Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Johdanto

Kelleyn koulu tarjoaa korkeatasoisen yrityskoulutuksen, joka keskittyy ohjaamaan sinut kohti omaa todellista menestystäsi.

Kelleyn kauppakorkeakoulussa olemme luomassa uramahdollisuuksia. Meidän oppilaillamme on kykyä menestyä, nöyryyttä kasvaa ja sitkeyttä jatkaa. Tämä henki yhdistettynä koulutukseen, jonka ainoastaan ​​elite Kelley-koulu pystyy tarjoamaan, johtaa loppututkinnon suorittaneiden osaamiseen ja taitoihin vastaamaan uusia haasteita, tekemään myönteisiä muutoksia ja osallistumaan organisaatioihinsa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tiedekunnan jäsenet vaativat ja saavat parhaansa opiskelijoistamme. Kelleyn opiskelijat oppivat ajamaan tuloksia. Tämä laatu näkyy poikkeuksellisessa akateemisessa opetussuunnitelmassa, jatko-opiskelijoiden urapalveluiden maineessa ja globaalissa asemassamme parhaimpana kauppakorkeakouluna.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Suunniteltu nykypäivän kiireisille ammattilaisille, Kelleyn online-asteet tarjoavat sinulle mahdollisuuksia uran tavoitteiden saavuttamiseksi.


Kelleyn tiukkaa opetussuunnitelmaa tarjotaan joustavassa ja vuorovaikutteisessa muodossa, joka toimii varattu-ammattilaisille, jotka haluavat ansaita MBA-tai online-MS-tutkinto.

Kelley Directin jokainen osa on suunniteltu nykypäivän kiireisen ammattilaisen mielestä, sillä se tarjoaa joustavuutta aikataulusta ja tutkinnon suorittamisesta, miten kurssimme toimitetaan. Omistettu tiedekunta ja todistettu teknologiaympäristö yhdessä asuinpaikan Kelley Connect -viikkojen kanssa ja mahdollisuudet maailmanlaajuiseen upottamiseen varmistavat, että olet täysin sitoutunut professoreihisi, luokkatovereihisi ja maailmaan - sekä virtuaalisessa luokkaympäristössä että henkilökohtaisesti.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Sijainnit

Sijainnit
  • USA Online

    USA Online, Yhdysvallat

    • facebook
    • linkedin
    • twitter

Kysymyksiä