Academy tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien ennakkomaksut, osamaksut ja kurssin jälkeiset maksut tarpeidesi mukaan. Oletko valmis aloittamaan urasi teknologia-alalla? Sen lisäksi, että Jagaad Academy on tavallinen verkkokurssi, se tarjoaa arvokasta tukea portfoliosi ja CV:si suunnittelussa, mikä varmistaa, että aloitat urasi oikealla tiellä. Saat lisätietoja vierailemalla verkkosivuillamme.

Opiskelijoiden suosittelut

Kysymyksiä