Keystone logo
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs Master of Science in Energiapolitiikka ja ilmasto
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Master of Science in Energiapolitiikka ja ilmasto

Online USA

1 Years

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu

Johdanto

Energiapolitiikan ja ilmaston maisterin tutkinto valmistelee seuraavan sukupolven tieteidenvälisiä ammattilaisia ​​käsittelemään ihmisten instituutioihin ja ekosysteemeihin kohdistuvia ilmastonmuutoksen asettamia haasteita ja kestävien energiajärjestelmien mahdollisesti muuntavaa roolia. Opiskelijat kehittävät tiukasti ilmastonmuutostutkimusta ja ilmastonmuutoksen mahdollisia vaikutuksia tällä vuosisadalla ja sen jälkeen. Lisäksi he kehittävät huomattavaa asiantuntemusta energialainsäädännön ja politiikan laatimisessa sekä parhaillaan toimivien primaarienergioteknologioiden tuntemusta, mukaan lukien fossiilisten polttoaineiden järjestelmät ja uusiutuvien energialähteiden vaihtoehdot.


Energiapolitiikan ja ilmastokokonaisuuden MS-opiskelijoilla on hyvät edellytykset menestyä yhdellä nopeimmin kasvavilla toimialoilla kansakunnissa ja maailmassa. Kun maailmanlaajuiset energianvaatimukset kasvavat yhä nopeammin, niin myös dynaamisten ammattilaisten tarvetta hallita herkkää tasapainoa muuttuvan ympäristön ja energian riippuvaisen yhteiskunnan välillä.


Opiskelijan on suoritettava kaikki akateemiset työt master-tutkintoon tai sertifikaattiohjelmaan viiden vuoden kuluessa.

Viisivuotiskausi lasketaan ensimmäisen kurssin alusta, joka laskee kohti tutkintoa (mukaan lukien jatkuvaan ilmoittautumiseen käytetty aika). Jatkuva ilmoittautuminen ei lopeta tai pidentää aikarajoitusta. Tämä määräaika sisältää kaikki toisen Johns Hopkinsin koulun / osaston kurssit, jotka on hyväksytty laskemaan tutkintoon tai todistukseen. Tarvittaessa opiskelijat voivat pyytää ohjelmakomitealtaan pidentää aikaa ohjelmaansa täydentämiseksi viiden vuoden rajoituksen jälkeen.

Jos laajennus myönnetään, se ilmoitetaan kirjeessä, ja viiden vuoden raja korotetaan laajennukseen sisältyvään aikaan. Pidennys voidaan myöntää lukukaudeksi enintään vuodeksi ja harvoin kahdessa vuodessa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä