Keystone logo
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Johdanto

AERONAUTIKAA JA ENGINEERINGIN KOLLEGEISTA

Aeronautics and Engineering -yliopisto (CAE) on yksi Kent State Universityn yhdestätoista oppilaitoksesta, ja se on viime vuosina noin 1000 opiskelijaa ja lähellä kaksinumeroista kasvua. Yliopisto on yksi nopeimmin kasvavista korkeakouluistaan ​​sitoutunut tukemaan voimakkaasti ohjelmiensa laajentamista. Kent State on rakentanut uuden 55000 neliön jalka rakennuksen college. Aeronautics and Technology Building (ATB) sijaitsee 1400-luvulla Lefton Esplanadessa.

Kollegion historia

Kentin teknologiaohjelmat alkoivat jo vuonna 1913, kun tilat oli myönnetty kampuksella "manuaalista koulutusta" varten, joka oli osa Kent Kentän normaalikoulun opettajien valmistelua. Vuonna 1995 perustettiin riippumaton teknillinen korkeakoulu integroituna kahdeksaan kampusyksikköön. Riippumaton teknillinen korkeakoulu koostui kolmesta akateemisesta yksiköstä, nimittäin: Ilmailuosasto, Soveltavan liiketoiminnan ja teknologian osasto sekä Applied Science and Technology. Vuonna 2006 teknillinen korkeakoulu sai korkeakoulututkinnon ja tuli teknisen korkeakoulun. Vuonna 2011 kaikki alueellisiin kampusalueisiin liittyvät teknologiaohjelmat erotettiin Kentin kampuksesta ja ne liittyivät vastaperustettuun alueopetukseen. Heinäkuussa 2012 teknisen korkeakoulun nimi muutettiin Applied Engineering, Sustainability ja Technology -yliopistoksi, jotta heijastaisivat kollegion muuttuvan tehtävän kohti uusien sovellettujen suunnittelu- ja kestävyysohjelmien kehittämistä. Heinäkuussa 2017 valittiin nimeksi College of Aeronautics and Engineering.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Tehtävänanto

Omaksua ainutlaatuinen ilmailun, tekniikan ja teknologian synergia, muuttamalla myönteisesti alueellisen, kansallisen ja globaalin yhteisön trajektointia: tarjoamalla dynaamista opetuskokemusta, joka edistää kokemuksellista oppimista; Innovatiivisen tutkimuksen tuottaminen, joka muuttaa ideoita todellisiksi; ja tuottamalla eteenpäin ajattelevia ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet voittamaan rajat ja parantamaan elämää.

Tilastot

College of Aeronautics and Engineering (CAE) on yksi Kentin osavaltion yliopiston yhdestätoista korkeakoulusta, jossa on noin 1,000 opiskelijaa ja lähes kaksinumeroinen kasvu viime vuosina. Yhtenä nopeimmin kasvavista korkeakouluistaan yliopisto on sitoutunut vahvaan tukeen ohjelmiensa laajentamiseksi. Kent State on rakentanut yliopistolle uuden 55,000 XNUMX neliöjalan rakennuksen. Ilmailu- ja teknologiarakennus (ATB) sijaitsee osoitteessa 1400 Lefton Esplanade.

    Sijainnit

    • Kent

      Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

    Kysymyksiä