Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Johdanto

Tietoja Wesleyanista

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Sijainti: Olemme Owensboro, Kentucky - Ohio-joen kaupunki. KWC on vain 40 minuuttia itään Evansville, Indiana, 2 tuntia pohjoiseen Nashville, Tennessee, 2 tuntia länteen Louisville, Kentucky ja 4 tuntia itään St. Louis, Missouri. Daviess Countyin asuu 94 000 asukasta.

 • Akateemikot: Kentucky Wesleyan College tarjoaa 29 suurta ja 13 esikoulutusta. Opiskelija-tiedekunta-suhde on 12: 1.

 • Keskimääräinen tuoreimpi profiili syksyyn 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kriittinen lukeminen ja matematiikka), GPA = 3,27. Yli kolmasosaa sijoittaa 25 prosenttia korkeakouluopiskelijoistaan.

 • Tiedekunta: Yli 88 prosenttia tiedekunnallamme on Ph.D. tai terminaalisen asteen.

 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College on hyväksynyt yliopiston senaatin yleisen korkeakoulutuksen

 • Yleisurheilu: Kentucky Wesleyan Panthers kilpailevat NCAA Division II: ssa ja ovat suuren keskilännen urheilukonferenssin jäseniä . Intercollegiate-miesten joukot ovat baseball, koripallo, maastohiihto, raita ja kenttä, golf, jalkapallo ja jalkapallo. Naiset kilpailevat koripallossa, maastohiihdossa, radalla, golfilla, jalkapallolla, softballilla, tenniksellä ja lentopallolla.

Tehtävämme

Kentucky Wesleyan College on yhteistyössä Yhdistyneen metodistisen kirkon kanssa edistänyt taiteenopetusta, joka ravitsee ja valmistaa oppilaita älyllisesti, henkisesti ja fyysisesti saavuttaakseen menestyksen elämässä.

Mitä tämä tarkoittaa? Tämä tarkoittaa sitä, että yli 150 vuoden ajan olemme palvelleet opiskelijoita vapaiden taiteiden perinnettä ja Kentucky Wesleyanissa seuraavien 150 vuoden ajan opiskelijat oppivat ajattelemaan kriittisesti, kommunikoimaan tehokkaasti ja elämään eettisesti monimutkaisessa, nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Jokaisen opiskelijan menestys on tärkein prioriteetti. Jokainen kurssimme tarjoamme ja jokainen kokemus kampuksella johtaa sinut yhteen tavoitteeseen - valmistuminen.

Uuden oppilaana aloitat henkilökohtaisen matkan sinä päivänä, kun saaput kampukselle. Autamme sinua luomaan ainutlaatuisen etenemissuunnitelman kollegion menestykselle akateemisten, sosiaalisten ja ulkopuolisten tavoitteiden kanssa.

Luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella kokeilette läheistä yhteisöä, joka on sitoutunut hyvinvointiin ja pitkän aikavälin menestykseen, ja vilkas, viihtyisä kampus tarjoaa sinulle jännittäviä sosiaalisia, palvelu- ja johtamismahdollisuuksia.

Wesleyan Way

Kentucky Wesleyanissa uskomme sellaiseen koulutukseen, joka ulottuu selvästi oppikirjan, tietokoneen näytön tai kirjallisen kokeen ulkopuolelle. Seuraavan sukupolven johtajat ovat niitä, jotka on koulutettu laajalla käsityksellä siitä, miten suhteet ovat tärkeitä maailmanlaajuisen menestyksen kannalta.

Siksi uskomme oppimisen ja elämisen "The Wesleyan Way". Wesleyan Way perustuu neljään periaatteeseen, jotka sisällytetään jokaiseen asiaan, jota me teemme:

 1. Teemme kaiken HONORin kanssa .

 1. Me aina tuemme jokaista muuta .

 1. KORVAAMAA INTEGRITTIIN.

 1. Me rakastamme jokaista Kristuksessa.

Lisätietoja Wesleyan Way.

Akkreditointi

Kentucky Wesleyan College on akkreditoinut Southern Association of korkeakoulujen ja koulujen komission korkeakouluissa antaa ylioppilastutkinnon astetta.

Ota yhteyttä komissioon korkeakouluissa, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, puhelin 404-679-4500, osoitteessa http://www.SACSCOC.org Kentucky Wesleyan College akkreditointia koskevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Kysymyksiä