Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Johdanto

John Jay Online tarjoaa yhteyden tutkinto-, todistus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmiin John Jay Collegessa kaikkialta maailmasta. Jos olet kiinnostunut jatkamaan koulutustasi tai etenemään urallasi, meillä on online-ohjelmia, jotka vastaavat tarpeitasi ja etujasi. Ymmärrämme, että paluu kouluun on merkittävä päätös ja paluu kouluun "verkossa" voi olla uusi myös sinulle. John Jayn online-tiimin jäsenet ovat aina saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse auttamaan sinua päätöksenteossa. Autamme sinua vastaamaan kysymyksiisi ja opastamaan sinua hakuprosessissa ja muualla.

Halusitpa jatko-tutkintoa tai etsitkö urasi etenemistä ammatillisten opintojen kautta, harkitse John Jay Onlinen tarjoamia ohjelmia. Esimerkkimaineemme rikosoikeudessa, julkishallinnossa, turvallisuuden hallinnassa, kotimaan turvallisuudessa, tutkivassa psykologiassa, nykyaikaisessa poliisitoiminnassa ja lainvalvontaviranomaisten johtamisessa antaa sinulle huipputason, älykkään ja pakottavan koulutuksen. Opiskelijoiden tukipalvelumme ja ilmoittautumistukitiimimme yhdessä kohtuullisen opetuksemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella huippuluokan sosiaalisen oikeuden laitoksessa. Tee ero. Ansaitse tutkinto New Yorkin kaupungin yliopiston John Jayn rikosoikeuden korkeakoulusta ja kuulu yli 60 000 John Jay College -oppilaitoksen oikeudenmukaisuuden parissa työskentelevään maailmanlaajuiseen alumni-verkostoon.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Kysymyksiä