Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johdanto

Johns Hopkins University, joka perustettiin vuonna 1876 ja sijoittui seitsemänneksi kansallisten yliopistojen joukossa vuonna 2022 US News and World Reportinmukaan, on huipputason tutkimusyliopisto, jolla on kampukset Baltimoressa, Marylandissa ja Washington DC: ssä Omistettu tiedon tavoittelulle ja sitoutunut kehittämään jokaisen opiskelijan kykyä elinikäiseen oppimiseen, Johns Hopkins edistää itsenäistä ja omaperäistä tutkimusta ja pyrkii tuomaan löytämisen edut maailmalle. Johns Hopkins University Advanced Academic Programs -divisioona tarjoaa ammatillisia jatkotutkinto- ja jatkotodistusohjelmia aikuisille, jotka etsivät joustavuutta, urakehitystä ja henkilökohtaista rikastumista.

Pääsymaksut

JHU AAP:n yleiset pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset vaihtelevat sen mukaan, mihin ohjelmaan haet. Tarkempia tietoja kiinnostavasta ohjelmasta saat ottamalla meihin yhteyttä tai lukemalla asianomaisen ohjelmasivun. Yliopiston laajuiset pääsykriteerit sisältävät kuitenkin seuraavat:

 • Kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain korkeakoulusta tai yliopistosta (tai nykyinen ilmoittautuminen perustutkinto-opintojen viimeisellä lukukaudella). AAP:n Post-Master's -tutkinnot edellyttävät myös maisterin tai vastaavan tutkinnon suorittamista.
 • Hakijoiden, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolisessa maassa, vaaditaan kurssikohtainen valtakirjojen arviointi ja TOEFL- tai IELTS-pisteet, jos englanti ei ole heidän äidinkielenään.
 • Minimi GPA 3,0 asteikolla 4,0. VähimmäisGPA-vaatimuksen täyttäminen ei takaa pääsyä.

Sijainnit

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Kysymyksiä